- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Melohelyi laptop ujratelepiteskor en is a 2003-at tettem vissza.
Itthon sajnos voltam olyan hulye, hogy masfel eve feltettem az akkor meg beta Office 2010-et, aztan az Outlook 2010 elso inditaskor azzal kezdte, hogy atkonvertalta a 6-7 evnyi levelezesemet tartalmazo outlook.pst-t, 2003-mal mar nem lehet megnyitni, igy azota kenytelen vagyok 2010-zel szivni.

Bar most rebesgettek a cegnel, hogy egysegesitik a dolgozok altal hasznalt szoftvereket, vesznek licenszeket, igy gondolom nemsokara ott is 2010-et kell majd hasznalni.
-
nyunyu
félisten
Jövőre asszem már csak Office 2010-zel lehet vizsgázni
2010 es a 2007 kozott hasznalatban nincs nagy kulonbseg.
2003 volt az utolso Office, aminek a kezelofelulete gyakorlatilag a 93-as Word 6.0/Excel 5.5-evel egyezett meg, ehhez kepest a Office 2007 ribbonja nagyon radikalis ujitas volt.
Nem mondom, hogy bunrossz a ribbon, csak nem ezt szoktuk meg, aztan persze hogy nem talalunk rajta semmit.

_Allitolag_ konnyebb megtanulni a hasznalatat, jobban kezreall, mint a regi felulet. -
nyunyu
félisten
Ugyan mar, egyetemen szoftver technikak targy webfejlesztes gyakorlatara az volt az 5 perc alatt papiron megirando beugro, hogy irj egy weblapot, ami vastag betuvel kiirja a nevedet.
Kb. ennyi:
<html>
<title>
nyunyu weblapja
</title>
<body>
<strong>
nyunyu
</strong>
</body>
</html> -
nyunyu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)