- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Szasztok
Végigolvastam a cikket (2x) a totyikot is (minden hsz-t) és tulképpen nemigazán értem, mi van most itt.
Számomra egy mp3 lejátszóban a lényeg: (nem biztos, hogy ebben a sorrendben de kb)
-kicsi, könnyű legyen (ezt a nano tudja) ezért cseréltem le a diszkment...
-bírja szuflával (mindegy, hogy elem, aksi, beépített aksi) szvsz az elem azért egy rugalmasabb mego erről nem sok tapasztalatom van iPodokkal kapcsolatban...
-jól szóljon, mind hangerőben, mind minőségben (mp3-ról beszélünk!!!)
-tudjon teget, kellemesen lehessen kezelni(szvsz nano szimpi ebből a szempontból)
-ne legyen olyan mintha most lőttem volna a vursliban (nano ebből ötös)
-tárkapacitás, nemtom, nekem a 128-as bőven elég, 2 cd felmegy rá 160-ban, utcára mászkáláshoz, melóba bemenéshez bőven elég, de nem lenne kizáró ok se a 4 se a 20 se semmilyen méret a vásárlásnál...
Hangminőségről: én csak sufflét hallgattam, attól nem voltam elájulva, jó közepes (szenhejzer fülessel picit jobb, szvsz a szeni fülesek semmiképpen nem nevezhetőek rossznak a maguk kategóriájában). High end fülest mp3-hoz ez ugye csak vicc volt...?
Én IRivert használok már említett 128-as kapacitással kis plebejus készülék, kezelhetősége 5-ös, hangja remek (mp3-ról beszélünk), van rádió (?), a hangrögzítés meg tökéletes, érzékeny mic, kellemes tömörítés, tényleg fasza, fél éve megvan 10-15x használtam, jó fícsör. Szintén saját szoft kell hozzá, különben bakfitty..., nem olyan nagy hátrány...
IPod: a nagy nekem nagy, picit otromba, a suffle nekem picit gagyi, a nano tetszik mind méretben mind kivitelben (még az árát is elfogadon), az viszont, hogy karcolódik elég gáz, hiszen ez egy hordozható készülék vagy mi a szösz...rádió nincs na bumm...hangrögzítés se hát az már számomra kellemetlenebb...
Összefoglalva: a NANO: szép, okos, kellemes, egy két hátránnyal(már akinek, max nem veszek ilyet), ettől még nagyon innovatív, dizájnos...szvsz nekem nem lesz mert nincs rá szükségem és ennyi, az a jó, hogy van mibul válogatni
Peace, bocs a szófosásért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest