- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Mindenképp panaszkodj, mert ha emiatt nem vesznek fel akkor nem csak ezt a pénzt, hanem még a felvételi árát is buktad, na meg ugye egy évet.
Amúgy nekem emelt infón tavaly, nem hogy felrakták azt amit kértem, hanem konkrétan mindent ami a listán volt
Volt ott office 2003&2007, dreamweaver, visual studio, meg minden
-
Alexios
veterán
Tavaly megnézhettél volna, pontosan úgy csináltam én is az infó emeltemet, csak én azt jelöltem. Írtam, hogy jelentse, mert ettől szabályellenes, és nem annyira az Office 2007-en akadtam ki, hanem, hogy a HTML szerkesztést nem tudta másban megcsinálni(legalábbis ahogy nekem lejött azzal volt leginkább baja), és én úgy gondolom ha 80% fölött akarta megcsinálni, akkor nem ártana kicsit a programtól független is ismerni a nyelvet.
Tudom, hogy egy középszintű érettségi, és pont ehhez mérten nézd meg mi volt a feladat. Ne mond, hogy dreamweaver-ben nem lehet megtalálni azt, hogy táblázat beszúrása, stb. Értem én, hogy más, tényleg az, de ne akarja már nekem senki se bemagyarázni, hogy nem lehet elolvasni a gombokat, és rákattintani, mert kb. ennyi kell egy középszintű érettségihez.
És mint mondtam, ettől függetlenül a panasza teljesen jogos, nem azt vitattam, sőt valószínűleg jól meg is fogja most sz*pni, mert sokra nem megy azzal, ha ősszel újra érettségizhet akár ingyen, ha most lesz a felvételi, szóval tegyen csak panaszt.
-
Alexios
veterán
Hát akkor nekem lehetett valami különleges képességem
De ahogy olvastam neki inkább a weblapszerkesztéssel voltak gondjai, amit ha gonosz vagyok akkor azt mondom jegyzettömben is megcsinálhatott volna, tekintve, hogy csak html van benne, tudtommal(legalábbis tavaly emelten nem volt) CSS, meg semmi más se benne.
-
Alexios
veterán
tudom, hogy ezért a kijelentésemért nem leszek népszerű, de ha ötös vizsgát akarnál csinálni, akkor azért annyira nem kéne kétségbeesni attól, hogy másképp néznek ki a programok, de ez csak az én véleményem.(pl. html szerkesztésnél azért mennie kellett volna dreamweaverrel is).
Ettől függetlenül jelentheted szerintem is az OH-nak, hogy nem az volt amit kértél, mert nyílván azért jelölted be mert azokat akartad használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hívószám-hamisítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest