Új hozzászólás Aktív témák
-
sancika43
csendes tag
válasz
H2o-pok #2456 üzenetére
Szia.
Az a baj hogy használok más app okat is aminél fontos az azonnali értesítés,mert ha nem hallom lemaradók valamiröl.
Az utóbbi 5-6 évben csak Huawei teloim voltak és egyik sem így müködött mindig jelzett a teló,söt különbözö hangokat lehetett hozzárendelni. Ennél pedig egy kalap alá veszi az összes értesítés hangjelzését. Ez nekem gáz.
Egy P30lite cseréltem le erre. -
-
Klown
aktív tag
válasz
H2o-pok #2330 üzenetére
Megerősítem!
Nálam is érzékenyebb a térerőre, mint az előző RN5-öm. Látszólag 2-3 pálcikás volt múltkor a térerőm, de a 4G alig csurogott, kb. mintha modemes net (2G) lenne. Ill. azt tapasztalom, hogy nagyon nagy kilengések vannak a térerő kijelzésben. Leteszem az asztalra, s egyik pillanatban fullos, rá pár mp. múlva 1-es, majd felmegy közepesre, majd vissza vagy fullra, vagy 1-re. Tök random. Elég pontatlan. Ha visszaállok 3G-re, vagy 2G-re, ott stabil, nem ugrál a térerő. Tehát szerintem a 4G antennája lehet érzékenyebb, háklisabb.
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest