Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
_calogero #168 üzenetére
Az a probléma, hogy te is kb olyan vagy, mint Deluxe, csak nem nyomod annyira durván
Az iPod működik háttértárként is? Ha nem akkor az nagy hiba!
Ha igen akkor meg azért suxx, mert sz@r az aksija, ami ráadásul nem is kivehető (!), meghát ugye az ár nagy része a névre megy el, ami mögött jelen esetben sajnos nem találjuk az elvárt minőséget!
Nem szar az akkuja, hanem kicsi a tömege. A kettőt nem igazán lehet egyszerre megvalósítani. És ugye kinek mire van szüksége. Én naponta legfeljebb 2 órát használom a cuccot, így bőven elég a 10h körüli akkukapacitás is. Nem azt mondom, hogy nem örülnék nagyobbnak, de sokkal jobban díjazom azt, hogy nem egy féltégla a lejátszó, hanem 40g és 7mm vastag, az ember meg sem érzi, ha az ingzsebébe teszi.
Az ár nagy része nem a névre megy el, hanem a 4G flashre. -
GP-Sz
senior tag
válasz
_calogero #164 üzenetére
Mikor értitek már meg végre, hogy az emberek igényei különbözőek? Biztosan jó a Sony lejátszó, csak én hirtelen annyit látok, hogy 2x olyan vastag, mint a nanom és több, mint 3x akkora a térfogata és a tömege. Ettől még nem szar, de az én igényeimnek kevésbé felel meg, akkor is, ha nagyobb az akkuidő és a kapacitás.
-
Deluxe00
senior tag
válasz
_calogero #159 üzenetére
Honnan veszed amugy h az aksi szar?
minden relativ ugye
nem bírja 30 óráig mint egyes ''csodák'' viszont azért más téren van különbség
Amúgy miért ne lehetne háttértárként használni?Mindent rá lehet tenni, sőt Notes-okat is ami azt jelenti, hogy szöveges fájlokat rárakod felismeri rendezi és töménytelen mennyiségben rakhatod rá.Legutóbb 20 töri esszét tettem fel rá.Azért mondanom sem kell hasznos, főleg, hogy a tanárok megszokták a jelenlétét, és amúgyis ez csak egy lejátszó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest