- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Melohelyi laptop ujratelepiteskor en is a 2003-at tettem vissza.
Itthon sajnos voltam olyan hulye, hogy masfel eve feltettem az akkor meg beta Office 2010-et, aztan az Outlook 2010 elso inditaskor azzal kezdte, hogy atkonvertalta a 6-7 evnyi levelezesemet tartalmazo outlook.pst-t, 2003-mal mar nem lehet megnyitni, igy azota kenytelen vagyok 2010-zel szivni.
Bar most rebesgettek a cegnel, hogy egysegesitik a dolgozok altal hasznalt szoftvereket, vesznek licenszeket, igy gondolom nemsokara ott is 2010-et kell majd hasznalni.
-
Alexios
veterán
Mindenképp panaszkodj, mert ha emiatt nem vesznek fel akkor nem csak ezt a pénzt, hanem még a felvételi árát is buktad, na meg ugye egy évet.
Amúgy nekem emelt infón tavaly, nem hogy felrakták azt amit kértem, hanem konkrétan mindent ami a listán volt
Volt ott office 2003&2007, dreamweaver, visual studio, meg minden
-
Jhonny06
veterán
Az Oktatási Hivatalnak kell írni, esetleg az iskola igazgatójával beszélni, bár vele annyira nem jó ötlet, mivel gondolom neki is az lesz az érdeke, hogy ne tudódjon ki, tehát ezt jobb a sulin kívül intézni. Az OH-n belül viszont nem tudom, hogy kit kéne keresni, nem volt még ilyennel dolgom hála Istennek, de ha felhívod őket, valaki biztos tud segíteni, ez így leírva elég súlyos ügynek néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest