- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
nos így lesz az oledkijelzős videólejátszós cucokkal is
az oled másik nagy előnye hogy könnyen gyártható különböző nyomdai eljárásokkal bármilyen felületen kialakítható oled kjelző, akár egy fólián is, akár közvetlenül egy eszköz burkolatán.
képzeld el a nanodat aminek az egész előlapja egy kijelző, ami ráadásul csak egy vákony öntapadós fólia a készülék felületén
-elég nagy méretű lenne a kijelző hogy hasznos is legyen
.- még vékonyabb lehet tőle a lejátszó
-és ha összekarcolódott, lehúzod és ragasztasz fel egy újat.
csak idő kérdése. pár év -
Den
veterán
az oled nem csak kevesebbet fogyaszt, de_sokkal_jobb a képe bárminél. egyszer meg kell nézniélőbewn egyet.
hogy értelme minek van _szerintünk_az szubjekztív dolog. én még 3 hónapja is monokróm kijelzős, fényképező, és mms nélküli telót használtam, és most is az lenne ha nem megy tönkre.
ettól függetlenül a piac a színes szagos mindenttudó cuccok felé megy. így ha vmi olyan fícsört mutat be amit a piac rövid időn belül követni fog az innovatív. mert ez az első fecske. -
Den
veterán
oledre mindenki élvez aki meglátja élőben, te is fogsz
összehasonlíthatatlanul jobb az lcd-nél
hogy mennyi értelme van... szvsz már a ''képnézegető''-söknek sincs semmi. ki nézeget vki egy kis pöcs képernyőn képet? vannak képnézegetés függőg, akikne a buszon is képet kell nézegetni? viszont ha már apró kijelzőt kell bámulni, akkor a videónak több értelme van, a szem is jpbban tolerálja, informáciértékde is több,és szórakoztatóbb is. a nanoban is csak azért nincs hogy jövőre még egy bőrt le lehessen húzni a hívekről, mikor az apple ugyanezt ki fogja adni egy új szoftverrel, 50%-al nagyobb memóriával hatalms felhajtás közeőpette, lást ipod...
és mivel mint a lépnézőnél is látztuk hiába nincs értelme elterjed, így lesz a videólejátszással is, ezért ez mint első fecske, bizony innovatív.
usb 1.1 meg a csipszet öröksége, de tekintve hogy az ember nem cseréli le midennap a teljes 1 gigát így csak aprókellemetlenség, amiért minden alkalommal kárpótol a mesés képű oled kijelző amikor csak ránézel. -
vili13
őstag
1. Persze, hogy össze lehet karcolni a G3-at is, mint bármelyik lejátszót, csak valamiért mégsem szoktak erre panaszkodni. Az pedig tény, hogy a nano lapos kialakítása miatt sokkal nagyobb a fajlagos felülete, amin karcolódni képes...
2. Nem szar a G2 sem, csak nem más, mint a G3 olcsó, butított változata. De legalább ceruzaelemmel megy, lejátszik ogg-ot, nem kényszerít a sok hülye tag kitöltésére, és teljesen almamentes - hogy csak a saját legfontosabb szempontjaimat említsem. -
GP-Sz
senior tag
Egyelőre mindenestre még mindig ott tartok, hogy két hét alatt nem sikerült összekarcolni a nanot, pedig nem használok semmiféle elcseszett skint. Összekarcolni bármit össze lehet semmi perc alatt. Ha kölcsönadod a G3at, megmutatom
PS: hadd kérdezzem már meg, a G2 is szar? Mert ugye rádió abban sincs. Meg ugye usb 1.1, ilyesmik. -
vili13
őstag
''Az olyan ember, aki egyáltalán nem hallgat rádiót, az alacsonyabbrendű?''
Semmi ilyet nem állítottam. De még csak azt sem, hogy túl gyakran hallgatok rádiót a lejátszómon. Viszont van benne, használtam már többször is, örülök neki, hogy van, és hiányolnám, ha nem lenne. Valóban lehet neten is olvasni híreket, de lejátszót ott is használhatok, ahol netet nem. A híreket meg csak példának szántam, más érdekes műsorok is akadhatnak, ez is ízlés dolga. Szvsz a rádió lényegesen hasznosabb fícsör, mint a karcolódós kijelző. -
dabadab
titán
-
_calogero
tag
''Az a probléma, hogy te is kb olyan vagy, mint Deluxe, csak nem nyomod annyira durván''
ezt kifejtenéd?
Épp azt írtam legutóbb, hogy mindenki gondolja át, hogy mi az ami neki fontos! Nekem a legfontosabb az erős akku és a kiváló hangminőség! És azért az NW-HD5-re nem lehet azt mondani, hogy nehéz vagy, hogy féltégla! Legalább nem kapok mindig a zsebemhez, hogy +van-e még ha éppen nem hallgatom!
Nagyon tetszik az iPod is (különösen a megjelenése), csak a fentebb említett dolgok nekem fontosak (és azokból a hangminőség valszeg jó az iPodnál is - hallani még nem hallottam), de bárki másnak más értékrenddel tökéletes választás lehet!
Személyeskedésbe meg ne menjünk át, rendben?
Lehet beszélgetni / érvelni / vitatkozni anélkül is! -
_calogero
tag
Mikor értitek már meg végre, hogy az emberek igényei különbözőek?
Ki mondta, hogy nem különbözőek?
Én csak leírtam a saját véleményemet és tapasztalataimat anélkül, hogy bárkire rá akarnám tukmálni azt amiről írtam! Aki meg elolvassa az összes létező topicot vásárlás előtt, majd valszeg leül, és összerakja, hogy neki mi az ami tényleg fontos, értékeli az olvasottakat és dönt majd valamelyik mellett! Sokan csak azt nézik melyik tudja a legtöbbet. Ez elég rossz kiindulási alap, de erre csak később jönnek rá!
Nemtom ki hogy van vele, de ha 10-20G saját ízlésem szerint összeválogatott zene van a lejátszómon, hát hallgatná a nyavaja a gagyi sz@r slágereket a béna rádiókban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rövid videón a Titan Quest II
- Kedvenc zene a mai napra
- Mobil flották
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Autós kamerák
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest