Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Na ma bementem az iskolába és sikerült beszélnem az igazgatóval, elmondtam neki az egész történetet, végig hallgatott, majd mondta hogy a két másik vizsgázó is tett észrevételt, vagy legalábbis az egyik biztos mert annak láttam is a nyomtatványát. Mondta az igazgatónő hogy én is ezzel a lehetőséggel élhetek amit ő továbbítani fog az érettségi elnöknek és ő fog dönteni az üggyel kapcsolatban. Ezt az észrevételt pedig a holnapi nap folyamán még ki is gondolom és meg is írom néhány sorban, aztán remélem a legjobbakat. Ja és végre a szóbeli érettségi tételeket is megkaptam, már csak ki kell dolgoznom.
Csak a bemenetel elég nehéz feladat volt mivel tegnap volt az év utolsó nagy fősulis bulija ami hát igencsak jól sikerült.
Aztán már eleve a felkeléssel gondok voltak, arra ébredtem fel ahogy szobatársam visszaért koliba olyan fél 1 körül.
Azt sem tudtam hol vagyok, na meg ilyenkor ált. egy mondatot is nehezen tudok összerakni. Aztán végül még én is meglepődtem magamon mert mire odaértem addigra már egész folyékonyan tudtam beszélni, na meg hál isten még egy tiszta pólót is találtam reggel.
-
Brianiac
aktív tag
Bár én még 2010-t nem használtam, de a 2007 és 2003 között tényleg piszok nagy a különbség, idő kell még megszokja az ember a 2007-t. Amikor először használtam semmit nem találtam benne szinte, semmi formátum menü meg ilyesmi, hanem csak fülek vannak.
Mondjuk mikor először feltelepítettem akkor kb. olyan 10 percig ha fent volt, utána egyből ment vissza 2003.
-
Brianiac
aktív tag
Na, igen, nem ártott volna papírozni, így utólag már én is tudom. De érettségi előtt nem azzal foglalkoztam hogy mi a teendő ha nem mennek rendben a dolgok, hanem azon hogy én tudjam amit kell. Szóval elvileg nem nekem kellene tudni hogy mi ilyenkor a teendő, pl. hogy mindent jegyzőkönyvezni stb. Bármi történik azt nekik kellene egyből papírozni, nem nekem szólni hogy ezt bizony jegyzőkönyvezzék, az persze tény hogy nekem lett volna érdekem.
Na ja, az meg a másik hogy a két szép szememért nem hisznek nekem, viszont azért mindent csak nem tudnak el sumákolni. Pl. a 2007-ben kapásból mások a fájlkiterjesztések, meg gondolom a weblapnál is meglehet állapítani hogy mivel készült, na meg rajtam kívül ott volt még 2 diák, persze lehet őket kevésbé zavarja a dolog, sőt biztos.
Nálad is elég nagy kicseszés volt az outlook is akkor, de legalább sikerült elboldogulnod.
-
Brianiac
aktív tag
Ma felhívtam az OH-t, beszéltem az informatika tantárgyi referensével, elmondtam neki röviden hogy mi történt és hogy elég sok volt a szabálytalanság a vizsga alatt, de ő igazából semmit sem tudott segíteni.
Mivel nem kormányhivatalban hanem a középiskolában jelentkeztem az érettségire, így ők nem tudnak mit csinálni, főleg hogy jegyzőkönyv sem készült. Annyit tudott mondani hogy beszéljek az igazgatóval mivel ez rá tartozik, majd felhívtam az iskolát és intéztem holnapra egy időpontot amikor elvileg tudok beszélni az igazgatóval. Bár nem tudom hogy mire fogok vele jutni, de remélem hogy többre mint ma.
-
Brianiac
aktív tag
Holnap mindenképpen cselekedni fogok, mivel rengeteg múlik ezen, délután még nem voltam benne biztos hogy teszek is valamit, de miután kicsit érdeklődtem, meg biztattak is mindenképp lépek.
Jó neked hogy volt minden, még válogathattál is, rendesen el voltál eresztve.
Mindenhol így kéne, 2 éve amikor érettségiztem otthon minden rendben zajlott úgy ahogy kell pedig az a középsuli se volt hű de nagy hírű, de azért minden rendben ment.
