- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Persze, hogy minden cikknél előfordul, mert idejössz, és beírod. De hadd költsem át icipicit az irományodat:
Basszus, azok a hozzászólások... Tanulj már meg legalább minimális szinten kommunikálni!!!
Félelmetes, hogy ennyi idő alatt még mindig az analfabéta színvonaltalan hozzászólásokat posztolod. Kegyetlen idegesítő, valami minimumszintet hozzál már. Főleg, mert kb minden tesztnél előkerül ez a kommentek között. Nem érzed már égőnek?
Vagy a véleménnyilvánítás előtt kérdezz meg valakit, akinek van némi köze normális, emberi kommunikációhoz. Ezt az igénytelenséget...
-
k1csi
senior tag
Nem értem a kirohanásodat. Pixel szinten ugyanaz a szenzor van benne mint bármelyik más 18MP-es Canon vázban. Mi az amit most szeretnél megtudni a tesztképekből amit az elmúlt cirka 3 évben készült 18MP-es Canon vázak képeiből nem tudhattál meg?
Legalább gondolkodnál mielőtt ilyen értelmetlen szándékos fika hsz-be kezdenél.
(Egyébként én sem ismerem a szerzőt, teljesen elfogolulatlanul szóltam hozzá). -
fattyu
veterán
gyors keresés eredményeképp egy fia hozzászólásod sincs egyik mutogatós topikban sem. Mutasd már meg milyen színvonalat kéne megütnie... ( nem kell mondanom saját képekkel ugye? )
Ezenkívül nem mulasztod el eme ( a cikk témáját és célját tekintve iszonyatosan irreleváns ) kritikádat beszúrni minden egyes cikkhez. Te még nem unod magad/a témát? Ne nézd meg a képeket. A betű elég neked...
-
magyarg
csendes tag
elfogulatlanul mondom, hogy értetlenül állok a kritikád előtt, mert szerintem a tesztképek helye ebben a cikkben a céljának megfelelő, aki pedig nem amatőr minőségű tesztképeket keres, annyit talál amennyit csak akar a neten.
szerencsére e cikk olvasói reményeim szerint a cikkíró véleményére kíváncsiak e gépről, s ebben nincs jelentősége az itteni tesztképek minőségének
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fogyjunk le!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest