Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tristis

őstag

válasz GalMihaly #92 üzenetére

Engem csak az zavar, hogy a gépelés hogy megoldott valóban. Jómagam készülök ki Amerikába a nyáron és kell majd egy eszköz, amit használni tudok. Van egy 1Tb-os külső vinyóm, tehát a tárhely mindegy. Úszómester leszek, tehát valami kicsi kell. Jómagam 350 karakter körül gépelek normál billentyűzeten percenként és pont ez az ami a bajt okozza. Kicsi laptop jó lenne, de a bill mennyire is használható (kicsi kezem van fiú létemre)? Ilyen eszközzel hogy a fenébe tudok majd gépelni? Jóféle egynyelvű szótárakat hogy találok majd?
    Főként ez az Archos 70-es típus gondolkoztatott el, de talán a billentyűzet megléte és az általam használt biztos szoftver háttér talán egy kisebb subnotebook felé billenti a mérleget. Dell 430, 620-as páros tetszik leginkább ami jó lenne talán súlyban is, de ezek az eszközök is klasszak. Nekem az Archos a kijelző miatt jobban megérné. GPS nem is olyan fontos tán, bár jó fícsör az tutti. Nagyon elgondolkodtató ez a tablet dolog, főként a méretei miatt, de talán a subnoti a jobb megoldás. Jó kérdés, de nagyon jó róla gondolkodni és beszélni, nem csak jól megmondani a tutit... Sok a fiatal, sok a kevésbé tájékozott, és sajnos sok az eltévelyedett is, tudni kell nekik megbocsátani és elnézni. A világ, ami körülveszi őket hajszol mindannyiunkat márkára, drágaságokra, brandekre stb.
    Egyelőre még laptop párti vagyok, akkor is ha az persze egy használt dolog, de inkább egy két éves használt, mint egy új Asus, vagy Acer. Hideg kiver tőle :) Ti mit gondoltok? Mobilnet nélkül egyébként én nehezen tudnom elképzelni ezen eszközök létjogosultságát. Bár USA-ban sok helyen van wifi, szinte mindenhol.

• Tristis

őstag

válasz chewbakka #85 üzenetére

Archos 70 72e Ft kis hazánkban jelenleg. Szerintem azért ár/érték arányban hazavágja mind a két típust.

Az alsó kategória alatti kinyilvánítást meg tarts meg magadnak, örülök hogy neked futni mondjuk BMW-re, nekem jó a suzuki is. Bár az is igaz, hogy itthon meg igen komoly hifi cucc van, de egy hobby kell. :U

• Tristis

őstag

A tényen semmi sem változtat: egy alsókategóriás netbook sokkal több mindenre való, mint ezek a tapogatós vackok, egy IBM Thinkpad X60 használtan meg mégtöbb mindenre, mondjuk az piszok nehéz, tehát most rossz példa volt. Én úgy látom hogy ez az eszköz megéri az árához képest a pénzt. Én értem, hogy mindenki segge ki van nyalva kerekre, karikásra, de engem nem botránkoztat meg, ha nem jön be minden 2 másodperc alatt. Azonban valóban lehet ennél jobb készülék, ami nem Ebook olvasó, hanem egy kicsit számítógép is jobban, mondjuk tényleg a ZTE vagy az Archos. Szerintem azok várhatóak kiemelkedő ár/érték aránnyal. Természetesen a lényegen nem változtat, ahogy Bog is írta, három kerekű autóra igen kevés szükség van. Én magas beosztású személyek aktatáskájában tudom elképzelni, mint közepesen hosszú vonatutak utitársát, amin sokmindent át lehet tekinteni, de dolgozni nem dolgozik rajta. Az az igazság, hogy ezek a személyek pedig megvásárolják a kiforrodtabb Samsungot, mert az megy a táskába. Amerikaiaknak meg a nagy kijelzős alma, hogy flash-eljenek rá... a többiek pedig feleslegesen vásárolnak egy kütyüt, amit lehet tapogatni. Én valahogy így látom. :R

Új hozzászólás Aktív témák