-
Brianiac
aktív tag
válasz
.bableWes #27 üzenetére
Na igen, elég nagy szívás, azért tényleg egész más a 2, és ha nem ismered elég sokáig tart megtalálni a 2007-ben a dolgokat, jó használtam már azt is párszor, de már vagy egy éve komolyabban nem... De legalább a FrontPage fent lett volna, persze akkor is anyáznék...
(#28) darál0w: Jogos, csak akkor épp nem ilyeneken gondolkodtam h "durcizzak".
-
Brianiac
aktív tag
Na akkor megpróbálok válaszolgatni.
Egyébként már kezd körvonalazódni hogy mit fogok csinálni, nemrég e-maileztem egy info tanárral és tőle sikerült szereznem két nevet meg egy tel. számot (Oktatási Hivatal), szóval holnap asszem telefonálgatok.(#9) mexicanraven, (#10) veector: Na igen, ezt is be lehet játszani, de ez azért elég necces, mert ha nincsenek benne vagy még ha benne is vannak és aztán valahogy mégis hivatalos útra kerül a dolog akkor az már rám nézve is gond lehet hogy így próbáltam egyezkedni, szóval ettől tartok azért. Nem tudom a többieknek mi a véleménye erről?
(#11) Victoryus: Lehet hogy 100x jobb a Dreamviewer de még életemben nem láttam, magamtól el sem kezdtem benne a weblapot, mert még az Accest csináltam mikor mondta hogy kezdjük el a dreamviewert, utána meg már azt csináltuk amit mondott, csak nem jutottunk vele sokra, bár gondolom magamtól se igen jutottam volna messzebbre.
(#12) feka007: "jó intézmény lehet." Na ja
, de itt fogadtak érettségizni, én meg úgy voltam vele hogy olyanmind1 hogy hol teszem mivel az érettségi egységes. A torrentel csak az lett volna a gond hogy nem volt net, vinni kellett volna mobilnetet, vagy office telepítőt, esetleg laptopot.
(#13) Tybee000: Nem a pénzemet sajnálom igazából, az a legkevesebb, szóval még egyelőre mással próbálkozok, aztán majd látjuk...
(#14) darál0w: Már feljebb is írtam asszem, hogy szóltam a rendszergazdának, aki annyit tudott mondani hogy ez legalább újabb...
(#16) baluka26: Igen, én is erre jutottam, csak valszeg nem az igazgatósághoz megyek.
(#17) adam014: Hát sajnos nem ment Dreamviewer-el, max. ha sok időm lett volna akkor tudtam volna vele összedobni valamit. A html kódot pedig nem nagyon vágom, régebben foglalkoztam vele kicsit, de csak nagyon alap szinten pl. táblázat, szövegformázás, képbeszúrás stb. de már ezekre sem emlékszem teljesen, azért középszinten csak ne html kóddal kelljen weblapot szerkesztenem, vagy ha azzal kellene legalább tudjak róla h felkészüljek.
-
Brianiac
aktív tag
Az illetések alatt kit értesz, Oktatási Hivatal? Nagyon gondolkodom hogy nem hagyom annyiban, mert a másik két diák biztos hogy annyiban hagyja, a tanárt pedig nem célom kirúgatni, de nem akarom annyiban hagyni, viszont gondolom ő is attól tart/tartott, azért mondta többször is hogy ez ne tudódjon ki...
Csak azt nem tudom hogy megy ez az egész mennyi herce-hurcaval jár meg hogy mik lehetnek a következményei rám nézve
A másik dolog mi van hogy ha ő mást állít? Vajon kinek hisznek, mondjuk a másik két diák is tudja hogy mi volt, csak őket kevésbé érdekli, meg a tanárt is ismerik.
-
Brianiac
aktív tag
Amint észrevettem jeleztem hogy nem a 2003 van fent hanem a 2007, igazából nem nagyon hatotta meg a rendszergazdát mert semmit nem csinált, persze itt még én se nagyon hepajkodtam, csak jeleztem a dolgot, ön magában a 2007-el nem lett volna akkora a probléma, ha a többi dolog rendben van...
Na igen, ebben igazad van, és tudom hogy az én hibám is, ezek nagyon nem normális körülmények voltak. Tényleg ott kellett volna hagyni főleg mikor kiderült h FrontPage sincs, csak azért akartam annyira megírni mert ezen múlik/múlt a felvételim, az Október már késő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest