- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Tangerine #157 üzenetére
Jó ezt is lehet szeretni, de azért jo érzés amikor bedugod az iPodot elindul magátol az iTunes(tehát ott is aztá huzogathatsz bármit kedved szerint ki be) és adott esetben benn van egy cd azt berippeled aac 320-ban ami azért mp3-nál jóval jobb és már rajt is van a gépen..mondjuk izlések....tiszteletben tartom azt is amit te preferálsz
-
Xero
nagyúr
válasz
Tangerine #144 üzenetére
Ha normálisan tag-elt gyűjteményed van akkor a világ legnagyobb áldása az itunes. A smart playlistek a folderek.. én a pc-men sem hasznaltam mast total commandert egyenesen gyuloltem. Hidd el nem rossz ha van mondjuk 10e szamod es csak lazan rakeresel hogy rock 1994 és mondjuk a kiadó.. és már ott figyel a zenéd... kellemes..
Üdv -
Deluxe00
senior tag
válasz
Tangerine #140 üzenetére
Tökéletesen igazad van!Praktikusságban nem feltétlen az iPod jár az élen.Üzemidö lehet h szar bár nekem U2 iPodom van jelenleg sztem tökéletes.Bár biztos van ami 30 óráig birja de soha nem bosszankodtam.
De h Tag-ek elrendezésében,eleganciában,igényességben,az h nincs rajta 2 millio gomb hanem a click wheel...ezek azok a dolgok amik az iPod használatát örömtelivé teszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest