- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Az tény, hogy rosszabb semmi nem lesz attól, hogy plusz funkciókat pakolnak bele, de attól még hasra esni sem fogok ezektől az innovációktól.
Túl konzervatívnak sem jó ám lenni. Én még most is egy Siemens C55öt használok, mert az én szükségleteimet maradéktalanul kielégíti. A kamerás mobilokat sokáig aranyért sem vettem volna meg, de figyelek és látom, hogy pár év múlva már egész jó kis fényképeket lehet velük csinálni. Valamint 1-2 év és a hordozható médialejátszókat is felváltják a telefonok, mert pár G memória lazán lesz bennük. Szóval az irány nem feltétlenül rossz. -
GP-Sz
senior tag
Kedves Den!
Ne haragudj, de az USB1.1et apró kellemetlenségnek nevezni már tényleg durva. 400k/s-el másolni egy lejátszóra qrva nagy szívás és ez nem a szubjektív véleményem, hanem objektív igazságA szüleim gépe csak USB1.1et tud, majd megőszültem, mire pár 100 megát feldobtam a nanora pár napja.
OLED: ugyan mire jobb? Kevesebbet fogyaszt, ez tény, de ezen az XMicron ez valahogy nem látszik. Ezen kívül? Egy ilyen lejátszóra már egy monokróm kijelző is teljesen jó, ha elég kontrasztos. A minin levővel nem is volt semmi bajom, a nano színes kijelzőjénél meg egyszerűen nem is kell jobb, annyira jól olvasható.
Az innovációról úgy látszik, más az elképzelésünk. Szerintem nem innovatív dolog minden vackot belepakolni egy termékbe.
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Az XMicro honlap szerint a mérete 54x16.5mm. A videolejátszás ebben a méretben egyszerűen értelmetlen hülyeség, az OLED kijelzőre meg egy villamosmérnök elélvezhet, de a vevőt nem hiszem, hogy érdekelné, hogy milyen műszaki érdekességek vannak a lejátszójában.
Ja és ez a Download speed: 450KBps még viccnek is rossz. Igazán innovatív az USB1.1 használata, szerencsétlen user nem biztos, hogy nem cserélné el az OLED kijelzőt egy USB2 csatolóra, mikor 40 perc alatt bírja telemásolni az 1Gs lejátszóját.
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Egyelőre mindenestre még mindig ott tartok, hogy két hét alatt nem sikerült összekarcolni a nanot, pedig nem használok semmiféle elcseszett skint. Összekarcolni bármit össze lehet semmi perc alatt. Ha kölcsönadod a G3at, megmutatom
PS: hadd kérdezzem már meg, a G2 is szar? Mert ugye rádió abban sincs. Meg ugye usb 1.1, ilyesmik. -
GP-Sz
senior tag
Ha valamiből legyártanak mondjuk 10millió darabot, akkor mondjuk 3 programozót fizetni évi 100ezer dollárért egy évig darabonként 0.03 dollár. Ennyiből nem jön ki a rádió. Ami persze filléres tétel, de sok fillér sok pénz. Hogy igaza volt-e az applenek, azt nem tudom, gondolom ők elégedettek a piaci részesedésükkel az mp3 lejátszóknál.
-
-
GP-Sz
senior tag
válasz
_calogero #168 üzenetére
Az a probléma, hogy te is kb olyan vagy, mint Deluxe, csak nem nyomod annyira durván
Az iPod működik háttértárként is? Ha nem akkor az nagy hiba!
Ha igen akkor meg azért suxx, mert sz@r az aksija, ami ráadásul nem is kivehető (!), meghát ugye az ár nagy része a névre megy el, ami mögött jelen esetben sajnos nem találjuk az elvárt minőséget!
Nem szar az akkuja, hanem kicsi a tömege. A kettőt nem igazán lehet egyszerre megvalósítani. És ugye kinek mire van szüksége. Én naponta legfeljebb 2 órát használom a cuccot, így bőven elég a 10h körüli akkukapacitás is. Nem azt mondom, hogy nem örülnék nagyobbnak, de sokkal jobban díjazom azt, hogy nem egy féltégla a lejátszó, hanem 40g és 7mm vastag, az ember meg sem érzi, ha az ingzsebébe teszi.
Az ár nagy része nem a névre megy el, hanem a 4G flashre. -
GP-Sz
senior tag
válasz
_calogero #164 üzenetére
Mikor értitek már meg végre, hogy az emberek igényei különbözőek? Biztosan jó a Sony lejátszó, csak én hirtelen annyit látok, hogy 2x olyan vastag, mint a nanom és több, mint 3x akkora a térfogata és a tömege. Ettől még nem szar, de az én igényeimnek kevésbé felel meg, akkor is, ha nagyobb az akkuidő és a kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Quadro FX 570 eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest