- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
válasz
TapperHarry #128 üzenetére
Pasziánsz, legjobb.
-
mhorvat
senior tag
válasz
TapperHarry #125 üzenetére
De azért az állítólagos haverod is hadd használja szegény, ha már egyszer azt mondtad, hogy az övé.
-
mhorvat
senior tag
Nincs azzal baj, ha a szüleid megengedhetik, hogy Sony és Apple cuccokkal halmozzanak el téged, csak nem idevaló egy ilyen fórumra, hogy ezt emlegesd, ráadásul mint amolyan pozitív jelzőt magadra. Régi fórumos ismerősök vagyunk így tudom, hogy először mindig mindenféle gondolkodás nélkül írsz, aztán lenyugszol, és azt is pontosan tudom, hogy évek óta hiába mondom, kár a gőzért.
-
mhorvat
senior tag
válasz
TapperHarry #110 üzenetére
"csak a sznob technokütyübuzerátor éneddel elszaladt a ló"
Ezt komolyan gondoltad? Tehát szerinted egy cikkíró, aki drágább eszközöket (is) tesztel az sznob? Aha értem, teljesen logikus.
-
mhorvat
senior tag
"Mindez azonban nem változtat azon az egyszerű tényen, hogy alapvetően a háromkerekűk senkinek sem hiányoztak."
Számomra egyelőre ebben ki is merül a tablet kategória, bármilyen gyártó bármely termékéről legyen szó. És van rá mesterségesen gerjesztett "igény", a legtöbben megveszik úgy, hogy azt hiszik szükségük van rá, illetve elszomorító az is, hogy az emberek egyre kevésbé foglalkoznak azzal, hogy már kb. a hátteret nem tudják átállítani, de nem baj, a Facebook betöltődik. Baj persze csak az előbbivel van, mivel - szerintem - ezért is tartunk ott, hogy egy - papíron - nyílt forráskódú szoftvert is már annyira lekorlátoznak, hogy lassan Te vagy az eszközért és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy androidos internet tablet, ami első látásra vonzónak tűnik, de aztán gyorsan rájövünk, hogy csodák nincsenek.
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest