- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Holnap mindenképpen cselekedni fogok, mivel rengeteg múlik ezen, délután még nem voltam benne biztos hogy teszek is valamit, de miután kicsit érdeklődtem, meg biztattak is mindenképp lépek.
Jó neked hogy volt minden, még válogathattál is, rendesen el voltál eresztve.
Mindenhol így kéne, 2 éve amikor érettségiztem otthon minden rendben zajlott úgy ahogy kell pedig az a középsuli se volt hű de nagy hírű, de azért minden rendben ment. -
Jhonny06
veterán
Nekem is idő volt, amire átszoktam a 2007-re, pedig értek az Office-hoz, ez nem ügyességen múlik, egy csomó dolog máshogy helyezkedik el, teljesen más a kettő. Az egy dolog, hogy megtalálod, csak kérdés, hogy milyen gyorsan. Mert nincs rá sok időd.. főleg ha ezt úgy, hogy még életedben nem láttál 2007-et és hirtelen leültetnek elé, megnézném, hogy Te mit csinálnál. Neten mindenki szájhős, de Te is ledöbbennél. Amúgy nincs mit ezen magyarázni, kért valamit és nem azt kapta, ez szabályellenes.
adam014: Nem HTML-ben kell programozni, hanem az UI-val összedobni a kinézetet, ez egy középszintű érettségi bazz..
Magyarul nem tudta volna megcsinálni jegyzettömbben. A Dreamweaver is teljesen más, mint a Frontpage, vagy a SharePoint, fölösleges ezt taglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mindenhol így kéne, 2 éve amikor érettségiztem otthon minden rendben zajlott úgy ahogy kell pedig az a középsuli se volt hű de nagy hírű, de azért minden rendben ment.
Magyarul nem tudta volna megcsinálni jegyzettömbben. A Dreamweaver is teljesen más, mint a Frontpage, vagy a SharePoint, fölösleges ezt taglalni.