Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
-
Alexios
veterán
Tavaly megnézhettél volna, pontosan úgy csináltam én is az infó emeltemet, csak én azt jelöltem. Írtam, hogy jelentse, mert ettől szabályellenes, és nem annyira az Office 2007-en akadtam ki, hanem, hogy a HTML szerkesztést nem tudta másban megcsinálni(legalábbis ahogy nekem lejött azzal volt leginkább baja), és én úgy gondolom ha 80% fölött akarta megcsinálni, akkor nem ártana kicsit a programtól független is ismerni a nyelvet.
Tudom, hogy egy középszintű érettségi, és pont ehhez mérten nézd meg mi volt a feladat. Ne mond, hogy dreamweaver-ben nem lehet megtalálni azt, hogy táblázat beszúrása, stb. Értem én, hogy más, tényleg az, de ne akarja már nekem senki se bemagyarázni, hogy nem lehet elolvasni a gombokat, és rákattintani, mert kb. ennyi kell egy középszintű érettségihez.
És mint mondtam, ettől függetlenül a panasza teljesen jogos, nem azt vitattam, sőt valószínűleg jól meg is fogja most sz*pni, mert sokra nem megy azzal, ha ősszel újra érettségizhet akár ingyen, ha most lesz a felvételi, szóval tegyen csak panaszt.
-
Brianiac
aktív tag
Az illetések alatt kit értesz, Oktatási Hivatal? Nagyon gondolkodom hogy nem hagyom annyiban, mert a másik két diák biztos hogy annyiban hagyja, a tanárt pedig nem célom kirúgatni, de nem akarom annyiban hagyni, viszont gondolom ő is attól tart/tartott, azért mondta többször is hogy ez ne tudódjon ki...
Csak azt nem tudom hogy megy ez az egész mennyi herce-hurcaval jár meg hogy mik lehetnek a következményei rám nézve
A másik dolog mi van hogy ha ő mást állít? Vajon kinek hisznek, mondjuk a másik két diák is tudja hogy mi volt, csak őket kevésbé érdekli, meg a tanárt is ismerik.
-
Brianiac
aktív tag
Amint észrevettem jeleztem hogy nem a 2003 van fent hanem a 2007, igazából nem nagyon hatotta meg a rendszergazdát mert semmit nem csinált, persze itt még én se nagyon hepajkodtam, csak jeleztem a dolgot, ön magában a 2007-el nem lett volna akkora a probléma, ha a többi dolog rendben van...
Na igen, ebben igazad van, és tudom hogy az én hibám is, ezek nagyon nem normális körülmények voltak. Tényleg ott kellett volna hagyni főleg mikor kiderült h FrontPage sincs, csak azért akartam annyira megírni mert ezen múlik/múlt a felvételim, az Október már késő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged