- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Jaj, már.
Piacgazdaság van, a vevő az úr, azt vásárol, amit csak akar, már ameddig a pénztárcája engedi. Ha rádióst akar, azt vesz. Ha iPodot, akkor meg azt. Nem nekem kell indokolnom, hogy miért nem raknak bele rádiót, én egyszerűen csak tökéletesen megvagyok rádió nélkül, méghozzá azért, mert egy rakás szar, ami ma Magyarországon rádiózás címen folyik.
Másrészt azt is írtam, hogy a mikrofon hiánya nagyon nagy hiba: ha nem szeretném ennyire az iPod érintőtekernetyűs menüjét, akkor bizony lecserélném egy mikrofonos cucclira. -
divot
veterán
Hát ez rendkívül off lesz itt, de a Boros-Bochkor párosnál humortalanabb ''humoristákat'' nem hordott a Föld a hátán. Iszonyat gagyik, ami a sótlan, nulla Bochkor Gábornak köszönhető. Boros értelmes pofa, de hát pénzért mindent, ugyebár. Viszont aki kitalálta, hogy Bochkor Gábor vicces fiú, azt minimum bíróság elé kellene állítani.
Egyébként igazad van: ízlések és pofonok. Akinek tehát rággyós mp3 lejátszó kell, az olyat vesz. Az iPod meg köszöni szépen, jól elvan így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest