- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_calogero
tag
''Az a probléma, hogy te is kb olyan vagy, mint Deluxe, csak nem nyomod annyira durván''
ezt kifejtenéd?
Épp azt írtam legutóbb, hogy mindenki gondolja át, hogy mi az ami neki fontos! Nekem a legfontosabb az erős akku és a kiváló hangminőség! És azért az NW-HD5-re nem lehet azt mondani, hogy nehéz vagy, hogy féltégla! Legalább nem kapok mindig a zsebemhez, hogy +van-e még ha éppen nem hallgatom!
Nagyon tetszik az iPod is (különösen a megjelenése), csak a fentebb említett dolgok nekem fontosak (és azokból a hangminőség valszeg jó az iPodnál is - hallani még nem hallottam), de bárki másnak más értékrenddel tökéletes választás lehet!
Személyeskedésbe meg ne menjünk át, rendben?
Lehet beszélgetni / érvelni / vitatkozni anélkül is! -
_calogero
tag
Mikor értitek már meg végre, hogy az emberek igényei különbözőek?
Ki mondta, hogy nem különbözőek?
Én csak leírtam a saját véleményemet és tapasztalataimat anélkül, hogy bárkire rá akarnám tukmálni azt amiről írtam! Aki meg elolvassa az összes létező topicot vásárlás előtt, majd valszeg leül, és összerakja, hogy neki mi az ami tényleg fontos, értékeli az olvasottakat és dönt majd valamelyik mellett! Sokan csak azt nézik melyik tudja a legtöbbet. Ez elég rossz kiindulási alap, de erre csak később jönnek rá!
Nemtom ki hogy van vele, de ha 10-20G saját ízlésem szerint összeválogatott zene van a lejátszómon, hát hallgatná a nyavaja a gagyi sz@r slágereket a béna rádiókban! -
_calogero
tag
Én nem tudom olyan marha nagy előnyként elkönyvelni, hogy flash-es, de jól tudom, hogy másoknak miért olyan nagy dolog! Vigyázni uúgy kell rá, vagy legalábbis tanácsos!
Én 64-ért vettem (újonnan) közel fél éve egy Sony NW-HD5-öt amiben 20GB-os vinyó van. Olcsóbb is és 5x annyi fér rá! A ketyeréről az mp3 lejátszók topicban írtam pár sort! 3 apróságot leszámítva tökéletesen +vagyok elégedve vele!
Hozzá kell tennem a Sony egyáltalán nem tartozik az általam preferált márkák közzé, de ezt a lejátszót nagyon 'elkapták'!
Ha már Sony: Senki ne vegyen Vario Tessar-os CyberShot fényképezőgépet, mert el van cseszve az objektív. Nem zár légmentesen és így belemegy a kosz. Ha rákerestek rengeteg külföldi topic is foglalkozik ezzel. A világ minden táján előfordult a jelenség, de a Sony eddig még nem ismerte el a dolgot, csak cserélgeti az objektíveket. Pedig már 2-3 év is eltelt az első hibás széria megjelenése óta! Nekem DSC-P200-asom volt ([link]) de írták, hogy a DSC-P100, P150, meg még vagy 6-7 típusnál tapasztalható a dolog előbb-utóbb. Pénzt nem adtak vissza (pedig az kellett volna, mert fényképezőgép kellett nekem akkor de nagyon), így lett egy MZ-RH10-es MiniDisc lejátszóm/felvevőm ([link]) ami helyből szar volt (a lemezre felmásolt bármilyen zenét össze-vissza ugrálva játszotta le), majd jött az NW-HD5 ([link]), amivel végre semmi bajom nincs!
[Szerkesztve] -
_calogero
tag
Az iPod működik háttértárként is? Ha nem akkor az nagy hiba!
Ha igen akkor meg azért suxx, mert sz@r az aksija, ami ráadásul nem is kivehető (!), meghát ugye az ár nagy része a névre megy el, ami mögött jelen esetben sajnos nem találjuk az elvárt minőséget!
Talán legközelebb... -
_calogero
tag
Pont ezt mondom, ha az alján van, akkor a kijelző/a teteje van a zseb alján és mikor belenyulsz, és magad elé tartod akkor nem kell forgatnod, mert pont úgy áll ahogy kell neki! Ha a tetején lenne a dugasz, akkor miután kivetted, még kellene egyet fordítani a lejátszón, hogy jól álljon a kezedben!
-
_calogero
tag
Aranyos, csak kár, hogy ennyire sérülékeny a borítás, és hogy sokba kerül (pl többe kerül mint a 20GB-os HDDvel felszerelt -szerintem nagyon fasza- Sony NW-HD5)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest