- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #171 üzenetére
látom nagyon beletapostam a lekivilágodba ezzel
azért még remélem fogsz tudni aludni
Lehet hogy volt, de ha annyira hiperszuper dolog, akkor miért nem teszik azt a profi gépekre is? Persze ugye én ezt nem tudom "felfogni" mert csak visszanézésre használok kijelzőt... mekkora hülye vagyok...
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #169 üzenetére
Ojhajjj micsoda általánosítás kéremszépen?! Látom nagy sebet okoztam ezzel a 17-55 2.8 véleményemmel. (mellesleg egyik ismerősöm is ezt mondta, hogy annyival nem ad többet rajzban a tamronhoz viszonyítva.) pedig neki is 17-55-e van x ève
Biztos makrózni... Bár arra se nagyon használnám személy szerint. Notira rádug, eos u. ON és megy a móka. Videóra szintèn fejtős mert pici a manuális élességállításhoz. És akkor miért is jó? -
-
fattyu
veterán
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #121 üzenetére
Van pár fókusztávolság, ahol jobbnak érzem egy lehelletnyivel a Tamron-t.
@35mm
De ugye általánosságban nem lehet beszélni arról, hogy jobb mivel elég nagy a szórás tamronéknál
Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, pusztán tesztek olvasgatása, felhasználói tapasztalatokra tudok alapozni. Összehasonlítva, nem annyival jobb mint amennyivel többet elkérnek érte. De mivel más alternatívája nem nagyon van, így a 17-55 is usm a csúcs. APSC-n legalább is. -
-
adamka16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest