- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
egyébként ezzel nem is annyira a vevővel tene nagy jót az apple (hiszen a választék nagy és máshol talál rádióst ha az kell neki), hanem magával, mert meggyőződésem hogy sok olyan ember van akinek tetszik az ipod, csak azért nem veszi azt mert pár hasznos fícsört hiányol, mint a rádió, mikrofon, optikai be/kimenet... és aminek hiányáért a solitaire sem pótolja őket
-
faster
nagyúr
A mikrofonra van elméletem, illetve nem magára a mikrofonra, hanem magára a felvételre. Az MP3 enkódolás műszakilag összetettebb és magasabb jogdíjigényű, mint a dekódolás, wavban meg nem lehet túl sok anyagot fölvenni.
A rádióvevő IC viszont egy kb. 200Ft-os kis szutyok.
[Szerkesztve] -
Den
veterán
nem akartam beszállni ebbe a rádió vitába, de az a helyzet hogy ami van azt nem muszály használni, ha nem akarod, ami nincs azt visznt akor sem tudod használni ha akarod.
ezért vlemény csak az hogy nem kell bele mert _én_ nem használom, és ezért érv az hogy kellene bele mert-én _ használnám.
én akkor hallgattam mp3 lejátszót (öcsémét, nekem semmilyen nincs) mikor kórházban voltam, és ott hallgattam néha rádiót is, híreket, bezélgetős műsorokat, stb...
de lehet hogy egy 20 gigáson már a hírek is rajta vannak -
czappa
aktív tag
Bochkort én is utálom, nem azért mert humortalan, hanem mert egy tahó paraszt, pl. az üssük el a bringásokat, elvégre Bp nem alkalmas bringás közlekedésre
stílusú dumái miatt.
Egyébként nagyon ritkán hallgatok rádiót, ezt csak példának írtam. És persze külföldön lehet jó adók is vannak.
De ott a pont:''Akinek tehát rággyós mp3 lejátszó kell, az olyat vesz.'' ha vkinek nem kell rádió az akár ilyet is vehet. A döntés a vásárlóé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest