- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse97
csendes tag
Hali.
Első tükörreflexes gépemnek a Canon 650d-t néztem ki.
Szerintetek megéri-e amerikából hozatni a gépet nagyságrendekkel olcsóbban? A szállítás semmibe sem kerülne, mert rokonok jönnek haza és el tudnák hozni.
Én Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM objektívvel nézegettem. Mi a véleményetek erről az obiról, kezdésnek jó-e?
Ez a gép evvel az obival kint pl 680 dollartól már meg lehet kapni ( http://www.gteleplaza.com/product/canon-eos-rebel-t4i-digital-slr-camera-with-ef-s-18-135mm-is-stm-lens )., ez kb 150 ezert forint, míg itthon ugyanez 280 ezer Ft körül kezdődik. -
bigkrisz96
tag
Ütős gép-ütős ár
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Raketkilla #177 üzenetére
Pontosan nem tudom kiből adódik össze a termék végső ára, de nyilván van egy szállítási díj,vàm, aztán a haszon .
Ebben egyetértünk hogy több a kereset, de azt se felejtsd el, az USA-ba visznek 10millio ilyen gépet kis haszonnal az elmegy.
Otthon mikorra megy el ekkora mennyiség?
Mègha ugyanannyiért is adná a kenon.
Kiszámolták már ezt rég, nagy piac jo ár. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Raketkilla #175 üzenetére
Vámot, adót fizettél?
Ezért nem érted -
Raketkilla
tag
válasz
JoceeHunt #13 üzenetére
Nekem ilyen van, én nagyon jó az érintő. Pillanatok alatt belezoomolhatok bárhova a képben, pillanatok alatt lehet pörgetni, gyors navigálás a menüben.
Én New York-i utam alatt vettem, Rebel T4i néven, kint a 18-55-ös kit obival is csak súrolta a 200e Ft-ot. Nem értem mi ez a drágaság itthon... -
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #171 üzenetére
látom nagyon beletapostam a lekivilágodba ezzel
azért még remélem fogsz tudni aludni
Lehet hogy volt, de ha annyira hiperszuper dolog, akkor miért nem teszik azt a profi gépekre is? Persze ugye én ezt nem tudom "felfogni" mert csak visszanézésre használok kijelzőt... mekkora hülye vagyok...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
adamka16 #170 üzenetére
Jaj dehogyis, csak addig amíg nem próbálsz/ismersz valamit, ne alkoss róla véleményt, pláne ilyen hasonlattal, amennyivel drágább, annyival nem élesebb
A kihajtható kijelző nem újkeletű dolog, már 8 éve is volt ilyene a canonnak, ha akkora ostobaság lenne, nem rakná rá egyre több gépre.
Ötletekért meg a Google segít. -
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #169 üzenetére
Ojhajjj micsoda általánosítás kéremszépen?! Látom nagy sebet okoztam ezzel a 17-55 2.8 véleményemmel. (mellesleg egyik ismerősöm is ezt mondta, hogy annyival nem ad többet rajzban a tamronhoz viszonyítva.) pedig neki is 17-55-e van x ève
Biztos makrózni... Bár arra se nagyon használnám személy szerint. Notira rádug, eos u. ON és megy a móka. Videóra szintèn fejtős mert pici a manuális élességállításhoz. És akkor miért is jó? -
Netcsont
csendes tag
Sziasztok!
[URL=http://data.hu/get/5409613/EOS_650D.ZIP]http://data.hu/get/5409613/EOS_650D.ZIP[/URL]
A linken két képet találtok,kezdő fotósként magam készítettem RAW-ból. Talán segít a döntésben a vásárlásnál.
-
Freddy76
addikt
Persze, hogy minden cikknél előfordul, mert idejössz, és beírod. De hadd költsem át icipicit az irományodat:
Basszus, azok a hozzászólások... Tanulj már meg legalább minimális szinten kommunikálni!!!
Félelmetes, hogy ennyi idő alatt még mindig az analfabéta színvonaltalan hozzászólásokat posztolod. Kegyetlen idegesítő, valami minimumszintet hozzál már. Főleg, mert kb minden tesztnél előkerül ez a kommentek között. Nem érzed már égőnek?
Vagy a véleménnyilvánítás előtt kérdezz meg valakit, akinek van némi köze normális, emberi kommunikációhoz. Ezt az igénytelenséget...
-
k1csi
senior tag
Nem értem a kirohanásodat. Pixel szinten ugyanaz a szenzor van benne mint bármelyik más 18MP-es Canon vázban. Mi az amit most szeretnél megtudni a tesztképekből amit az elmúlt cirka 3 évben készült 18MP-es Canon vázak képeiből nem tudhattál meg?
Legalább gondolkodnál mielőtt ilyen értelmetlen szándékos fika hsz-be kezdenél.
(Egyébként én sem ismerem a szerzőt, teljesen elfogolulatlanul szóltam hozzá). -
fattyu
veterán
gyors keresés eredményeképp egy fia hozzászólásod sincs egyik mutogatós topikban sem. Mutasd már meg milyen színvonalat kéne megütnie... ( nem kell mondanom saját képekkel ugye? )
Ezenkívül nem mulasztod el eme ( a cikk témáját és célját tekintve iszonyatosan irreleváns ) kritikádat beszúrni minden egyes cikkhez. Te még nem unod magad/a témát? Ne nézd meg a képeket. A betű elég neked...
-
magyarg
csendes tag
elfogulatlanul mondom, hogy értetlenül állok a kritikád előtt, mert szerintem a tesztképek helye ebben a cikkben a céljának megfelelő, aki pedig nem amatőr minőségű tesztképeket keres, annyit talál amennyit csak akar a neten.
szerencsére e cikk olvasói reményeim szerint a cikkíró véleményére kíváncsiak e gépről, s ebben nincs jelentősége az itteni tesztképek minőségének
-
Basszus, azok a tesztképek... Tanulj már meg legalább minimális szinten fényképezni!!!
Félelmetes, hogy ennyi idő alatt még mindig az analfabéta amatőr szintű képeket csinálod. Kegyetlen idegesítő, valami minimumszintet hozzál már. Főleg, mert kb minden tesztnél előkerül ez a kommentek között. Nem érzed már égőnek?
Vagy a tesztképek erejéig add már a kezébe valakinek, akinek van némi köze normális képekhez. Ezt az igénytelenséget...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #141 üzenetére
Meg még sok mindenben
-
-
-
adamka16
őstag
-
Ed Parker
nagyúr
ja persze,ismerek sok ilyet,aki a fixekért van oda.
én valahogy szeretem a zumokat.
volt 50/1.8 , 50/1.4 , 85/1.8 , 100/2 . 100L de mindet eladtam, a zoom jobban tetszik,boldogulok velük.
mondjuk volt egy-két olyan munkám ahova kellett volna a 2.8,veszek is majd ha még több lesz és már nem tudom f4-en megoldani. -
fattyu
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
adamka16 #124 üzenetére
ja hát így akkor ne tegyél felelőtlen kijelentéseket
azthittem használatban mutatkozott ki nálad.villámgyors,halk,gyönyörű színei vannak.
az IS fog 3 értéket,olyan sötétben sikerült 7D-vel vele képet csinálnom,ahol más 2.8 obi meg sem mozdult. Köztük pl az ef 100 L,picit szarabb fény van azt már vadássza is a fókuszt.én csak azért merem ezt így kijelenteni,mert az esküvő fotósok nagy része rendelkezik ezzel az obival és ott igazán vannak érdekes és fényszegény helyszínek.
sokan szeretik,egy baja van,hogy nincs tömítve és idővel mehet bele némi por.a tamront ismerem,nekem nem volt,van aki esküszik rá,abból is ki kell fogni a jót,mivel 3rd party obi elég nagy a szórás köztük.
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #121 üzenetére
Van pár fókusztávolság, ahol jobbnak érzem egy lehelletnyivel a Tamron-t.
@35mm
De ugye általánosságban nem lehet beszélni arról, hogy jobb mivel elég nagy a szórás tamronéknál
Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, pusztán tesztek olvasgatása, felhasználói tapasztalatokra tudok alapozni. Összehasonlítva, nem annyival jobb mint amennyivel többet elkérnek érte. De mivel más alternatívája nem nagyon van, így a 17-55 is usm a csúcs. APSC-n legalább is. -
adamka16
őstag
Ezt a vázat amennyiért adják... komolytalan. Igaz még belépő árról van szó, de akkor is... nincs benn az a plusz ami miatt megérné megvenni. Picit olyan mint Nvidiánál a 8800-as sorozat. Még a sokadik generációba is ugyan azt adták, más néven, drágábban...
Aki nem riad vissza a használt vázaktól, az semmiképp se vegyen ilyent.
Azért egy izgő-mozgó kiskölöknél jól jön az AF, portrékhoz meg mehet a fix manuál.Ed Parker:
Nagyon negatívat csalódtam benn, nem szép a rajza... usm-nek meg akkora felárat?! hát inkább nem...
Biztos élesebb, de nem annyival mint amennyivel több kerülSőt.. van mikor a Tami élesebb
Tokina is egy jó üveg, de drága nagyon.. sigma 10-20-as megfelelőjét meg használtan 100-alatt is találni elvétve. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
adamka16 #109 üzenetére
a 17-40 az új 24-70-el még csak köszönő viszonyban sincs
volt nálam az az obi,nem tetszett,a tamron 17-50 jó,pont a fele a 17-55-nek,de ott a stabi sokat számít és nagyon éles üveg.
viszont amit elötte írtál 11-16-os tokinát,az megint egy csúcs üveg,felmegy ff-re is és éles,viszont az sem olcsó
-
-
adamka16
őstag
Azt a fixet sajna nem ismerem. 10-20-ról meg egyenlőre csak álmodok. Amúgy akkor lenne teljes a készlet, bár a Tokina 11-16 2.8-at többen is ajánlották, mint wide lencse..
Ed Parker:
Igen, de az ára is csúcs annak a 17-55/2.8 IS USM-nek15-85 még jó is lenne, viszont az, hogy nem fix fényerejű így nekem nagyon nem jön be. Viszont nyitva is szépen dolgozik... de vaku nélkül kevés fénynél nem nem sokra használhatod ha csak nem bírja a zajt a váz.
-
adamka16
őstag
-
flash-
veterán
mire jó a 9 pontos keresztfókusz?
tudnátok példát mondani? -
Prof01
veterán
Jó kis teszt, de az ár szerintem is magas. Majd ha 200k alá csúszik, akkor érdemes lesz meggondolni a vételét.
-
tntmax
aktív tag
Tetszett a teszt.
Ennyiért szerintem felejtős kategória.
-
Ed Parker
nagyúr
ja ok
#88) adamka16:csak azért hasonlítottam őket össze,mert ezek a vázak voltak/vannak nálam.
nyilván más az FF,de hogy az eredeti kérdésedre válaszoljak,a 7D kép szempontjából nem lenne előrelépés,csupán a kényelmi funkciók változnak.
Én spec nem szerettem a 7D-t,pedig csúcs váz -
Ed Parker
nagyúr
-
erdoke
titán
"A Canon EOS 650D fogása kategórián belülinek mondható."
Ezt csak én nem értem? Mintha hiányozna egy jelző: kategórián belül valamilyennek (pl. átlagosnak) mondható.
-
zsoma92
csendes tag
Az az érzésem, hogy a 600D-met inkább egy 60D-re cserélném, mintsem erre
-
adamka16
őstag
válasz
Mr.Csizmás #77 üzenetére
Inkább egy használt 7D...
-
Mr.Csizmás
titán
lol, tapicskáért és bohócfókuszért +35% ár?
maargit normális?
inkább 600D (vagy 550) a maradékot eliszom és obira költöm inkább. (vagy secondhand 7D?)
-
k1csi
senior tag
MLaca
Ha rendelkezésedre fog állni a 22mm f/2-es meg a 24mm 2.8-as IS-es obi lehetne egy AF összehasonlítást kérni 650D-vel (fotó ill. videó is)?Persze lehet mások hamarabb meg fogják csinálni...
-
k1csi
senior tag
Egy dolog biztos, az STM obi olcsóbb mint az USM.
Azt, hogy jobb-e videóra fogalmam sincs. Elvileg az USM motor forgási sebessége tág határok között folyamatosan állítható.http://software.canon-europe.com/files/documents/EF_Lens_Work_Book_9_EN.pdf
180-as oldal, 9-es pont:
"Rotation speed can be continuously controlled within a wide range from 0.2 rpm (one rotation every five minutes) to 80 rpm, enabling high-precision, high-speed lens drive control."Azaz aligha az USM motor sebessége a gátja a folyamatos vagy a gyors fókusznak.
Sokkal inkább a szenzor kiolvasási ill. a feldolgozás sebessége ami jelenleg nagyon gyenge lábakon áll a Canon esetében.
Egyébként jó lenne, ha cikk szerzője amikor alkalma adódik rá ezt is alaposabban megnézné. Vsz. érdekes kérdés.Viszont ugye egy ilyen tesztből megtudhatjuk, hogy valahol szűk keresztmetszet van. Viszont a pontos helyét ill. mit lehetne javítani azt nem. Azaz simán lehet algoritmus függő, hogy adott esetben az USM vagy az STM a jobb.
Vsz. a potenciál maximálisan benne van az USM-ben. Az STM-ről meg tapasztalat hiány van. -
k1csi
senior tag
válasz
KőkorSzaki #68 üzenetére
Egyik EOS vázban sincs AF motor, ez nem Nikon.
-
magyarg
csendes tag
válasz
KőkorSzaki #68 üzenetére
erre én is kíváncsi leszek, mert elvileg a video miatt találták ki az egyész STM vonalat
miért is nevezed huszárvágásnak?
-
Tin
veterán
nem tudom a srácoknak milyen firmware volt a gépen a teszt alatt, de érdekes, mert
1) tud videózás közben folyamatos autófókuszt, persze a sebessége más kérdés
2) képminőségben ponthogy fikázzák a gépet a dpreview-n az ottani képösszehasonlítás tesztek alapján (mégpedig hogy a minősége rosszabb mint az 550D-é)szóval azért ez, mint teszt, érdekes, maradjunk annyiban. számomra a dpreview tesztje is érdekes volt, az ottani tesztképek sokkal rosszabbak, mint a várt, szóval lehet hogy azon is valami kísérleti firmware volt, csak más verzió.
itt az ottani kép-összehasonlítás mindenféle iso-val, sokféle géppel
-
chabeee
aktív tag
na ilyet ne olyan vegyen aki csak kiakarja írni az fb képei alá, hogy "xy photography"
-
KőkorSzaki
tag
Szigorúan magánvélemény, de ezzel a kontrasztérzékelős live view-ra kihegyezett STM vonallal mellényúlnak majd. A videón is látszik, hogy elég súlyos focus hunting szükséges az élességállításhoz, és mivel egy furcsa huszárvágással kiteszik a léptetőmotort az obiba, így nem is csak a váz képességeitől függ majd az eredmény. Nem hiszem, hogy ebből valaha is lesz így folyamatos AF sem (bár a cikkíró máshogy gondolja: "tesztgépünk valószínűleg még nem a végleges alapszoftverrel rendelkezett (élőképes módban nem működött a folyamatos, automatikus élességállítás)", szerintem ez ennyit tud és kész, de hamarosan meglátjuk.
Akinek a folyamatos (videó közben is elérhető) AF fontos, vegyen Sony SLT-t, csak ott az AF-et kiszolgáló fix tükör a fényerőt érdemben rontja, tehát az elkészült kép minősége látja kárát. Viszont ez az STM sem lesz egy nyerő vonal SZVSZ.
-
MLaca
őstag
válasz
ericssonfan2 #66 üzenetére
köszönöm, bár nem vagyok hasra esve tőle - eléggé sürgetett az idő.
-
ericssonfan2
tag
Kiváló teszt, mind mindig, MLaca!
De nem csábulok át, maradok Nippon Kogaku fanboy...
-
Gusztáv
addikt
Hát jó drága lett ez így belépőszintnek. Pár hónapja én is első tükörreflexes gép vásárlása előtt álltam, meg is lepődtem a árakon. Régen azért sokkal több gép volt a 100-1500e sávban. Persze azóta gyengült a forint is, de az inflációt nem hoznám ide, mert a tartós fogyasztási cikkeknél jellemzően kompenzálja a termelés felfutásával járó árcsökkenés. A végén egy használt D5100-at vettem és nem bántam meg.
-
fattyu
veterán
válasz
JoceeHunt #53 üzenetére
hogy teccik érteni?
Én arra hogy nem a váz számít hanem a jó üveg, az hogy mindenből veszteségmentes adja a legnagyobb szabadságot ( lásd raw képfájlok és flac zene ).
Ennek tükrében van egy 5dmkII vázam csak fix obim, de amit a legtöbbet használok az a dedikált makró vázam ami egy 350d.... ennyit a vázfetisizmusról.
* a linkelt galériában a képek nagy része 350dvel készült. Pár darab még az elejéről 5dII de a nagy nagyításúak már mind a 350d.
-
adamka16
őstag
Klemice: én is csodálkoztam, hogy az kicsit sok lesz így utána nézve jobban az áraknak.Fattyu: +1 és a manuál üvegeket ki ne felejtsd
-
fattyu
veterán
Nem. canon jpg motorja messze földön évek óta híresen fos. ( váztól kategóriától teljesen függetlenül. az 5DII is okádék )
Aki nem látja/nemérdekli/leszarja az meg is érdemli használja bátran, de én meg sem nézem a jpg tesztképeket, és főleg nem összehasonlítási alap semmire.
-
adamka16
őstag
most gyors ezt szúrtam be. De a lényeg tökéletesen látható.
"Mi nincs?" pariban a két szenzor.MongolZ: ugye milyen ügyes vagyok? akkor a teszt írója miért ehhez a géphez hasonlította a benne lévő szenzort ha ekkora árrés van kettejük között?
Amúgy meg.. nem csak Canon és Nikon vázakat kapni a piacon. -
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, még a végén nem veszem meg ezt a gépet
. Lehet 550D az ideális számomra
-
MongolZ
addikt
Hát igen.. persze, közben volt háromszor 10% infláció, Forintgyengülés, csak az én fizum nem emelkedett azóta sem...
150.000 x 1.1^3 ~ 200.000, e mellé jön még egy cirka 20% Forintgyengülés, máris 240.000-nél tartunk. De akkoris, itt még ez csak a váz ára, hiányzik még az obi.
Mellesleg tényleg elég gyengék a JPEG képek.
-
Ed Parker
nagyúr
A kenon mostanában mindennel ezt csinálja, ad egy picit és emel 30%-ot.
Ha így is venni fogják akkor itt is működik a hype. -
adamka16
őstag
"- csak 18 MP (Nikon D3200 24 MP)" ez most ugye nem volt komoly?!
-
Prof01
veterán
Pont tegnap kerestem, hogy van-e már 650D teszt, erre itt is van, köszi!
-
M@trixfan
addikt
A HDR szemléltetésnél a "bebukott részek" szerintem nem igazán jó helyre van jelölve. A fű csak simán árnyékban van, de minden látszik. Nem az a lényege a HDR-nek, hogy ne legyenek árnyékok, hiszen akkor egyenesen csökkenne a kép dinamikája. Eltérő expozíciókkal olyan részletek is előjönnek ami kiégnek vagy becsukódnak. Megnevezésben is előnyösebb szerintem a "bezáródott" vagy "becsukódott" sötét tartomány. Ilyen feketéket inkább a bokrok alján, vagy a bokrok fölötti fák levelei között lehet találni a közepük felé haladva.
Sajnos egyet kell értsek a föntebb szólókkal, szerintem is megy az újracsomagolás
Ha az obiminőség adott akkor videónál nem túl sok különbség van a 650D és az 5DmkIII ami sajnos az 5DmkIII-ra nézve gáz. Aliasing és moire sajnos eléggé mgfigyelhető.
-
zseko
veterán
...az eredeti JPEG képek már ISO 3200 környékén (+/- 1-1,5 FÉ) zajosak, foltosak voltak...
ISO3200 környékén? A cérnás kép már ISO100-nál szar jpeg-ben.
-
csaabz
őstag
Ha minden igaz, most veszek 600D-t, 179e Ft-ért az extremedigitalban. Sztem nem rossz ár érte...
-
kromatika
veterán
nagyon tetszik a 650D
csak hát az ára
-
Beri78
őstag
nagyon tetszik - cserélném egy ilyenre a sony szettemet....
-
k1csi
senior tag
7D óta ugyanaz a szenzor pixel szinten (550D, 600D, 60D most ez), ideje lenne már valamit fejleszteni mert a Sony szenzor nagyon elhúzott (Nikon, Pentax, micro 4/3 E-M5). Nem a megapixel számmal van baj, hanem pl. a dinamikával.
Rossz fényviszonyoknál ez az öregecske szenzor már töredék ISO-n elvérzik mint ezek a stúdió tesztek mutatják.A liveview fókusz meg ugyanolyan tetű mint eddig (ugye ezt meg az EOS M preview-ból lehet megtudni, mert ott csak az van, itt legalább megvan a fázis AF):
http://www.imaging-resource.com/PRODS/canon-eos-m/canon-eos-mA.HTM1.2 fps meg 1.7 fps liveview követő módban ill. 1.2s ill. 1.7s liveview fókuszálási idő 2012-ben...
xxD áron egy újracsomagolt xxxD váz (OK megkapta az AF keresztszenzort minden ponton, meg a gyorsabb zárat).
Tényleg kezd az Oly E-M5 relatíve olcsó lenni. JPG-ben egyértelműen jobb fotók, minden obinak (fixeknek is) 4.5-5 Fé stabi stb.
Ezekre a belépő tükrös vázakra nagyon ránőttek az újabb micro 4/3 vázak. Na ezek újak a nap alatt, nem a 650D. -
marcias
őstag
550D-ről már érdemes lehet erre váltani, a 600D (számomra) kevés hasznos újítást hozott. Más kérdés, hogy ennyiért biztos, hogy nem fogom megvenni. Korábban jellemző volt, hogy a kiöregedő generáció árazását veszi át az új termék, de az 550D ára most is annyi, mint egy éve...
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó ez, kéne is, csak qurva drága!
-
Nagyon jó kis masinának tűnik. Őszre vagy télre terveztem az 550D-t, hát elbizonytalanodtam. Bár árban bőven magasabb a 650D, nem tudom megéri-e azt a plusz felárat az érintőkijelző, mert gyakorlatilag szinte csak ebben különbözik szerintem.
-
aerosmith
őstag
250k-s váz mióta a belépő kategória?
-
whitezo88
nagyúr
ez inkább a belépő teteje.
550D kit 185k
1100D kit 124k -
hemaka
nagyúr
Öhm, nem kérem köszi.
BalaNce87
Van ettől sokkal olcsóbb és jobb gép is, parasztvakítás funkciók nélkül. -
arn
félisten
no igy lesz az olympus em5bol olcso vaz - hozzaemelik a tobbi arat
-
BalaNce87
addikt
Ez a belépőszint??????????????? 360k??
Pedig egy ideje tervezem a tükrös gépet... -
TayRol
nagyúr
engem az a G5 teszt érdekelne.
-
whitezo88
nagyúr
kicsit húzós az ára, 550D vagy 600D jobb ár/aránnyal bír. Bár az 5D MkIII árát is kissé megdobták az elődjéhez képest.
-
copass
veterán
tetszik, csak drága.
-
fattyu
veterán
250 csak váz...
Amugy IQ tetszik. 6400 iso teljesen vállalható.
szerk: azért a 18mp-t kevésnek és hibának felírni
...
Értem én hogy egységsugarú júzer meg marketing de valójában inkább előny ez mint hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged