- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TapperHarry
csendes tag
"Adatátvitel a Thundernél a WiFi-re korlátozódik, ez működött. "
Ez sem túl pontos!
Én a 3G-t is kipróbáltam rajta az ajánlott stick-kel és láss csodát ment rajta, de előbb a WiFi-t ki kellett kapcsolni."Kapunk még GPS vevőt is, amit a Google Maps ki is használ. Ajánlják navigációra, ami a hatalmas képernyő és az autós tartó miatt tényleg jó is lenne. Csak épp ha a Google Maps sem frissíthető rajta (mert nem találjuk meg a Marketen), akkor kérdéses, hogy milyen navigációs programot tudnánk telepíteni rá és persze milyen sebességgel futna."
Ennek sem néztél túlságosan utána!!
Kis keresgélés után feltettem rá egy full EU-s NDrive navigációt és azzal jöttem haza. Kb olyan mint a sokak által istenített iGO. Persze azt nem tudom még, hogy a térkép adatbázis is azonos-e. Nekem kicsit nagynak tűnik a kocsiban, de persze egy Truck-ban ez másképp néz ki.
Net-es rádiót is sikerült rá csiholni, úgy hogy kezdem megszeretni a kütyüt. Hála Neked!!!
-
-
TapperHarry
csendes tag
Nem értettél meg.
Én azt mondom, hogy túlzóak az elvárásaid a kütyü árához képest. Ne a 200 ezres kategóriához hasonlítsd hanem a 60-120 ezresekhez. De továbbra is állítom, hogy amire való és kitalálták az normálisan megy rajta csak a sznob technokütyübuzerátor éneddel elszaladt a ló. (Mellesleg a cimbim szája izét sikerült megkeserítened) -
TapperHarry
csendes tag
Végigolvastam ezt a cikket és mondhatom, hogy soha az életben nem vennék ilyen kütyüt ha rád hallgatnék.
Csak az a bibi, hogy ez egyik cimborám kapott az feleségétől egy ilyen gépet és így volt szerencsén (ugyan nem túl józanul) kipróbálni. Neteztem vele WiFi-n és 3G-n keresztül is és én ugyan hozzá vagyok szokva az iPhone-omhoz és HTC HD2-esemhez de nem mondhatnám hogy lassúnak tűnt volna. Cimbim könyvmoly kategória ezért is kapta az asszonytól de Ő is meg van vele elégedve ír olvas pacsit ad kategória ahogy Ő mondja. Valóban hiányzik róla nekem is a flash de ahogyan én utána olvastam az azért van mert a 2.2 alá egyenlőre az Adobe csak a Samsungot pártolja. Videólejátszás nekem hibátlan volt zene úgyszintén, navigálni meg csak akkor kellene ha lenne rá iGO, de ahogy tudom az még nincs kész.
Azt írtad ütni kell, nekem nem kellett de ahogy végignéztem a videódat neked sem. Így mire végére értem a cikkednek felmerült bennem, hogy igencsak rosszindulatúan kezelted ezt a dolgot vagy csak őrületesen sznob vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest