- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ipod nano 6gen-em és egyszerűen nem tudok rátenni zenéket, es semmit. Mindíg ezt írja ki.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
2008 as ipod nano mar csak toltorol uzemelt, vettem hozza aksit, de azzal folyamatosan ujraindul. Meg lehet ez oldani valahogy? -
moya#no1
aktív tag
Sziasztok. Beüzemelném régi iPod naon 2g kis ketyerémet. feltöltöttem vannak rajta zenek s más egyéb is viszont szeretné rá mást tenni. Felcsatlakoztatom a mac re de nem látja. Lehet már olyan ősrégi hogy a mac sziplán WTF öreg miez az ösrégi?
köszi -
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #285 üzenetére
sikerült, meg is csináltam!!!!
találtam egy egyszerű megoldást...pikk-pakk össze is jött.
köszönöm!! -
Brianko
tag
válasz
Groovebaby #283 üzenetére
Szia! A youtubon egy gyerek kb.4 percben elég jól elmagyarázza. Menü gomb és a kör gombjait nyomogatva angolul elmondja ,hogy kell csinalni.
Nekem pedig olyan program kellene amivel mint sima usb lejátszót tudom használni. Valaki próbált már ilyet? Sajnos az iTunessal nem vagyok kibékülve órákat szívok vele mindig. Lehet, hogy inkább elcserélem a 8gb 4 g nanomat. Csak porosodik a fiókban, de ha kell sosem tudom használni. Vannak rajta számok, de ha valamit nem komál akkor össze vissza rakosgatja a dalokat. -
Groovebaby
tag
Hello!
Nem mai fórum, de remélem, hogy tud valaki válaszolni:
Van egy ipod nano-m amit úgy kaptam, viszont több dologhoz is kér jelszót, amivel sajnos nem rendelkezem. Van valami módja, hogy ezt kiüssem róla? Új szoftver, ennek egy törése, valami mérnöki menüben factory reset esetleg.
(sajnos nem igen értek az almás cuccokhoz, így nem igen tudom, mik a lehetőségek)Előre is köszi a segítséget!!!
-
laza801
csendes tag
Keresek 1 generációs ipod naonot eladót. Ha van valakinek írjon 10 e alatt! Köszi!
-
misa93
csendes tag
hello!
olyan gondom lenne hogy a gépem ledobja kb 20mp után az ipod nanomat és csak másodjára harmadjára "tűri meg" az itunes már le reseteltem és ujraraktam az itunest is másik gépnél hibátlanul működött de ezen nem:/
továbbá nem ismeri fel az op.rendszer(win7 proffesional)
tudtok valami megoldást rá?
(bocsánat ha nem idevaló csak nemnagyon találtam értelmesebb topicot hozzá)
előre is köszönöm! -
Boldi7
csendes tag
Üdv !
Egy olyan problémám lenne, hogy a 2G-s iPod nano-m nem akar lejátszani bizonyos számokat. És az a legfurább, hogy azelőtt mindet lejátszotta, most meg csak átugorja.Újra importáltam a zenéket, restore is megvolt de nincs változás.
Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalt hasonlót az kérem ossza meg velem !
-
Csabenya
csendes tag
HELLÓ VALAKI TUDNA ELADNI IPOD NANO 1G-t 10000HUF alatt?
Köszi
-
shteer
titán
mennyit bír egy 6th gen nano zenehallgatás nélkül? néha felébresztve az alvásból
-
barcelona133
csendes tag
file:///C:/Users/M%C3%A1t%C3%A9/Desktop/simiipod.jpg
-
stratotibi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ipod nano 2g-s mp3 lejátszóm! Feltettem tölteni a pc-re reggel hazaérve éjszakás műszakból és d.u. vettem csak le! Mikor levettem csak világított folyamatosan és nem tudtam vele semmit csinálni! Félreraktam miután ismét ránéztem ki volt kapcsolva és nem tudtam bekapcsolni! Reseteltem a középső és a play gombbal ekkor belépett disk mode-ba és nem tudok vele mit csinálni. Mi ez a disk mode, h tudok belőle kilépni? Valaki segítsen pls!!
Köszi előre is!Üdv : Tibi
-
Barney1981
csendes tag
Én Ezt vettem és ennyiért! Jó vétel volt, azóta is mindig magamnál hordom.
-
Jhericho
tag
Újdonsült tulajdonosa vagyok egy Nano 6g-nek. Van még valakinek iylen vagy szinte felesleges a fórumba írjak?
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Apple ipod nano 5g tulajdonosa vagyok.
Milyen hálózati 220v os töltőt vegyek hozzá,ami jó minőségű,és biztos nem vágja haza az ipodomat?ez mennyire ajánlott?:
iPod - iPhone Töltő BELKIN 220V USB
iPod,iPhone hálózati töltő- Szupergyors töltés- Mini USB végződés- i szabvány végződés- 220V hálózati működés- -
Alex91
félisten
válasz
Freeman444a #270 üzenetére
-
Freeman444a
csendes tag
hy
adott 1 Apple iPod nano (5. Gen/Camera) 8 Gb ketyere hogy tudok rárakni zenét még soha nem volt ilyen kütyüm
itunes feltelepítettem de nem igazodok el rajta !
valaki el tudná magyarázni hogy kell egyszerüen zenét rárakni ?köszönöm !
-
Matess
tag
Üdv. Az iPodhoz ugyebár kell egy program. Feltelepítettem meg minden, de nem érzékeli.Nem tudom miért.
-
Istvan89
tag
megoldodott....
-
Istvan89
tag
Hello!
Van egy gondom...
volt nekem fél éve egy 1.gen 2gb fehér ipod nano-m.... ugye zenét nem volt nehéz rárakni új lejátszási lista és oda natúrba behuzogatni mondjuk a dokumentumból az itunesbamost van egy ipod nano 1.gen 4gb fekete....evvel meg csak 1x sikerült SYNC-el megcsinálni, (mert az előző módszerrel nem megy, pl: új lejátszási listát nem csinálhatok az ipodon belül) meg olyat csinál h amint az itunes elkezd az ipoddal dolgozni (kommunikálni) egyszerüen ledobja és az ipodon csak annyit látok mintha csak a 220-ba lenne dugva és tölt....
vlmi megoldás vlki kéremköszi előre is
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Nagy dilemmával küzdök
. Ipod nano vásárlása előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy harmadik illetve negyedik generációs legyen? Főleg video lejátszásra kéne, amire a harmadik generáció alkalmasabb, tudomásom szerint, de a 4G viszont fejlettebb viszont csak mpeg4-et tud. (Vagy itunes autómatikusan mindent átkonvertál?)
Vagy akkor most hogy is van?
-
eagle054
csendes tag
Azt szeretném kérdezni,hogy az apple.hu-n nincs 4gb-s 4g-s ipod nano,de az árgep.hu-n pedig láttam,a 4gb-os verziót csak később gyártották és az apple.hu-n ezért nem tüntetik fel?Hogyha nem így van akkor hogy van?
-
whited
addikt
Hello
Ipod nano-ra hogy kell videót rakni???
mert az itunes-el sehogysem sikerül -
dekoninck
aktív tag
Helló, kicsit uppolom a topikot, ha nem baj.
Kérdésem az, hogy hogyan lehet letörölni képeket az iPod nanoról? Tesókám vett egyet (mellesleg a tokiói áruház összes iPodját magyar nyelvűre állítottuk, ami aztán egy kékhalállal indult, majd képeket másoltunk rá, amik nem jelennek meg az iTunesban. HDD-ként a Pictures mappából ki kell törölni az adatbázisfájlt? Ennyire felahasználóbarát? Just works?
-
kissdumbo
csendes tag
Elolvastam sok hozzászólást. Mi a véleményetek kijavítoták már a kjlező hibáját? Még sokaktól hallom hogy szar , de az ellenkezőjét is. Ha kijavították akkor vennék olyat. akkor...
-
Badb0y
addikt
Itt ez van leírva az ipod videónál [link]:
H.264 videó, maximum 1.5 Mbps, 640 x 480 pixel, 30 fps., Baseline Low-Complexity Profile AAC-LC hanggal akár 160 Kbps, 48 Khz, sztereó audió .m4v, .mp4 és .mov fájl formátumokban; H.264 videó, maximum 768 Kbps, 320 x 240 pixel, 30 fps., Baseline Profile up to Level 1.3 AAC-LC hanggal akár 160 Kbps, 48 Khz, sztereó audió .m4v, .mp4 és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 videó, maximum 2.5 Mbps, 640 x 480 pixel, 30 fps., Simple Profile AAC-LC hang akár 160 Kbps, 48 Khz, sztereó audió .m4v, .mp4 és .mov fájl formátumokban
Melyiket érdemes használni, és mivel lehet konvertálni -
-
pubsteR
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 1gigás nanom. A hátulja behorpadt, se kép se hang, meghalt.
Láttam neten egy guideot, hogy hogyan kell szétszedni. A horpadás az akksinál van.
Ezt ki lehet vhogyan cserélni vagy javítani? -
BennyRay
tag
válasz
varosi_david #247 üzenetére
Beütöttem Neked a google-ba, hogy ipod nano users guide...
http://manuals.info.apple.com/en/iPod_nano_Features_Guide.pdf -
BennyRay
tag
Az Andrássy úti boltban árulnak szilikon tokokat egyesével 2800-ért. Van rózsaszín, babakék és élénkzöld. A zölddel bepróbálkoztam, funkcionálisan jó, és már színét is kezdem megszokni... A kijelzőt nem védi, arra kell ragasztani fóliát, de az volt itthon. Szerintem ez a tok van annyira jó, hogy nem fogok tovább keresni.
Idáig egy speedshop-os Brando alu tokban hordtam a nano-t, de elegem lett belőle, mert nem elég pontos, ezért néha magától kinyílt. Ugyanilyen tokot láttam az Andrássy úton is csak más márkájú dobozban, de amikor belepróbáltam a lejátszót, akkor kiderült, hogy ugyanaz a sz*r.
Ezek mellett a Belkin bőr tokokat néztem még, de nem győztek meg. -
varosi_david
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy hol találhatok a neten felhasználói kézikönyvet nanóhoz?
már körülnéztam egy két helyen de nem találtam, persze biztos én nem vagyok épp a toppon.
Előre is thx a segítségért. -
Verbat
csendes tag
válasz
Tommmmka #244 üzenetére
Azért nézted az árát, remélem
Első benyomások: iTunes jó, bár én viszonylag rendesen csináltam a tageket eddig is, maga a cucc olyan, amilyennek leírják, iszonyatos minőségérzet, elképesztő csomagolás, nagyon jó kezelhetőség. Viszont az is igaz, hogy az ujjlenyomatok nagyon csúnyák a hátoldalán, nem véletlenül vadászok tokot hozzá.
Ja, hogy hogy szól: a Pana mp3 discmanemhez tudok viszonyítani, annál még gyári fülessel is messze jobban, eq-nak sok értelmét nem láttam, de ez szubjektív. Összességében elégedett vagyok a megszólalással. -
Verbat
csendes tag
válasz
Tommmmka #242 üzenetére
Létezik rádiós kiegészítő, pl.:
[link]
Nem olcsó.
Én tegnap vettem nano-t, viszont nagyon félek a karcolódástól... egyelőre rajta hagytam a fóliát, de keresnék hozzá tokot. Tubes-ot láttam, 5-ös kiszerelésben 9k-ért, ami vicc, nekem 1 db pont elég lenne, viszont kb. 2k-t szánnék rá. Elhangzott itt, vagy a másik nano-s topicban ezSkins, az sem olcsó, speedshop-on utángyártott tok 5k körül van, szóval tanácsot/segítséget kérnék. -
Tommmmka
senior tag
nah utánanézttem nincs rádió
kérdezném h. van e hozzá valami kütyü amivel esetleg venne rádióadást is mert tom h. lehet hozzá csatlakoztatni dolgokat a kérdés az h. ezekkel képes a rádiózni -
Tommmmka
senior tag
Most akkor nanoban van rádió vagy nincs? mert itt ott látom h. van itt-ott h. nincs most akkor h. is van ez?
Nemtom van e valakinek összehasonlítási alapja de egy IAudio cucchoz képest milyen a hangja??
Mert nekem volt egy Iaudio 4-em aminek a hangját imádtam! Az alá nem akarom adni, meg hát a rádió és eléggé döntő tényező mert mi a fakk van ha menni kell a szörvájvörbe akkor sok-sok ideig ugyanazt hallgassam(már nemmintha az akksi addig bírná)??? -
Zpepe
tag
Ja és még annyi, hogy ha Németbe veszem akkor vajon lesz rajta magyar nyelv?
[Szerkesztve] -
Zpepe
tag
Nem nagyon tudom, hogy működik ez az iTunes, ezért kérdeznék néhány dolgot mielőtt vennék egy NANO-t.
Ezzel lehet sima mp3 számokat átkonvertáli? Tehát olyanokat amik épp a gépemen vannak, vagy csak olyanokat amiket pénzért lehet venni/letölteni?
Bocsi, nem igazán vagyok otthon a dologban.
[Szerkesztve] -
bécs
csendes tag
Tudok ijet szerválni
eredeti bontatlan csomagolás, fekete/fehér szín, 1 év világgari
4gigás:62-63K
2gigás:50K
1gigás:36-37K
pesti átvétellel -
_az
senior tag
ma fogtam. kezemben. leazkadt a pofám. akarom
-
Bál
csendes tag
Ciccus!
Hát neten rendelve biztos sokkal kevesebbért hozzá tudsz jutni, csak az a kérdés, h ha mondjuk problémák lennének a kicsikével, akkor milyen garancia van rá? Mert, ha csak egy amerikai cég vállal rá garit, az lehet h kicsit parás... Na persze nem akarlak elrémíteni, használd egészséggel, én is mámorban vagyok még, pár napja vettemCsak az enyém fekete..
-
Ciccus
csendes tag
Hello, most vettem a neten egy nano-t 2G-sat amerikába....sokkaljobban megéri, mert kinnt már találsz 185$ért is
Ami ugyebár 38ezer körül van, namost azér nem mind1 hogy 58 vagy 38....de azért ezt is megfontoltam egy jopárszor, de sztem nagyon megéri. Az iTunesrol pedig én azt használom 2éve pedig még nem volt iPodom, cs azért mert könnyü vele TAGeket csinálni bár macerás, d kit érdekel, ha tökjo progi... Már alig várom hogy megérkezzen. A szgépes töltös dologhoz meg, sztem se a legjobb megoldás, de elemmel müködöset tuti nem vettem volna, jo ez igy...és esetleg kiadok +3-5ezret egy Dockért... Én csak ajálnani tudom mindenkinek...már csak egy magyar iTunes kell
Bár sztem tuti nem 0.99centért fogják árulni...tuti felviszik az itteni árakhoz, mert pl kinnt egy CD 10-15$ ami 2-3ezer ft, na most ez kb a fele az iteni áraknak , szoval tuti lesz emelés...
na cs ennyit akartam, majd irok egy pár sor ha majd a kezemben tartom a kis fehér 2Gás Nanomat -
_az
senior tag
végülis igazatok van, repülős-vonatos utazást kihagytam a repertoárból...
csak a srác úgy beszélt, hogy aki nem 80rudis fülest használ, az gyík...
ennek ellenére mondjuk egyszer meghallgatnék egy 30k-s cuccot.
a 150k-s lejátszó meg elszántság, fanatizmus és sznobság egyvelege.
attól meg, hogy ki mit engedhet meg magának igyexem elhatárolódni, ez nem a felvágás, meg irigykedés topicja -
_az
senior tag
1. bolond vagy
2. mér nem repülsz(ja hogy nincs is járat)
3. különleges példa
4. gondolom nem mindennap ingázol Bécsbe, ezek meg az ingázásokra való pléjerek főleg...
5. 80 rudis fülest haszhálsz?
amúgy lehet, hogy 20-30 körül még megéri audiofil egyéneknek egy jó füli a podhoz, de a srác följebb kicsit szélsőségesen nyilatkozott, arra reagáltam -
dabadab
titán
''ki az az állat, aki megengedhet magának 80rudis fülest az utcára és nem saját autóval közlekedik???''
En pl Becsbe tomegkozlekedessel szoktam jarni, mert a vonat+metro gyorsabb, mint a reggeli dugozas (es a parkolassal sem kell tokolnom), ill alapjaba veve az Intercityt is jobban szeretem, mint a vezetest (pl mert ott buntetlenul lehet szunyokalni).
-
Pharosz
csendes tag
Na behalt a topic
....pont nállam
-
Pharosz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már kb egy másfél hónapja van egy fekete Ipod nanom.
Az enyém is nagyon nagyon karcolódik pedig védőtokba volt!!! Nemtom meddig fogom tudni elolvasni a kijelzőt.... VALAKI nem tudja hogy ki lehet e cserélni a külső borítását és hol? Úgy hallottam már kijavították ezt a hibáját és ellenálóbb borítást kapott a nano.
Az Itunes meg összevissza kavarta a zene könyvtáramat az Ipodon csak úgy egyik napról a másikra...mindegy egy újrarakással megoldom. -
_az
senior tag
válasz
Deluxe00 #148 üzenetére
vhehe, ezt nem állom meg...
szóval izé... hülye kérdés, sebaj.
ki az az állat, aki megengedhet magának 80rudis fülest az utcára és nem saját autóval közlekedik???
csak mer én az mp3 lejátszókban csak a tömegközlekedési unaloműzést látom...
szerk: most néztem, azért ezek sem 80rudisak(leglábbis az usában)... stúdiós fülessel meg ki mászkál utcán?
[Szerkesztve] -
SLi
tag
Amugy nem vágom mivel vna itt baj,h ez és az ne mfogja látn ia zenéket.
Winamp is látja,Tracktor 2.6 is,csatlakoztatzom az ipodot magától szépen.
Max azzal van a gond,hogy ha nem nézel netne utána progiknak,akkor nemtudsz róla felmásolni számokat,csak ha szépen a könyvtárába mászkálsz és az FF00- FFxx-ig szépen turkálod a könyvtárakat és keresgélsz,de ez gondolom nem véletlen van így,ezzel is a tiszta zenéértAsszem ilyen probléma több mp3 játszón is van,max visszakeresem a cikket.
-
SLi
tag
Nemtom ,hogy hallgattál már-podcastet,sok értelme nincs,de nem is az a célja,hanem az hogy ezzle egy új ''dolgot'' adagoljon be az emberek fejébe ahogy mondtad. Én pl azért szedek le néha podcastet mert elég jó kis mixek vannak itt ott bennük. Ott van egy egyből,elég sokféleképpen fel lehet használni,de a lényege végülis az hogy használd az itunest,és a másfelől közelísd meg a ''rádiózást''. Igy végülis van benne ''rádió''
Ezt a podcastet egy modern fogyasztói társadalomhoz igazították,és a célt elérték,ott van a funok fejében,így igaz,de léynegében jó elgondolás,aki talál magának tetsző dolgot. Szóval fogyassz kényelmesen,ha meg nem akkor nem. -
Macc
aktív tag
Van egy par program amivel zeneket tudsz le- felmasolni az iPodrol, -ra. A google a baratunk ugye.
-
Obi-1
őstag
Csak annyit, hogy lehet használni az iTunes nélkül is. Csak be kell állítani az iTunes-nál, hogy általános meghajtóként kezelje. Innentől ugyanúgy használható, mint egy pen drive.
Forrás:
[link]
Deluxe rémisztő, beteg embernek tünik számomra... -
faster
nagyúr
A rádió (és maga az IPod is BKV-ra kéne, esetleg kocsiba), arra az esetre, ha nincs időm új zenéket felmásolni, és a lejátszón már ezerszer hallgatott számok vannak csak. Podcast nincs a BKV-n tudtommal. Egyébként nem tudom, hogy francba képes valaki a rádió alternatívájaként emlegetni a Podcastet egy hordozható lejátszó esetén...
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy esetleg nem csak a saját képernyőjén lehet megnézni, hanem rákötni egy TV-re. Nyaralásra/telelésre kiváló, főleg egy külföldi (sí)út esetén, ahol a szállodában esténként nem kell német/francia/olasz/stb. adókat nézni, hanem rádugod a TV-re, és nézheted a saját hozott filmedet.
Ritkán szükséges, de akkor nagyon jó tud ám lenni! -
SLi
tag
először is
Nekem ipod minim van,szóval lehet kövezni h elfogult vagyok
Ipodra 320kb/s-es vagy 256 os számok vannak rajta és,igen tartja a 8 órát igy.
Máshol *** van megjelölve,hogy 64-96Kbit/s alatt 30 óra. Nem mintha sokat dobna,ugynais asszem ipod is 128kbit/sec re van írva,de így is hozza a 8 órát,nemtom más termék h áll ezzel,tehát aksiről nemtok mit mondani,főleg az uj ipod aksikről,il la többiről. A ceruzaelem meg f*szság,lehet kapni elemes töltőt is asszem.
itunest pedig ki kell probálni,elsőre rohadt idegesitő,de utána az meber igényessé válik h midne be legyne tagelve és nem kell össze vissza keresni mit akarok felpakolni,hanem sutty és meg is van,utolag korrekt. A másik dolog,h mivel müködik pen ként simán,lehet ár pakolni,felpakolom rá az iTundest és telepitem,ha vkitől kell zene. ( hamarabb meg is van midnen,mintha rá kellen dobálni csak úgy). Ennyi az egész.
Rádótéma: apple minek tegyen rádiót az ipodba? igy legalább ott az itunes,illetve podcastek,szerintem beleférne,de akinek ilyen jó marketingje van,igy el tud adni valamit,az eladja a saját cuccait,nem pedig a rádiót. Akinek pedig kell és van rá pénze,vegye meg külön,valamivle jobb minőség is mintha bele lenen téver alapból,de ki tudja,nenm volt tapasztalatom ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest