- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #171 üzenetére
látom nagyon beletapostam a lekivilágodba ezzel
azért még remélem fogsz tudni aludni
Lehet hogy volt, de ha annyira hiperszuper dolog, akkor miért nem teszik azt a profi gépekre is? Persze ugye én ezt nem tudom "felfogni" mert csak visszanézésre használok kijelzőt... mekkora hülye vagyok...
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #169 üzenetére
Ojhajjj micsoda általánosítás kéremszépen?! Látom nagy sebet okoztam ezzel a 17-55 2.8 véleményemmel. (mellesleg egyik ismerősöm is ezt mondta, hogy annyival nem ad többet rajzban a tamronhoz viszonyítva.) pedig neki is 17-55-e van x ève
Biztos makrózni... Bár arra se nagyon használnám személy szerint. Notira rádug, eos u. ON és megy a móka. Videóra szintèn fejtős mert pici a manuális élességállításhoz. És akkor miért is jó? -
fattyu
veterán
-
adamka16
őstag
válasz
Ed Parker #121 üzenetére
Van pár fókusztávolság, ahol jobbnak érzem egy lehelletnyivel a Tamron-t.
@35mm
De ugye általánosságban nem lehet beszélni arról, hogy jobb mivel elég nagy a szórás tamronéknál
Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, pusztán tesztek olvasgatása, felhasználói tapasztalatokra tudok alapozni. Összehasonlítva, nem annyival jobb mint amennyivel többet elkérnek érte. De mivel más alternatívája nem nagyon van, így a 17-55 is usm a csúcs. APSC-n legalább is. -
-
adamka16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest