Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Rajöttem miért nem értek az ilyen jellegű telefonbetyárkodáshoz: mert semmi szükségem nincs az androidos programokhoz. Telefonálásra használom a telefont, illetve várakozásnál időtöltésre. A telefon gyári alkalmazásoknak nagy hibáját pedig aa KalemSoft média lejátszó elsöpörte. Ha vki tud egyszerű jó játékot, azt szívesen veszem, de az én igenyeimet a Q10 teljesen kielégíti.
-
sasa134
addikt
válasz
kárátékutyá #46 üzenetére
Sachi nincs olyan rég, előtte csak ez a chrome-os side load volt az egyetlen megoldás. Most azért a Sachival egyszerűbb a dolog.
-
sasa134
addikt
válasz
kárátékutyá #43 üzenetére
hú, már idéznek is
-
kárátékutyá
őstag
-
wopi
aktív tag
válasz
kárátékutyá #41 üzenetére
Sorry, akkor indul a visszaolvasás...
-
wopi
aktív tag
A Google Térképet próbáltátok már feltenni? Mivel 10.2.1-es OS-t használok, ezért APK downloaderrel le szoktam tölteni, felteszem, és pont. Viszont eme program esetében egy ZIP-et töltött le a downloader. Ezt nem valószínű, hogy fel fogja ismerni a Z10, hogy program volna. Gondolom az, hogy simán átnevezem APK-ra, nem lesz jó.
A Z10-es topicban pár hete valaki írta, hogy feltette, és tökéletesen működik, viszont azóta már van erre kicsit direktebb topic, gondoltam itt dobom fel a kérdést. Hmm?
-
bok92
addikt
Az Angy Birds Go játékot próbáltátok már? Én alig tudom letenni a telót, annyira jó...
-
bok92
addikt
14.napi ingyenes appok:
Z10/Q10 - Need for Speed Undercover
Z30/Q5 - Uno -
Pastika
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #28 üzenetére
Igen én is így tudom.. Portolás érdekelne, de amit eddig kipróbáltam az sajnos nem túl jól működő megoldás volt :-(
-
Pastika
aktív tag
Király kezdeményezés, gratula! Viber fronton valami érezhető előrelépés van esetleg?
-
BéHGT
senior tag
Én is itt!
Q10-en használ valaki valamilyen Navit?? A gyári egyszer navigált engem, akkor sem olyan profin.. -
dagoniat
tag
ha esetleg, nem szeretnétek apk letöltéssel játszadozni, majd bar file-t csinálni belőle, akkor javaslom ezt az
[link]
oldalt. Itt fellép a Playre majd a legfrissebbet leszedi, már ha nem widgetes, vagy fizetős, utána egy szimpla vnBB10-es telepítés és már ott is a progi.Ja, ha az ajándék BB10-es fizetős progik, amik most mennek a BBW-n, nem férnének el a telefonon, akkor egyszerűen, csak le kell tölteni, majd törölni. Benne marad a "megvett" tartalmak közt, szóval helyspórolásnak jó. Bármikor újralehetőek, s telepíthetőek.
-
Akkor ha jól értem, a BB Q10-re így akár a szókereső is telepíthető lehet?
-
DJosef
őstag
Az androidos alkalmazások frissülni is tudnak? Pl egy Bp menetrend.
-
eventus
veterán
Nagyon nagyon gratulalok!! Okoskodok meg nincsenek????
-
adamk
csendes tag
-
DJosef
őstag
Jó kis support!
-
Bati0501
őstag
Király!
-
Viper26
nagyúr
Nahát, mi folyik itt?
-
Megérkeztem!
-
-KP-
addikt
kérdés, a legálisan megvásárolt android app bb10-en való futtatása sért bármilyen licenszet vagy az legális?
-
Ihsahn
tag
Sachesivel nem is kell még a chrome sem...
Ja, basszus, előbb írtam, aztán olvastam... -
sasa134
addikt
Grat, jó kezdeményezés. hajrá!
-
bok92
addikt
Lásd a topik összefoglalóját
[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest