- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Szemezgessetek a hátterek között
[link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bigsee
addikt
Ma vettem át az új Z10-emet, kicserélték az egész készüléket, újat kaptam, fóliásat. 10.1.0.273 van rajta...
Benji: én akartam lenni az első...
... nem olvastam (IMEI-ket összeolvassuk, hátha egymásét kaptuk meg...
)
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Benji77
aktív tag
A szervizből megérkezett a Z10. Természetesen fődarab cserés lett.
Ősrégi OS van rajta. 10.1.0.273 -
zack
nagyúr
Az EQ nem érdekel, csak FLAT hangképben hallgatok zenét.
A Neutron és a Power AMP-ot megvettem már Play-ről, nem tudom, ilyenkor mi van? Használható lenne Z30 alatt is, vagy ismét meg kell vennem BB-re?
Arról van infó milyen DAC van a BB Z30-ban?Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Kingfisher79
tag
Ez nem olyan, mint egy Q10 hátulja?
Valami miatt nem csatolja a képet
Akkor a cikk:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2014/02/18/nem_nagy_zopo_a_kinai_okosmobil/
[ Szerkesztve ]
The RIMpire fights back!
-
G@ß!
őstag
Titeket nem zavar az, ha beszélsz telefonon valakivel, állítod a hangerőt, és eközben a gombnyomásra meg-meg szakad a hang?!
Ez bug vagy feature? -
sasa134
addikt
válasz
boardrider #12479 üzenetére
legújabb BB Link telepítve van? eredeti USB kábelt használsz?
Avanti Roma
-
Blackmirror
őstag
Felbontást és az amoled kijelzőt említettem volna vs G2 424 ppi IPS ellenében így hirtelen visszalépésként.
aksi: ebben a g2 eléggé jó,sőt nagyon,ennek még utána kell nézni hogy a z30 hogy teljesít esetleg akinek van/ volt z30 az leírja.iPhone X@R, iPad Pro
-
d3kk
senior tag
válasz
boardrider #12476 üzenetére
Beéllítások -> Tárolás -> oldal alján USB Háttértár
-
boardrider
csendes tag
Sziasztok. Ha összedugom a gépemmel a z10 akkor kiírja a telefon hogy kapcsolódik a géphez de nem jelenik meg új meghajtó a gépen. Tud valaki rá valamit?
-
zack
nagyúr
válasz
sasa134 #12473 üzenetére
Hmm. Korrekt.
Az hogy online navi nem gond. Most is a Maps-et használom. Havi 2GB-ból kitelik.
Pesten szoktam használni, és bőven elég az A-ból B-be jutás. Ismerem a várost, csak ugye jó ha előtte ránézek, merre a rövidebb.
Kicsit kiábrándító ahogy a G2-ön fut a Real Racing 3...Akad, lagol, már-már idegesítően. Láttam Z30-on, és ott folyékony, pedig fele olyan erős a vas.
Kipróbálnék egy optimalizáltabb rendszert mint az Android. iOS volt, de azt túl kötöttnek éreztem, eljárt felette az idő, hiába optimalizált. A Z30 tetszik, bár a 720p felbontás erős visszalépés lenne. Eddig más negatívumot nem találtam.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
sasa134
addikt
Az androidos összehasonlítást meghagyom más kollegának, nekem javarészt BB-im voltak szóvl erről nem tudok nyilatkozni.
A navira: offline navi BB10-re csak fizetős van. A legjobb talán a Mireo Don't panic, ami navigál magyarul, K-Eu térkép csomag 25Euró. Full Eu 40 (örök frissítéssel). A program a BB Worldből telepíthető (ez a BB alkalmazásboltja), és 7 napig ingyen kipróbálható.
A másik a Sygic - ez 3rd party droidos alkalmazásboltból telepíthető (pl Snap, vagy 1 Mobile Market).
Online navi a gyári, BB Maps, ami előre van telepítve a telefonon, elvisz A-ból B-be de semmi többet ne várj tőle. Ezen kívül persze Google maps is telepíthető, szintén 3rd party app boltból - megfelelően működik, csak ugye online.Akku: a Z30 akksija sokkal jobban bírja, mint a Z10, azt szokták mondani, hogy átlagosan 1,5x-2x hosszabb az üzemideje. Azaz kb 2 nap (erősen függ a felhasználás módjától ugyebár).
Hangzás fülessel: sajna nem tudom, eddig csak kihangosítva hallgattam Z30-at. Úgy elképesztő.
Avanti Roma
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg LG G2 tulaj vagyok, ami az Androidos készülékek egyik csúcsa. Elgondolkodtam egy Z30 cserén.
Sosem volt még Blackberry-m, de ez a Z30 tetszik. Az egyetlen gond és amiért hozzátok fordulnék, nem az a cél hogy visszalépjek a jelenlegi szintről, hanem hogy mást is kipróbáljak, lehetőleg minőségi visszalépés nélkül. Erre így láttatlanban úgy gondolom a Z30 képes.
A három legfontosabb szempont a zenehallgatás,navi, üzemidő és bár tudom, kihangosítva etalon, de engem inkább a fülessel való hangminőség éredekelne. Profi fülessel használnám (Sennheiser IE8). A navigációnál nagy elvárásaim nincsenek, Budapesten használnám motoron, tehát kvartyogjon magyarul, és legyen használható a térkép funkció. Valami olyasmi bőven elég lenne, mint Androidon a Maps+navi.Esetleg olyanok is írhatnának akik Androidos csúcs telóról jöttek BB-re. Kíváncsi lennék az ő véleményükre is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Stimpy001
aktív tag
MA föoldal [link]
Nem hiszek a szememnek -
Sziasztok! Vodás vagyok, de ja jól látom ők nem nagyon árulnak Z10-et, szóval az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne hivatalos forrásból itthon ilyen telefont vásárolni?
A Slime draws near! Command?
-
Coc@s
őstag
válasz
druzil #12460 üzenetére
Én nem bíznék benne.
Anno más topikban, más típushoz - HTC DESIRE HD ami szintén szerette az akksit fogyasztani, és ahhoz képest kcisi akksi volt benne - rendeltek jópáran hasonlót, vagyis ugyanolyan méretben nagyobb kapacitásút.
A kapacitása alapból tényleg nagyobb volt (állítólag), de lényegesn nagyobb volt az önkisülése, ezért kb. ugyanaddig bírta.
Szóval én nem vennék csak a a nagyobb kapacitás miatt.Nekem már az előző típusoknál is, de most a Z10 esetében is úgy van, hogy van otthon egy 220-as USB-s töltőm (az ágy mellett, arról töltöm éjszaka). Van egy kábel a Pc mellett, van egy 220-as töltő + kábel a laptoptáskámban - ha meló közben valahol helyszínen merülne. Itt egyre inkább segítség, hogy egyre több Cisco hálózati eszköznek van USB portja, amiről szintén tudok tölteni
.
Ezen kívül van egy szivírgyújtós töltő+kábel a kocsiban is.
Szóval szinte minden igazán fontos helyzetben rá tudok tölteni a telefonra szükség esetén.
De vészmegoldásra hál'Istennek ritkán van/volt szükség.Egyébként reggelre 99% volt a töltöttség, +1 perc újratöltéssel már 100.
Ezen a héten nem hagyhatom kikapcsolásig merülni - du.4-től reggel fél7-ig ügyeletben vagyok + egész hétvégén - , de jövő héten kipróbálom majd, hol kapcsol ki.
Ennek függvényében viszem esetleg szervízbe, vagy nem.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
druzil
tag
ezt valaki próbálta már?
[link] -
Polllen
nagyúr
Ez a szoftverszámozás h van?
Nálam 10.2.1.537 van (t-s), valami 21 végűt vártok...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Sperafico
aktív tag
Én leakre tettem fel, minden megmaradt.
-
-
Arra a 10.2.1 30 megás update-re vagyok kiváncsi, amit a többiek már megkaptak. Telekomnál lófax a kedves klienseknek??
Ez lenne az a picike izé, ami gyorsítja a gép működését érezhetően.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
-
teo77
őstag
válasz
Polarstar #12435 üzenetére
Tunderbaba! Elvileg igen! Nekem nem frissitett egy Nevenincs simmel Londonban, de ahogy beleraktam a Trémobilost, egybol csinalta. Amugy melyik frissitesre ahitozol? 10.2.1? Eetleg van ujabb is?
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
hericstamas
tag
Direkt nem válaszban a megszólítás miatt.
Szóval jó kérdés, nem tudom. De érdekel, hogy úgy látod-e.Az is demokrácia amikor két farkas és egy bárány szavaznak, hogy mi legyen a vacsora. :-)
-
Tündérbabák!
A készülékem független! Ha belekarok egy vodkás kártyát, akkor a gépem fog frissíteni?
-
Igazatok van, én rontottam el. Valóban nem teszi vissza. Elnézést!
20 éve a Prohardveren
-
csenor
senior tag
Most UK O2 (234,10) van a telómon, de nem akar befrissülni a dolog, ezért ráakarom rakni sachesivel a Vodafone UK (234,15). A sima BBWorld-ös dolgaimat mentésekkel együtt gondolom visszapakolja normálisan, de vajon az androidos alkalmazásokra is igaz ugyanez!?
-
lezerpiramis
őstag
Most néhány nap S4-ezés következik - szigorúan csak azért, hogy utána jogosan fikázhassam a konkurens rendszert
-
A renderelt képen miért van mindenhol levágva az alja? Csak nem takargatják a Nokia logót?
-
sasa134
addikt
válasz
l.sebestyen #12424 üzenetére
"A készülék valahol a Z10 és a low-end Z5 közt fog elhelyezkedni helyezkedik el az adatok alapján... "
Magyarul: Z10 alatt. De hát ez nyilvánvaló a hw speckóból is. Ez nem egy liga a Z10-zel, főleg nem a Z30-al.
Aztán, hogy ez a Z5 micsoda, na, az jó kérdés, én erről még az égvilágon nem is hallottam.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz
Blackmirror #12422 üzenetére
Arról volt szó, hogy egy foxconnos (akkor ez lesz ez az 5" Z3) és egy "BB"-s high-end qwerty fog jönni idén.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz
l.sebestyen #12419 üzenetére
hol írják ezt?
sztem ez a cucc mindenben (kivéve ugye a kijelző méretét) a Z10 alá van lőve bőven.Z10 fölé nem lőhetnek egy erős 5" körüli gépet mert azt úgy hívják, hogy Z30
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
Meglátjuk.
Fontos, hogy elérhető, az emberekhez széles körben eljutó cucc legyen. 5", Ázsiában a nagy kijelzőre izgulnak (felbontás most nem annyira lényeg), hát ezt hozza bőven, az akksija bika lesz, a teljesítménnyel nem lesz különösebb gond, a kamera gyengus, de sztem ez egy korrekt belépő szintű BB10 cucc lesz.Avanti Roma
-
Backrau
aktív tag
A Z30-ból is több fajta van mint a Z10-ből, hogy STL-1...2..3..4? Vagy egy verzió készült és kész? Ha esetleg több tudnátok adni leírást miben különböznek?
-
Alwares
aktív tag
Most ez halál komoly hogy nem lehet beállítani hogy a hívás csengőhangja folyamatosan emelkedjen? Mert így hagyom a fenébe és marad mindig rezgőn inkább....
-
sasa134
addikt
válasz
boardrider #12409 üzenetére
bemész a telefon alkalmazásba (telefon ikon), fentről swipe, Beállítások --> saját szám megjelenítése
Avanti Roma
-
kárátékutyá
őstag
válasz
boardrider #12409 üzenetére
Hívás opciónál fentről lefele húzod, ott a beállítások menü, abban.
-
boardrider
csendes tag
Üdv. Hogyan tudom z10 hívásnál a számomat letiltani hogy ne lássák?
-
Polllen
nagyúr
válasz
boardrider #12403 üzenetére
Szia, ha ingyenes appokról van szó, este leszedem neked & priviben megkapod az apk fileokat.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
DJosef
őstag
Coc@s el ne felejtsd a frissítést megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Frigo
őstag
-
boardrider
csendes tag
Sziasztok. Töltök le androidos appokat az 1mobil market-el de van 1-2 app amit nem tudok letölteni, konkrétan el sem indul a letöltés. Valaki tud segíteni?
-
sebyke7
csendes tag
Engem is érdekelne szintén telenor stl-102, még nekem se jelzi :S
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mozilla Firefox
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok