- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
1. bolond vagy
2. mér nem repülsz(ja hogy nincs is járat)
3. különleges példa
4. gondolom nem mindennap ingázol Bécsbe, ezek meg az ingázásokra való pléjerek főleg...
5. 80 rudis fülest haszhálsz?
amúgy lehet, hogy 20-30 körül még megéri audiofil egyéneknek egy jó füli a podhoz, de a srác följebb kicsit szélsőségesen nyilatkozott, arra reagáltam -
GP-Sz
senior tag
Ha valamiből legyártanak mondjuk 10millió darabot, akkor mondjuk 3 programozót fizetni évi 100ezer dollárért egy évig darabonként 0.03 dollár. Ennyiből nem jön ki a rádió. Ami persze filléres tétel, de sok fillér sok pénz. Hogy igaza volt-e az applenek, azt nem tudom, gondolom ők elégedettek a piaci részesedésükkel az mp3 lejátszóknál.
-
M@trixfan
addikt
Egyébkét jogász vagy? Mert ha igen akkkor érdekelne bővebbenn is a véleményed erről a témáról akár emailben, magánban is. Számomra az már kimeríti a lopás fogalmát, ha olyan eredeti Audio CD-t másol le valaki amiért nem fizetett, nem sajátja. Kicsit olyan nekem mintha az nem számítana gyilkosságnak ha valaki lőfegyverrel öl mert ő csak egy kis kallantyút húzott meg és nem pedig karddal vágta ketté közvetlenül. Én sem vagyok oda a ránk erőltetett dolgokért, de szeretek több oldalról vizsgálni mindent. FLAC tényleg király, jogos a pont. A használt bitrate-ről sajnos nincs információm.
-
M@trixfan
addikt
Fogadjunk még egyszer sem néztél bele a Music Store-ba, próbálgattad mit tud. (Egyébként nem lehetetlen ha kapsz valakitől vagy veszel gift card képében prepaid vásárlási lehetőséget) Nincs egyik audio CD-n sem másolásvédelem? Aki EAC-ot használ és úgy lopja el vagy másolt CD-ről másol az persze észre sem veszi, hogy ott van. A DRM-et is ki lehet egyébként játszani. Nem zabáltam be semmit sem, csak reálisan látom a világot. Megkérdezlek Téged, hogy Te indítanál DRM nélkül hasonló szolgáltatást? Lennél saját magad ellensége? Fel kell fogni a dolgok miértjét is. Továbbra is fenntartom, hogy nem lenne egy megerőltető összeg az a 240 Ft számonként. Egy doboz cigi árából lassan már 3 szám is kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest