-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzoltan
tag
válasz kárátékutyá #25849 üzenetére
"Mobilaréna képek eléggé középszerűek lettek, nejem 1020-a szénné veri."
Bizony-bizony, ezt meg tudom erősíteni! Valószínűleg még jó ideig nem lesz olyan készülék a piacon, ami teljesen felér a 1020-szal vagy a 808-cal.
[ Szerkesztve ]
-
hzoltan
tag
válasz Polarstar #17327 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni
Ha nem is 10 perc alatt, de 1-2 nap alatt átálltam, főleg a kezelése más a telefonnak. Az első napokban hiányoztak a gombok, de ezen elég gyorsan sikerült túllépnem.
Ár érték arányban a Z10 szerintem most a legjobb. A rendszer is nagyon stabil, azokat a szoftvereket, amiket használtam, azokat majdnem mind megtaláltam.
A telefon telefonként működik, nagyon jó az üzenetkezelése, és végre nincs késztetésem, hogy lecseréljem
-
hzoltan
tag
Hehe. Javítanom kell. A feltöltés nem automatikus, nem találtam én sem opciót feltöltésre
Az történt, hogy a telefont próbálgattam, lőttem egy-két fotót. A telefon a gépemre kötve, szinkronizáltam a képeket, zenéket. Az új képek átkerültek a gépemre, amit a PC-s Dropbox kliens azonnal fel is töltött az online tárhelyre. -
hzoltan
tag
(#702) jacis:
Van olyan jó Most cseréltem egy droidos telefont Z10-re, ugyan úgy működik BB10 alatt, mint Droid alatt. A feltöltés automatikus, nekem egyből megy fel a készített fotó. Amit pedig PC-n töltök fel, az pár perc múlva már meg is jelenik a telefonomon.
Pár napja frissítettem "SzuMe" kolléga segítségéve a rendszeremet (köszi még1x) 10.1.0.1627-re. Úgy vettem észre, hogy a frissítés óta halkabb lett a hívó fél, kevésbé hallom a túloldalt. Ha kihangosítom a hívást, akkor minden ok, tisztán, hangosan és érthetően hallom a hívót. Más nem tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
hzoltan
tag
Sziasztok!
sikerült szert tennem egy BB Z10-re Lenne pár kérdésem: xtech2 fórumtárs linkelt egy oldalt, ahonnan a legfrissebb firmware leszedhető. Felmentem, regisztráltam, de se a 1067-es se az előző nem letölthető, gondolom törölték. Van erre más forrás? A külső frissítés mennyire macerás? A rendszerem nem jelez frissítést, 10,0.10.261 van a telefonon. A magyar voda tartja vissza az updateket?
Köszi!
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest