- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
Nincs azzal baj, ha a szüleid megengedhetik, hogy Sony és Apple cuccokkal halmozzanak el téged, csak nem idevaló egy ilyen fórumra, hogy ezt emlegesd, ráadásul mint amolyan pozitív jelzőt magadra. Régi fórumos ismerősök vagyunk így tudom, hogy először mindig mindenféle gondolkodás nélkül írsz, aztán lenyugszol, és azt is pontosan tudom, hogy évek óta hiába mondom, kár a gőzért.
-
glutamin
őstag
Gondolom a táblagépek népszerűségét próbálják meglovagolni. Nyilván csalódás lesz a vége, aki egy olcsó iPad alternatívaként veszi meg. Bár aki nem használt előtte egy igazán jó készüléket, annak még lehet, hogy így is tetszeni fog.
Egy 20 millás mergából nem jó átülni egy Dacia Loganba. Na de egy 20 éves romhalmaz után nagy lépés előre.
Rusi
Wayteqben csak 480*272-es a kijelző. (De a 950-esben már ilyen kijelző van és arra sem panaszkodtak a tulajok sebesség ügyben) 3D gyorsító abban sincs (vagy amelyikben van ezt kb semmi nem használja). Erre a készülékre sem szükségszerű rengeteg alkalmazást felrakni. A MHz valóban nem sokat jelent önmagában. De a navi része még lehet életképes egy célprogrammal. Mondjuk nem tudom mit lehetne erre telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest