- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Mindenképp panaszkodj, mert ha emiatt nem vesznek fel akkor nem csak ezt a pénzt, hanem még a felvételi árát is buktad, na meg ugye egy évet.
Amúgy nekem emelt infón tavaly, nem hogy felrakták azt amit kértem, hanem konkrétan mindent ami a listán volt
Volt ott office 2003&2007, dreamweaver, visual studio, meg minden
-
Alexios
veterán
Tavaly megnézhettél volna, pontosan úgy csináltam én is az infó emeltemet, csak én azt jelöltem. Írtam, hogy jelentse, mert ettől szabályellenes, és nem annyira az Office 2007-en akadtam ki, hanem, hogy a HTML szerkesztést nem tudta másban megcsinálni(legalábbis ahogy nekem lejött azzal volt leginkább baja), és én úgy gondolom ha 80% fölött akarta megcsinálni, akkor nem ártana kicsit a programtól független is ismerni a nyelvet.
Tudom, hogy egy középszintű érettségi, és pont ehhez mérten nézd meg mi volt a feladat. Ne mond, hogy dreamweaver-ben nem lehet megtalálni azt, hogy táblázat beszúrása, stb. Értem én, hogy más, tényleg az, de ne akarja már nekem senki se bemagyarázni, hogy nem lehet elolvasni a gombokat, és rákattintani, mert kb. ennyi kell egy középszintű érettségihez.
És mint mondtam, ettől függetlenül a panasza teljesen jogos, nem azt vitattam, sőt valószínűleg jól meg is fogja most sz*pni, mert sokra nem megy azzal, ha ősszel újra érettségizhet akár ingyen, ha most lesz a felvételi, szóval tegyen csak panaszt.
-
Alexios
veterán
Hát akkor nekem lehetett valami különleges képességem
De ahogy olvastam neki inkább a weblapszerkesztéssel voltak gondjai, amit ha gonosz vagyok akkor azt mondom jegyzettömben is megcsinálhatott volna, tekintve, hogy csak html van benne, tudtommal(legalábbis tavaly emelten nem volt) CSS, meg semmi más se benne.
-
Alexios
veterán
tudom, hogy ezért a kijelentésemért nem leszek népszerű, de ha ötös vizsgát akarnál csinálni, akkor azért annyira nem kéne kétségbeesni attól, hogy másképp néznek ki a programok, de ez csak az én véleményem.(pl. html szerkesztésnél azért mennie kellett volna dreamweaverrel is).
Ettől függetlenül jelentheted szerintem is az OH-nak, hogy nem az volt amit kértél, mert nyílván azért jelölted be mert azokat akartad használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest