- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
TapperHarry
csendes tag
"Adatátvitel a Thundernél a WiFi-re korlátozódik, ez működött. "
Ez sem túl pontos!
Én a 3G-t is kipróbáltam rajta az ajánlott stick-kel és láss csodát ment rajta, de előbb a WiFi-t ki kellett kapcsolni."Kapunk még GPS vevőt is, amit a Google Maps ki is használ. Ajánlják navigációra, ami a hatalmas képernyő és az autós tartó miatt tényleg jó is lenne. Csak épp ha a Google Maps sem frissíthető rajta (mert nem találjuk meg a Marketen), akkor kérdéses, hogy milyen navigációs programot tudnánk telepíteni rá és persze milyen sebességgel futna."
Ennek sem néztél túlságosan utána!!
Kis keresgélés után feltettem rá egy full EU-s NDrive navigációt és azzal jöttem haza. Kb olyan mint a sokak által istenített iGO. Persze azt nem tudom még, hogy a térkép adatbázis is azonos-e. Nekem kicsit nagynak tűnik a kocsiban, de persze egy Truck-ban ez másképp néz ki.
Net-es rádiót is sikerült rá csiholni, úgy hogy kezdem megszeretni a kütyüt. Hála Neked!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged