- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
Hát nem nagyon megy a fórum. Azért annak aki még érdeklődik a Thunder iránt leírom, hogy egész jó kis tabot sikerült faragni a gépből. Mivel az előfizetésemhez van net is így körülményes lenne a sim kártyát egy usb stick-be rakosgatni, de mivel szép nagy kijelzője van a Thundernak azon netezek úgy, hogy a telómat használom hotspotnak és wifin párosítom a két gépet. Megoldódott a navigáció is az NDrive mellé sikerült beszereznem [moderálva]*. Beleraktam a gépet egy billentyűzetes tokba, mintha notebook lenne úgy néz ki. Ha valaki többet szeretne, itt is körűl nézhet: [link]
*warezt hanyagoljuk!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
grotib
tag
Hála Lasy segítségének rootoltam a gépet, ezzel egyrészt azt értem el, hogy olyan programokat is tudok használni ami csak rootolt kütyün futnak, másrészt letörölhettem olyan a romban levő programokat amik nem kellettek, csak a helyet foglalta és nem utolsó sorban gyakran feleslegesen futottak a háttérben.
-
grotib
tag
Hát nem tudom, hogy érdemes e fórumba írni, de azért megpróbálom, hátha még olvassa valaki.
Vettem egy ilyen kütyüt (újonnan 35000ft) azok után, hogy elolvastam a cikket, mondhatni szóról szóra igaz minden amit leírtak. Frissítettem a romot GM10 V2.5_xyl1-re, valamivel jobb lett és többfajta usb sticket tud kezelni. Sajnos valóban kevés progit lehet rá találni talán a kijelzője, vagy a processzora miatt, de több helyen kell keresni és sok próbálgatás után azért egy használható kis gépet lehet összehozni belőle, persze nem gamereknek valót, amolyan öregeset. Nagy örömömre fut rajta a NDrive navigáció, kicsit tesztelgetem és ha minden jól megy megveszem hozzá. Nekem megfelel a tudása, filmnézésre, netezésre, egyszerűbb játékok lejátszására, navigálásra, könyvolvasásra elmegy. Ami elkeserít az az akku idő és a melegedése, gondolom a kettő összefügg. Remélem kapunk hozzá még jobb romot is, talán azzal már jó kis tab válik belőle. Találtam hozzá főzött romot, de a visszajelzései nem olyan biztatók, hogy feltegyem, remélem ezen a téren is lesz előrelépés.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Erről van szó... A fikázókkal nekem inkább az a bajom, hogy a cikk alapján fikáznak, és nem a termék ismeretében (tisztelet a kivételnek). A cikk szerzője pedig szerintem (illetve ahogy látom, a tulajok szemében) negatív irányban volt "egy kicsit" elfogult. Megmondom őszintén, ha a cikk előbb jött volna ki, nem vettem volna meg a cuccot. De miután már megvolt, és csak utólag elolvastam a cikket, tudtam, hogy ennek ellenére nem döntöttem rosszul.
-
zolie72
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom kettészakadt a mezőny: a régi tagok fikázzák a cuccot, lehet, hogy nem sznobságból, hanem pl. azért, mert ismerik más tabletek specifikációit és azokkal hasonlítják ezt a gépet. Erre jönnek az újoncok, akik lehet, hogy nem olvastak előtte semmit, elkezdik használni mondjuk ezt a MID-et és elégedettek. (Szerencsére) utólag idetévednek és meglepődve olvassák, hogy ők a hülyék, hogy ezzel meg vannak elégedve.
Miért is baj az, ha valaki csak netezésre és könyvolvasásra használja és arra megfelel?
Mennyibe is kerül egy 7"-os PNA+egy e-book olvasó? -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Ma vettem egy ilyen kütyüt és szeretnék hozzá valami védőtokot venni.Mivel a gyártó honlapján nem találtam semmit érdekelne hogy van-e valami ötletetek hogy hol tudnék ekkora cucchoz tokot vásárolni vagy melyik másik készülék tokja jó hozzá.
-
petymeg
addikt
ezek a bluepanther cuccok akkor kijelzőben nem valami megbízhatóak. én egy pna-t próbáltam még Karácsony előtt, de az se azt csinálta, amit én akartam.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TapperHarry #131 üzenetére
De, pont, hogy a dolgok mögé látok. Úgyhogy akár rövid úton ki is rakhatnálak warez miatt. Van még valami elmés hozzászólásod?
-
mhorvat
senior tag
válasz
TapperHarry #128 üzenetére
Pasziánsz, legjobb.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TapperHarry #125 üzenetére
Egy hétre megkaptad a cimbitől és felraktál rá egy fullEU NDrive-ot? Igen sok pénzed van, ember.
-
mhorvat
senior tag
válasz
De azért az állítólagos haverod is hadd használja szegény, ha már egyszer azt mondtad, hogy az övé.
-
t.imi
addikt
válasz
Szia.
Ndrive fut rajta akadás nélkül ill. filmeket nem próbáltál még nézni rajta?
Speedshop eléggé ködösen fogalmaz "egyéb" gps szoft,pl Ndrive,Sygic? filmek lejátszása terén a proci sebessége ill 3d gyorsitás hiánya miatt. -
TapperHarry
csendes tag
"Adatátvitel a Thundernél a WiFi-re korlátozódik, ez működött. "
Ez sem túl pontos!
Én a 3G-t is kipróbáltam rajta az ajánlott stick-kel és láss csodát ment rajta, de előbb a WiFi-t ki kellett kapcsolni."Kapunk még GPS vevőt is, amit a Google Maps ki is használ. Ajánlják navigációra, ami a hatalmas képernyő és az autós tartó miatt tényleg jó is lenne. Csak épp ha a Google Maps sem frissíthető rajta (mert nem találjuk meg a Marketen), akkor kérdéses, hogy milyen navigációs programot tudnánk telepíteni rá és persze milyen sebességgel futna."
Ennek sem néztél túlságosan utána!!
Kis keresgélés után feltettem rá egy full EU-s NDrive navigációt és azzal jöttem haza. Kb olyan mint a sokak által istenített iGO. Persze azt nem tudom még, hogy a térkép adatbázis is azonos-e. Nekem kicsit nagynak tűnik a kocsiban, de persze egy Truck-ban ez másképp néz ki.
Net-es rádiót is sikerült rá csiholni, úgy hogy kezdem megszeretni a kütyüt. Hála Neked!!!
-
Tesztelo.hu
senior tag
"ráadásul a Thunder 7 colos kijelzője akkora felbontású, mint mondjuk egy 4 colos SE X1"
Igen, de azért nem mindegy, hogy 7 colos méretben megrajzolt virtuális billentyűzeten kell gépelnem, vagy 4 coloson. Vagy nézegetnem a Google Mapset, vagy egy fényképet. Vagy "elméletileg" próbálj meg egy 2 colos kijelzőn valamit csinálni ujjal (persze ha lenne ilyen). Szóval ez az érv elég nagy hülyeség, már bocs a szóért.
"A tablet amúgy is egy eléggé rétegeszköz, önmagában csak netezésre kb. semmi haszna, sem a Thundernek, sem a Galaxy Tabnak"
Akkor viszont elárulhatnád, hogy mire jó egy tablet? Szerintem elsősorban netezésre (web+email), naptár használatra, e-book olvasásra, esetleg GPS-re. Ezeket egytől egyig teljesíti a Thunder bőven használhatósági szinten belül. Rengeteg alkalmazás jól meg rajta (menetrend, tv-műsor, időjárás stb.). Jó, nem fut rajta egy rakat játék. De azért tabletet nem játékra fogok venni. (Évek óta nem játszok még PC-n, konzolon sem.)
(A Market meg egy elég egyszerű, 1 perces trükkel teljes értékűvé változtatható.)
Szóval én továbbra is állítom, hogy 51-52e Ft-os árkategóriában jó készülékről van szó.
-
k.
őstag
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok dolgom már saját pénzből vettem. Pl ps3, X10 és tsai. Szóval nem az van, hogy köffentek, és szülők megveszik. Mégha egyébként bele is férne.Egyébként tényleg felkapom gyorsan a vizet, csak van amikor nem elég lassan higgadok le, és jönnek az ilyen kommentek. Nem egy hsz-emet töröltem már félúton, mert valakinek felemlegettem már az őseit is...
-
mhorvat
senior tag
Nincs azzal baj, ha a szüleid megengedhetik, hogy Sony és Apple cuccokkal halmozzanak el téged, csak nem idevaló egy ilyen fórumra, hogy ezt emlegesd, ráadásul mint amolyan pozitív jelzőt magadra. Régi fórumos ismerősök vagyunk így tudom, hogy először mindig mindenféle gondolkodás nélkül írsz, aztán lenyugszol, és azt is pontosan tudom, hogy évek óta hiába mondom, kár a gőzért.
-
k.
őstag
Ebben teljesen igazad van, csak kicsit elegem volt. A helyzet az, hogy állandóan azt hallgatni-olvasom, és hallgatom is eleget-, hogy sznobság, hogy nekem valami jobb kell/tetszik, többet tudok rá költeni, akkor az ember sznob, hülye, gyökér. Innentől nem meglepő, ha ilyen szinten kommentálok, ha máshogy nem értik, akkor ez megy....
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TapperHarry #113 üzenetére
A stílus maga az ember...
Egyébként pedig fel nem foghatom, hogy mit nem bírsz megérteni: mi kaptunk KÉT cuccot is, egyik sem volt közel sem hibátlan. Nálad (vagy a haverodnál, nekem mindegy milyen mesét tolsz ide) mondjuk van egy, ami szerinted maga az übertutiság, amit persze mondjuk el is hiszek, mert lehet, hogy belenyúltatok a tökélybe. De amíg egy terméknél nálunk kettőből kettő szar, addig nem értem, hogy minek írnánk mást. Nem mellesleg milyen gyártó az olyan, ahol ilyen mennyiségben fordulnak elő minőségi parák? Egy Samsungot is megugatunk ezért... Az pedig külön vicces, hogy pont Rusi lett nálad a sznob, aki minden, csak éppen nem sznob. Regisztrálni a fórumra és rögtön személyeskedéssel kezdeni igen elegáns, innen is gratulálok.
-
k.
őstag
Én viszont ugye használok, és bödületesen megtisztelt a kolléga ezzel a sznob szöveggel. Ugyanis ha én sznob vagyok, akkor az azt jelenti, hogy az efféle fosokra nem jó szájizzel nézek, vagyis feljebb van az igényszintem vagyis minőséget veszek. És ez jó. Amíg pedig ő vígan elvan azzal az izével, addig én sporolok és minőségi terméket veszek. És ennek tudok ám örülni. Jah, hogy ruhákban Adidas és levis-max armani jöhet még
-, műszaki cuccokban only sony és apple. Egyik sem olcsó, sznob is vagyok, de akkor is ilyen cuccok mellett deszép dolog is a sznobság
-
Rusi
senior tag
válasz
TapperHarry #113 üzenetére
Nem, mert bár nincs rajta flash (ami bár hasznos, de mobil eszközön nem hibátlan dolog), ellenben mondjuk a böngészője olyan gyors (és úgy az iPad maga is), hogy mire a Thundernél beírod a webcímet, az már betöltötte az oldalt...
-
-
mhorvat
senior tag
válasz
TapperHarry #110 üzenetére
"csak a sznob technokütyübuzerátor éneddel elszaladt a ló"
Ezt komolyan gondoltad? Tehát szerinted egy cikkíró, aki drágább eszközöket (is) tesztel az sznob? Aha értem, teljesen logikus.
-
Rusi
senior tag
válasz
TapperHarry #110 üzenetére
Nem hasonlítom a 200 ezres kategóriához, sehol nem is írtam vagy mondtam, hogy pl. miért nincs benne multi-touch HD kijelző vagy duplamagos proci, meg 64 giga belső tárhely és hasonlók.
Egyszerűen arról van szó, hogy hiába kerül 60 ezer forintba, ha a netezésen és emailen kívül másra nem használható, akkor egyszerűen nincs értelme. Egy okostelefon ennél olcsóbban is képes erre, ráadásul a Thunder 7 colos kijelzője akkora felbontású, mint mondjuk egy 4 colos SE X10, tehát a képminősége elég gyenge. A tablet amúgy is egy eléggé rétegeszköz, önmagában csak netezésre kb. semmi haszna, sem a Thundernek, sem a Galaxy Tabnak. Ha csak azt megtették volna, hogy nem egy 5 éves procit tesznek bele, meg normálisan felteszik rá az Androidot (mondjuk álló módban is működjön a rendszer és a programok is), nem melegedne és nem merülne le még kikapcsolva is (mielőtt erre ugranál, mindkét nálam járt példány produkálta ezt, továbbá készenlétben és használat alatt is 6-8%-okat ugrált az akku töltöttsége, ami finoman szólva érdekes) és úgy kb. megütne egy normális alapszintet, természetesen megtartva a 60 ezres árat, na akkor már kezdhetünk örülni. Ezt viszont a Thunder (sem és pl. a 100 ezres Toshiba sem) tudja elérni, de mentségére szolgáljon, hogy a Hyundai tabletje messze a legrosszabb cucc, amit eddig láttam. -
TapperHarry
csendes tag
Nem értettél meg.
Én azt mondom, hogy túlzóak az elvárásaid a kütyü árához képest. Ne a 200 ezres kategóriához hasonlítsd hanem a 60-120 ezresekhez. De továbbra is állítom, hogy amire való és kitalálták az normálisan megy rajta csak a sznob technokütyübuzerátor éneddel elszaladt a ló. (Mellesleg a cimbim szája izét sikerült megkeserítened) -
Rusi
senior tag
válasz
TapperHarry #108 üzenetére
Már vártam a sznob jelzőt, de el kell keserítselek, nem használok semmilyen Apple eszközt (MacBook Pro tervben van), továbbá nincs iPadom és Galaxy Tabom sem, a saját mobilom meg Motorola.
Mint írtam a cikkben is, az elsőnek kapott példány borzasztó volt, mint valami alpha fázisban lévő prototípus (noha az is a raktárból kihozott dobozos darab, tehát bármely vásárló hazavihette volna helyettem). A második más jobb volt, viszont vannak dolgok, amiket azért igenis elvárok/elvárunk egy eszköztől, akkor is, ha nem 180 ezerbe hanem csak 60 ezerbe kerül. Pl. az, hogy egy 20 ezer forintos fapad Samsung teló rezisztív képernyőre ezerszer jobban használható (és mellesleg ugyanezen telefon gyorsabb is, mint a Thunder, bár nem okostelefonról van szó), akkor azért 7 colon ne legyen már olyan, hogy kb. minden második érintést rosszul vagy sehogy se reagál le a cucc (ez pl. a virtuális billentyűzetnél roppant "hasznos"). És akkor ez még csak a kijelző érzékenysége.
Nem fogunk hasraesni attól, hogy Android van rajta (ráadásul 2.2, ami egyébként korrekt dolog), miután alápakolnak egy kb. 5 éves hardvert, optimalizáció nulla, a Marketről csomó programot nem lehet letölteni, mert a spéci verzió (mivel azért csak belepiszkáltak, ezért Android MID) miatt sok dolog nem elérhető, ami meg rajta van, az meg nem biztos, hogy frissíthető (lásd a YouTube kliens frissítése ment, a Gmailnél hiába jelezte, letöltötte és telepítéskor leállt). Az meg a következő lépés, hogy amit letöltesz rá, annak is a fele hibásan vagy sehogy se fut.
Nem egyszer leírtam/leírtuk már, hogy szó sincs arról, hogy minden tabletnek egy Galaxy Tab vagy iPad szintjét kellene hoznia, főleg nem 60 ezerért. Csak épp egy minimum használhatósági szintet üssön meg és ez ne abból álljon, hogy "jaj, hát megy rajta a net, meg az email, és de jó", mert ehhez baromi felesleges 60 ezerért venni egy eszközt, ami kb. másra nem is alkalmas. -
TapperHarry
csendes tag
Végigolvastam ezt a cikket és mondhatom, hogy soha az életben nem vennék ilyen kütyüt ha rád hallgatnék.
Csak az a bibi, hogy ez egyik cimborám kapott az feleségétől egy ilyen gépet és így volt szerencsén (ugyan nem túl józanul) kipróbálni. Neteztem vele WiFi-n és 3G-n keresztül is és én ugyan hozzá vagyok szokva az iPhone-omhoz és HTC HD2-esemhez de nem mondhatnám hogy lassúnak tűnt volna. Cimbim könyvmoly kategória ezért is kapta az asszonytól de Ő is meg van vele elégedve ír olvas pacsit ad kategória ahogy Ő mondja. Valóban hiányzik róla nekem is a flash de ahogyan én utána olvastam az azért van mert a 2.2 alá egyenlőre az Adobe csak a Samsungot pártolja. Videólejátszás nekem hibátlan volt zene úgyszintén, navigálni meg csak akkor kellene ha lenne rá iGO, de ahogy tudom az még nincs kész.
Azt írtad ütni kell, nekem nem kellett de ahogy végignéztem a videódat neked sem. Így mire végére értem a cikkednek felmerült bennem, hogy igencsak rosszindulatúan kezelted ezt a dolgot vagy csak őrületesen sznob vagy. -
t.imi
addikt
válasz
Tesztelo.hu #106 üzenetére
Igen,nem jól kèrdeztem. bàrmi màs a google mapson kivül.A 3d hiànya miatt sygic,cetera.Nem 800x480 felbontàsa van?z
-
mhorvat
senior tag
"Mindez azonban nem változtat azon az egyszerű tényen, hogy alapvetően a háromkerekűk senkinek sem hiányoztak."
Számomra egyelőre ebben ki is merül a tablet kategória, bármilyen gyártó bármely termékéről legyen szó. És van rá mesterségesen gerjesztett "igény", a legtöbben megveszik úgy, hogy azt hiszik szükségük van rá, illetve elszomorító az is, hogy az emberek egyre kevésbé foglalkoznak azzal, hogy már kb. a hátteret nem tudják átállítani, de nem baj, a Facebook betöltődik. Baj persze csak az előbbivel van, mivel - szerintem - ezért is tartunk ott, hogy egy - papíron - nyílt forráskódú szoftvert is már annyira lekorlátoznak, hogy lassan Te vagy az eszközért és nem fordítva.
-
t.imi
addikt
Báhh.
B.U.É.K
Ez lemaradt. -
t.imi
addikt
Remélem lesz valami okosság ehhez is, jó lenne egy nagy képernyős gps + net + ebook ami működik is rendesen.
Az edigin egy ember írt csak, neki semmi gondja nincs a gps-el.
Némi okosság ha igaz, de tök hülye vagyok az androidhoz. Ez lenne az első
Vajon igo-t rá lehet eröltetni erre vagy a módositott droid miatt nem? -
-
zeg
őstag
Beb@szna ha olyan arányú hibás darab lenne az új Suzukik között, ahány gradienshibás/pixelhibás/szoftverhibás blade-et adnak ki magentáék.
Elképzelem hogy kiesne a hátsó szélvédője az új swiftnek, a tulaj pedig megvonná a vállát: 'hát ez ilyen, de ennyi pénzért olcsó volt', aztán bemenne a márkakereskedőjéhez és két hetet várna a javításra. -
maláj
addikt
én úgy vagyok a dologgal, hogy - az idáig meglévő teszteket elolvasva - gyűjtögetem a kevés pénzem, hogy 1 db-ot vegyek - de az "világbajnok" cucc legyen
eddig a Samu Tab vezet de ha esetleg kijön 1 jobb tábla vagy 1 átdolgozott Samu Tab v2. pl. ami annyival jobb akkor változtatok az álláspontomon -
Tristis
őstag
válasz
GalMihaly #92 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy a gépelés hogy megoldott valóban. Jómagam készülök ki Amerikába a nyáron és kell majd egy eszköz, amit használni tudok. Van egy 1Tb-os külső vinyóm, tehát a tárhely mindegy. Úszómester leszek, tehát valami kicsi kell. Jómagam 350 karakter körül gépelek normál billentyűzeten percenként és pont ez az ami a bajt okozza. Kicsi laptop jó lenne, de a bill mennyire is használható (kicsi kezem van fiú létemre)? Ilyen eszközzel hogy a fenébe tudok majd gépelni? Jóféle egynyelvű szótárakat hogy találok majd?
Főként ez az Archos 70-es típus gondolkoztatott el, de talán a billentyűzet megléte és az általam használt biztos szoftver háttér talán egy kisebb subnotebook felé billenti a mérleget. Dell 430, 620-as páros tetszik leginkább ami jó lenne talán súlyban is, de ezek az eszközök is klasszak. Nekem az Archos a kijelző miatt jobban megérné. GPS nem is olyan fontos tán, bár jó fícsör az tutti. Nagyon elgondolkodtató ez a tablet dolog, főként a méretei miatt, de talán a subnoti a jobb megoldás. Jó kérdés, de nagyon jó róla gondolkodni és beszélni, nem csak jól megmondani a tutit... Sok a fiatal, sok a kevésbé tájékozott, és sajnos sok az eltévelyedett is, tudni kell nekik megbocsátani és elnézni. A világ, ami körülveszi őket hajszol mindannyiunkat márkára, drágaságokra, brandekre stb.
Egyelőre még laptop párti vagyok, akkor is ha az persze egy használt dolog, de inkább egy két éves használt, mint egy új Asus, vagy Acer. Hideg kiver tőleTi mit gondoltok? Mobilnet nélkül egyébként én nehezen tudnom elképzelni ezen eszközök létjogosultságát. Bár USA-ban sok helyen van wifi, szinte mindenhol.
-
GalMihaly
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #86 üzenetére
Örülök, hogy van aki egy kicsit tovább lát, és nem egy Galaxyhoz vagy egy iPadhez hasonlítja a cuccot. Az ünnepek alatt voltak nálunk rokonok, és mindenki végignyomogatta a gépet. Arra a kérdésre, hogy milyen volt, az volt a válasz, hogy arra, amire mostanában használják a gépet (Net, E-mail, stb.) tökéletesen megfelel. Kicsit szokatlan, de fél óra használat után belejön az ember.
Én speciel már gépelni is megtanultam rajta, így az MSN se jelent gondot
-
GalMihaly
csendes tag
Úgy néz ki, hogy a Market probléma megoldódott. Már a Twitter és a Facebook is elérhető és telepíthető, és mindkettő tökéletesen fut. A többi "elveszett" App is megtalálta a helyét
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
Tristis
őstag
válasz
chewbakka #85 üzenetére
Archos 70 72e Ft kis hazánkban jelenleg. Szerintem azért ár/érték arányban hazavágja mind a két típust.
Az alsó kategória alatti kinyilvánítást meg tarts meg magadnak, örülök hogy neked futni mondjuk BMW-re, nekem jó a suzuki is. Bár az is igaz, hogy itthon meg igen komoly hifi cucc van, de egy hobby kell.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ja, a Sygic Mobil Maps-szel stabilan, jól használható a GPS része is.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Én is beszereztem egy ilyet karácsonyra, de vagy a teszt írója volt szerencsétlen, és kapott hibás példányokat, vagy én vagyok szerencsés, de én nekem kicsit más a véleményem. Persze nem egy iPad vagy Galaxy Tab, de nekem koránt sincs gondom az érintőképernyővel, gépeltem, húztam, vontam, nyomtam (nem ütöttem!) és működött. Kb. 2 órát töltöttem aktív wifis netezéssel, programok telepítésével, és így 20-25%-ot csökkent az akku töltöttsége. Az tény, hogy nem száguldozik, de netezéshez, vagy a Google Mapshez bőven elegendő. Youtube videót is gond nélkül lejátszott. Árához képest (jelenleg 52e-ért elvihető a legolcsóbb helyeken) szerintem egyáltalán nem rossz. Kb. pont annyival rosszabb, amennyivel olcsóbb egy iPadnél vagy Galaxy Tabnél (de az biztos, hogy nem 30-szor, ahogy a cikk írja).
A Market szegényesebb, de valószínűleg az az oka, hogy sok szoftvernél nincs jól beállítva a hardverigény (ez alapján szűr a Market), és ezért nem jelennek meg olyan appok, amik ennek ellenére futnának rajta. Majd kipróbálom más forrásból feltenni őket. -
Tristis
őstag
A tényen semmi sem változtat: egy alsókategóriás netbook sokkal több mindenre való, mint ezek a tapogatós vackok, egy IBM Thinkpad X60 használtan meg mégtöbb mindenre, mondjuk az piszok nehéz, tehát most rossz példa volt. Én úgy látom hogy ez az eszköz megéri az árához képest a pénzt. Én értem, hogy mindenki segge ki van nyalva kerekre, karikásra, de engem nem botránkoztat meg, ha nem jön be minden 2 másodperc alatt. Azonban valóban lehet ennél jobb készülék, ami nem Ebook olvasó, hanem egy kicsit számítógép is jobban, mondjuk tényleg a ZTE vagy az Archos. Szerintem azok várhatóak kiemelkedő ár/érték aránnyal. Természetesen a lényegen nem változtat, ahogy Bog is írta, három kerekű autóra igen kevés szükség van. Én magas beosztású személyek aktatáskájában tudom elképzelni, mint közepesen hosszú vonatutak utitársát, amin sokmindent át lehet tekinteni, de dolgozni nem dolgozik rajta. Az az igazság, hogy ezek a személyek pedig megvásárolják a kiforrodtabb Samsungot, mert az megy a táskába. Amerikaiaknak meg a nagy kijelzős alma, hogy flash-eljenek rá... a többiek pedig feleslegesen vásárolnak egy kütyüt, amit lehet tapogatni. Én valahogy így látom.
-
^Clown
addikt
Ennél már csak egy módon lehetne értelmetlenebbül megszabadulni 60K-tól: kiállni az ablakba, és kiszórni...
-
r3v0Lut10n
senior tag
Archos 70 Internet Tablet van, merem ajánlani. Előtte 5IT volt, mellette van HTC Desire. Bőven hozza az elvárhatót, sőt ... 250 ojróért
-
Bog
HÁZIGAZDA
Engedj meg egy kérdést: Galaxy Tab és/vagy iPad próba megvolt?
Természetesen egyet is tudnék veled érteni, csak az a problémám az egész jelenséggel, mintha a mondjuk lenne a kocsik között egy új kategória, mondjuk a háromkerekű autó, amit idáig elég hülyeségnek tartottunk és az eddigi összes próbálkozás egy vicc volt. Aztán jön egy cég, mondjuk a Körte, kitol egy háromkerekűt a gyárkapun. A Körte cég más termékeit valamilyen ok miatt sokan szeretik, ezért a háromkerekű kocsit is rengetegen megvették, mert menő, meg mert Körte, s közben végülis használható, működik, bár sokan vitatják, hogy minek háromkerekű autó, amikor majdnem ugyanannyi helyet foglal el, mint egy négykerekű, viszont billeg is kicsit.
Látván a Körte háromkerekű sikerét, a konkurens cégek, akik eddig négykerekűt gyártottak, szintén készítettek háromkerekűt. A koreai háromkerekű ugyan kicsit másképp közelíti meg a témát, a Körte sok hiányosságát javították, és nem végeztek rossz munkát. Mindezt több cég is észlelte, és elkezdték ontani az olcsó háromkerekűket. Csak az a baj, hogy ezek úton-útfélen felborulnak, néha nem indulnak be, sokszor kapnak defektet, nehéz őket irányítani és nem tudnak normális tempóra felgyorsulni. Az ablaktörlő és a duda pedig nem működik egyszerre, mert ezek az olcsó háromkerekűk elég silány anyagokból építkeznek.
Persze azok, akik nem tudnak (akarnak) Körtét venni, de menőnek tartanak egy ilyen háromkerekűt, boldogok az olcsóbb modellekkel is, azok összes hibáival együtt. Mégiscsak egy háromkerekű, érted. Dacból sem veszik tudomásul, hogy a Körte és a koreai háromkerekű nem véletlenül kerül többe, sőt, hajlamosak anélkül ítélkezni az egész szegmensről, hogy a trendsetter háromkerekűket használták volna.
Mindez azonban nem változtat azon az egyszerű tényen, hogy alapvetően a háromkerekűk senkinek sem hiányoztak.
-
HXY
addikt
Itt van egy jobb video róla: [link]
Szerintem best buy lett volna karácsonykor, ha hozzánk is küldött volna belőle a ZTE.
-
BoB
veterán
"Android 2.2, egészen megörültem. Elvégre még csak most jelentették be a 2.3-at, tehát tulajdonképpen a legfrissebb verzió van rajta."
Végülis a Nexus S-re már kiadták a 2.3.1-et is, tényleg a legújabb
-
z0d1AK
nagyúr
Video a mobilaréna official youtube channelén.
Személyes tapasztalat:
Jó fogása, és ki is merült az összes jó tulajdonság.
Az aksi jól bírta az első 2 órában. Utána elkezdett merülni.
Feltettem tölteni, 14%-ról 18-ra felugrott, majd leállt a töltés, nem lehetett tovább tölteni.
A töltő minősége érdekes, féltem, hogy széthullik a csatlakozója, elég érdekesen csuklott, mikor bedugtam. -
_az
senior tag
sziasztok!
én pár napig kipróbáltam egy prototípust ebből a gyártmányból, egész pontosan
olyan prototípust, amin 1.6 android volt és nem volt bluepanthernek nevezve, de
1 az 1-ben ez a hardver volt.
erre alapozva hadd mondjak egy másik véleményt!először is el kell mondjam, hogy én mocskosul kényes vagyok a sebességre. szóval
a régebbi érintős telefonokon pl sírni tudtam. de a mai napig kiakadok, ha pl "röcögős" vagy "akadozós" menüt látok egy nyamvadt telefonon. a nokia s40 sebessége alá nem szeretem adni. egyrészt ilyen szemmel ültem le elé.második dolog. nem tudom mire használják az emberek a tableteket. nekem ebookra, wifire (email + 1-2 weboldal gyorsan) kell. esetleg 1-2 gagyi játék.
namost az ebook olvasók piacát elnézve megállapítottam, hogy ami emberi áron van, az kb 5 collos, ami szerintem egy olvashatatlanul kicsit mütyűr. ami pedig 5 collnál nagyobb, az rögtön 80-100k. pofám leszakad. ha ez közben változott, kérem hozzá a linket!
ennyivel egy tablet sokkal jobb, hisz másra is használható.mennyibe kerülnek a tabletek? apple: 150-250k, konkurrensek 200k, sehol, de sehol nincsenek a beígért 100 dolláros, meg egyéb kütyük.
és akkor jön ez a kínai a képbe.
7 coll, b*szott jól lehet rajta olvasni és a kényelmes zoomolás miatt egy képlet sem okoz gondot. így az is használhatja, aki nem csak alkonyatot olvas, hanem netán grafikonokat, képleteket, szóval szakkönyveket is néz rajta.
a sebessége az s40-es fejemnek is elviselhető volt. nem gyors, de bőven elviselhető.
ezt főleg olvasás közben láttam csodálkozva, hogy abszolút kényelmesen használható.
az, hogy rezisztív...igen, érinteti kell. bocsánatot kérek, hogy nem üvöltök azonnal, csak mert egy már nem hightech technológia van benne...
60k. bizony harmada a többinek.namost mi a bajom a cikkel? bizonyítsa be nekem valaki, hogy a galaxy tab, vagy az ipad nem tud akadozni... ipad mondjuk kuriózum, luxustermék.
vagy azt, hogy a rezisztív annyira sz*rabb...
vagy éppen azt, hogy a kisebb felbontás akadályoz mondjuk olvasásban, vagy emailezésben, amire ez a kütyü sztem való.
na igen, HD filmeket nem fogsz nézni, igaz a HD szabványt azért találták ki, hogy 7 collos képernyőn használjuk
és ismétlem a piac állását: ha 5 collnál nagyobb bármit is akarsz, megy az ár a 100e ft irányba.
közben itt ez a vaczak és kapsz 60ért: ebook olvasót, netezős kütyüt (még mindig kb 1000x jobb, mint a mobilokon netezni), jegyzetelni lehet rá, navigációra lehet használni és urambocsá még multimédiára is befogható...
ezek után nekem ne mondjon olyat senki, hogy 30000x rosszabb, mint a galaxy tab!
ez egy egyszerű sznob duma!
nem, ez pontosan harmadannyiba kerül és 3x rosszabb. és ez a 3x rosszabb még rengeteg embernek nagyon is jó lehet!persze szeretném megjegyezni, hogy a prototípusra alapozom a véleményt, nem erre a végleges kütüyre, nem tudom, hogy esetleg valamit nagyon elcsesztek volna rajta a végén...
illetve azóta láttam egy másik androidos kínai tabletet, az pl nagyon lassú volt, csak lestem.lehetne egy videótesztet készíteni róla? ott láthatnánk mind a sebességét.
-
Rusi
senior tag
válasz
Napfénysüti #62 üzenetére
A dobozán az van rajta, hogy "Google Android MID", de ezen az ember elsőre fel sem akad, mert a lényeg, hogy Android, ráadásul 2.2 (ezt egy külön sorban ki is hangsúlyozzák) és akkor az tök jó (lenne).
Igen, a Hyundai lesz a másik tablet. Na ahhoz képest ez már szinte iPadnak mondható.
-
4sal3
aktív tag
én már próbáltam a készüléket, igazából ha vkinek olcsó megoldásra van szüksége, akkor sztem tökéletes. minden esetben jobb mint az icarus márkájú ill az alcor..
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég katasztrofális az összkép. Először örültem hogy olcsó tablet de a teszt után már azt mondom ennyi is bőven sok érte.
Csak nem Hyundai lesz az a büntető cucc?
-
GalMihaly
csendes tag
En is vettem egyet a heten, es bar 60 ezer forintert nem vartam tole csodat, tenyleg vannak bosszanto hibai. Az egyik ugye az, hogy szamtalan app nem telepitheto, igy a facebook es a Twitter se. Ezen monjuk tultettem magam, mert bongeszobol mindketto fut gyorsan es tokeletesen. Ami ennel bosszantobb, hogy sokszor bepanikol a droid es kilovi magat. Ha zenet hallgatok, kozben fut a bongeszo es az MSN, akkor rendszerint elfeketedik a kepernyo, es kezdhetek mindent elorol. Na ez mar olyan hiba, amit nem egyszeru orvosolni.
Gondolkodtam rajta, hogy bemegyek a forgalmazohoz es bedobom a pult moge, de arra, amire nekem kell, lenyegeben megfelel. Netezni akarok rajta, zenet hallgani es neha olvasni. Ezek benne vannak, ezek mukodnek. Nalam 6-7 ora aktiv netezest is bir az akku wifin, kozepes fenyerovel meg ennel is tobbet. Pont emiatt kellett a netbook melle, mert csak felkapom az agybol, elolvasok vmit es visszadobom, vagy ha fozok, akkor tudok receptet nezni benne, kozben tudok olvasni is.
A kijelzo tenyleg nem a legjobb, de megszokhato, mondom ezt ugy, hogy az iphone gyorsasagahoz es erzekenysegehez vagyok szokva.
Azoknak, akik bongeszni szeretnenek, e bookot akarnak olvasni, zenet akarnak hallgatni, azoknak ajanlom, a tobbieknek nem
A csomagolason egyebkent sehol sincs feltuntetve, hogy ezen butitott android van. Ez adhat okot a panaszra, ha esetleg megis visszaviszi valaki?
Ja; az online radiok se mennek rajta.
-
Bathory Peti
aktív tag
Ilyenem se lessz az biztos.
-
Rusi
senior tag
Ez úgy értendő, hogy a cuccban 250 mega használható alkalmazások telepítésére (illetve ez a belső memória, mert a 2.2 miatt át lehet pakolni SD-re is), ugyanakkor ha rákötöd gépre, akkor meg egy kb. 1,5 gigás háttértár jelenik meg, mint belső memória. A 2 gigához hiányzó részt nyilván maga az Android rendszer foglalja.
-
keIdor
titán
-
Bog
HÁZIGAZDA
Megvárnám, míg a kezemben tarthatom, mert most már csak arról a tabletről hiszem el, hogy jó, amit ki is próbáltam. A tegra2-es Toshiba Folio is olyat perecelt a tesztben, mint a háromlábú ló, szóval a specifikációra egyre nagyobb ívben teszek
Most kicsit sarkos leszek, de eddig csak az iPad és a Galaxy Tab volt az összes rohadvány tablet közül olyan, amit lehetett is érdemben használni. Az összes többi szerintem egy felesleges kalap trágya, lassú, kezelhetetlen, nyögvenyelős és idegesítő szarkupac, értelmetlen, idegesítő, funkciótlan, szükségtelen halom vas és plasztik.
RIM Playbook, Motorola és iPad2. Ezekben még lehet bízni.
-
glutamin
őstag
Pont az általad említett Archos is tabletnek nevezi a készülékeit egészen 2,8" -ig lefelé. Nyilván jobb minőségű ennél a csodánál, de az is félrevezető valamilyen szinten.
Szóval szerintem nem a készülék a szar, hanem inkább az elnevezés nem korrekt. De a nép egyszerű gyermekének így könnyebb eladni. Aki meg esetleg még talán értékelné is valamire (autós navi) az meg egyelőre nem ilyet vesz.
-
vans?
őstag
Eleg gyenge cucc, raadasul ronda is szvsz.
-
harry
veterán
Vagy papírnehezéknek, ilyen szempontból még jobb.
Tabletnak nevezik, aki csak ennyit lát, nem arra gondol, hogy csak 1-2 specifikus dologra jó, hanem úgy általában, használható több mindenre.
Ha valaki ismeri, és tudja, hogy pl. a navi része jó, és a többi nem érdekli, az megint más. -
Kobaljov
senior tag
Azért eme "Párduc" és az iPad/Galaxy Tab között is van választék már a piacon, pl. az Archos 70 (meg 101)
De azért érdemes lehet megvárni amíg befutnak a Tegrások is több gyártótól (kiforrottabban)
-
glutamin
őstag
Gondolom a táblagépek népszerűségét próbálják meglovagolni. Nyilván csalódás lesz a vége, aki egy olcsó iPad alternatívaként veszi meg. Bár aki nem használt előtte egy igazán jó készüléket, annak még lehet, hogy így is tetszeni fog.
Egy 20 millás mergából nem jó átülni egy Dacia Loganba. Na de egy 20 éves romhalmaz után nagy lépés előre.
Rusi
Wayteqben csak 480*272-es a kijelző. (De a 950-esben már ilyen kijelző van és arra sem panaszkodtak a tulajok sebesség ügyben) 3D gyorsító abban sincs (vagy amelyikben van ezt kb semmi nem használja). Erre a készülékre sem szükségszerű rengeteg alkalmazást felrakni. A MHz valóban nem sokat jelent önmagában. De a navi része még lehet életképes egy célprogrammal. Mondjuk nem tudom mit lehetne erre telepíteni. -
Rusi
senior tag
Ugye tudod, hogy az órajel majdnem semmit se mond a proci teljesítményéről?
Továbbá azt is tudod, hogy a WayteQ navidban Windows CE rendszeren fut a GPS program, amely rendszernek szinte nulla a hardverigénye (továbbá tervezhető a teljesítményigénye, mert csak és kizárólag a naviprogram fog rajta futni, esetleg ha olyan típus, akkor zenét hallgatsz és ennyi). Illetve azt nem írtad, hogy a naviban milyen felbontású kijelző van, mert a Thunderben 480x800 pixelt kell számolni és mivel grafikus gyorsító totál nincs benne, minden feladat a procira hárul (képzeld el egy 3D-s iGO-val, azonnal meghalna). Ráadásul az milyen GPS, amin még az alap Google Maps sem frissíthető, a programok meg vagy nem tölthetők le rá vagy hibásan futnak (fekvő kijelzőn álló képpel) vagy nem is futnak? -
glutamin
őstag
Kéne egy komolyabb teszt a GPS részéről. Szerintem leginkább azon a területen tudna labdába rúgni ez a tábla. Gondolom az autós tartó sem véletlenül jár hozzá. 60 ropiért egyelőre nem túl nagy a választék 7"-os navikból. A 800-as proci is elég kell, hogy legyen. Nekem a Wayteq-ben 500Mhz-es valami van és untig elég arra amire kell.
Szóval sokkal inkább egy nagy kijelzős, jól felszerelt GPS-nek kéne ezt tekinteni, mintsem egy olcsó tabletnek.
-
Probber
őstag
Van itthon egy BluePanther V350 GPS és annak sem egy álom a használata, értem ezt a kijelző érzékenységére. De az legalább megbízható és működik rendesen.
-
Rusi
senior tag
Persze, a kompromisszumok velejárói az alacsony árnak. Csak azért nem mindegy, hogy autó esetében kisebb végsebességről, gyengébb gyorsulásról vagy szűkebb lábtérről beszélünk (amit egyébként a kisebb és gyengébb autók alacsonyabb fogyasztása némileg ellensúlyoz) vagy itt ez a tablet, amin alighogy fut az Android, ráadásul olyan verziót operáltak rá, amire csak pont a lényegesebb programokat nem tudok feltelepíteni. Aztán ugye van GPS vevő, de ember legyen a talpán, aki ilyen rezisztív kijelzőn és ilyen gyenge procival futtat is rajta valamit, tehát kb. elsőre a fele használhatatlan. Az meg, hogy netezzek, meg e-mailezzek vele pusztán azért, mert ez 7 colos (mert ugye a képminősége gyatra, rezisztív, multi-touch meg nincs), azért nincs értelme még 60 ezret sem adni érte.
-
glutamin
őstag
-
Ha ez ennyire sz@r,minek gyártják.Aki megveszi az majd anyázik folyamatosan
-
gybazsi
senior tag
Ez elég gyengére sikerült (mármint a készülék), pedig gondolkottam is h majd valamikor beszerzek egy ilyet, de ez a cikk meggyőzött h még véletlenül se.
-
Rusi
senior tag
Nos, ebben az esetben az lehetett a gond, hogy a tabletet mi (illetve én) teszteltem és próbáltam ki, ugyanakkor a PH-s srácok meg beválogatták, mintegy megelőlegezve a bizalmat. Ők nem tudhatták, hogy ez ilyen trágya, meg nyilván az ajánló előbb elkészült, mint nálunk a teszt, szóval egyikünk se akart rosszat, egymástól függetlenül készült a két cikk (és nem is azonos időben).
-
keIdor
titán
Én még mindig ezt mondom. Ez az 5 tablet az, amit el tudnék képzelni a kezemben. Hiába drága mind, de legalább felmutatnak valamit...
-
harry
veterán
Továbbra is zavar, sőt problémás, hogy a teszt ellenére bekerült a PH!-s HazaiPálya rovatba, mint olcsó karácsonyi tablet. Mégis, ezek után hogy tudjátok szerepeltetni egy ajánlóban? Mintha a saját neveteket adnátok valami szarhoz, aki nem olvassa ezt a cikket, csak annyit lát, hogy a PH-sok szerint nem rossz vétel, a specik is egész jók, és a végén jó szívvel megveszi (ráadásul esetleg karácsonyi ajándéknak)
-
David75
őstag
Érdekes ez a tablet piac.Az ipad-hez és a samsung tab-hoz képest mindegyik másik ócskaság.De józan ésszel gondolkodva a galaxy tab is elég vicces.Telefonra szánt alkalmazásokat futtathatsz csak rajta mert más nincs és még a google is az nyilatkozza hogy az android jelenleg nem tablet-ra való.Az ipad-ből pedig szerintem nagyon hiányzik egy előlapi kamera arról nem is beszélve hogy kb a legolcsóbbnak kéne 90 ezernek lennie és a legdrágábbnak 150 ezernek.Messze állok még a tablet vásárlástól...
-
janes74
senior tag
Na megint egy rakás sz *r.Ilyet sem vesz épeszű ember.
-
maláj
addikt
-
balazs_pro
tag
Én erre lennék kíváncsi:
[link]
Külföldi tesztek jókat írnak róla.
Persze ez is lesz vagy 120ezer, mire ideér -
Rusi
senior tag
Nos, ennél még nem is volt annyira durva a helyzet, de a másiknál kb. 3 perc alatt felb*szta az agyam, mert akkora szar, hogy tanítani lehetne.
Közben meg szomorú vagyok, hogy ha valaki nem tud vagy nem akar 150-180 ezerért tabletet venni, akkor szinte nincs is alternatíva, mert ezek a cuccok vagy extrém buták vagy gagyik vagy lassúk vagy ezek bármilyen kombinációja. -
k.
őstag
válasz
balazs_pro #17 üzenetére
Volt a kezemben szóval meg tudom ítélni
És tényleg eléggé hogyismondjam nem jó, szóval az hogy egy Ipadhoz, Galaxy Tabhoz méri az ember, az azért van, mert eléggé gázul müxik, és hiába olcsó, ha szar. Azok nem olcsók, de azt a pénzt, amit az ember kifizet, azt utánna úgyérzi, hogy megérte kifizetni, itt meg kevésbé. -
Utolsó oldal: "a vásárláshoz kattintson ide" XD loool
-
amanoba
őstag
válasz
balazs_pro #11 üzenetére
kicsit sarkítasz,mert ez a legdrágább legfelszereltebb ipad, 148K-tól beszerezhető az alap, és ahhoz értette a dolgot. (bár sztem erre magad is rájöttél..
)
szerk: közben látom válaszolt az illető
-
k.
őstag
válasz
balazs_pro #11 üzenetére
Ez a fullos. De 150ért adnak már 16GBos nem 3G-set. És azért én inkább azzal vetném ezt össze.
-
geezer
aktív tag
Nem kéne...
-
HPAA
őstag
kb 1 hete indítottam /volna/ róla egy topikot , de akkor még senki nem ismerte , és íme már van tesztelve is ...
köszönöm , hát elgondolkozok , hogy így mégsem ezt választom magamnak -
amanoba
őstag
a videólejátszási képességekről miért nem esik szó? adja magát a lehetőség, vagy esetleg gond volt ezzel?
kezdek szép lassan eltántorodni az olcsó tabletektől (zenithink), mert ha ez a herélt android effektus kijön máshol is, akkor a fejem verném a falba egy-egy frissítési vagy telepítési próbálkozás után..
szóval találkoztak a tablet használók hasonlóval a többinél is? -
Rusi
senior tag
No, majd karácsony után olvassátok el a másik tabletes tesztemet, az még ehhez képest is elég durva (negatív irányban természetesen), ráadásul drágább.
-
plus44
veterán
Dísztárgynak való, de használni ne használd, ha jót akarsz magadnak...
-
k.
őstag
válasz
balazs_pro #6 üzenetére
150 egy Ipad, szóval nem épp jól számoltad ki
-
EczkE
veterán
Ahogy Rusi is írta, érdemesebb még hozzátenni és venni egy iPadet.
-
z0d1AK
nagyúr
Nálam volt, 3 napig. Elég gány volt a sebesség. A csatlakozója érdekes, félve toltam be, húztam ki.
-
kaller1
veterán
Hm, ez a kütyü elég gyengécskére sikeredett.
-
Saccco
nagyúr
Nekem úgy tűnik, hogy elég sok sebből vérzik ez a szegény eszköz.
szerk: Még az msm7227 is jobb választás lett volna.
-
Lotusomega
senior tag
Ejj ha, pedik kívülről igényesnek tűnik, teteszik az a droidos rács mintázat. De ha a hardver ilyen szutyok
nekem még a galaxy tab is lassú volt, akkor milyen lehet ez?
És 60 ropiért, pff 30ért lehet epadet venni, az is fos de legalább olcsó..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy androidos internet tablet, ami első látásra vonzónak tűnik, de aztán gyorsan rájövünk, hogy csodák nincsenek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Samsung S22+ telefon tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest