Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Most hogy már megfizethető áron mozog a telefon, nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy veszek egyet. A kérdésem az lenne, hogy megéri-e még megvenni? Frissítésekkel hogy áll? Vannak idegesítő hibái, ami miatt legszívesebben falhoz b*szná az ember? Tartósság? Szóval minden olyan negatív dolog érdekelne amiket a tesztekben nem mondanak el.
Köszönöm! -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
PRIV vonalon új vagyok, korábban OS10-es BB-im voltak.
Az egyik első kérdésem, hogy több SIM kártya belepróbálgatása nélkül van-e mód a telefonból kiolvasni, hogy SIMLOCK van-e rajta?
Nem előfizetéssel, de szolgáltatótól vásárolt készülék (spec. konstrukcióban), nincs infó a függőségről.
Az OS10-ben anno volt infó erről de itt nem találom.
Vagy marad a más szolgáltató kártyájának a belepróbálása?Itt nem látok topic-összefoglalót. Ezért kérdezem még: Van-e valahol letölthető magyar nyelvű leírás a készülékről?
( Angol már van.)
No és még egy, de aztán olvasgatok majd: VOLTE-képes a készülék, vagy sem? Ez csak merő kíváncsiság. -
MomoSinX
aktív tag
Na megjött ma a tokom is, elégedett vagyok vele. Felfedeztem egy igen érdekes funkciót, azt hittem, hogy zavarni fog ez az oldalt töltés mutató csík éjszaka, mivel elég finnyás vagyok a fényekre, de érzékeli ha lekapcsolom a lámpát és kikapcsolja sötétben. Tetszik ez a funkció, örülök, hogy nem kellett kikapcsolnom véglegesen legalább.
-
MomoSinX
aktív tag
Igen, megy rajta a magyar hálózat rendesen, 4G is működik, bár gyárilag 3-ra volt állítva. Itt megnézheted melyik modell mit támogat.
Amikor elsőre bekapcsoltam, felajánlotta melyik nyelvet akarom, van magyar.
Igen, még 5-ön volt, de felajánlotta egyből, hogy új rendszerfrissítés van, amint wifire mentem, most már 6.0.1-en vagyok.
Tudtommal lesz rá 7 idővel.
Jelenlegi biztonsági csomag 2017 július 1.
Futárral rendeltem, utánvéttel, múlthét hétfőn (de mivel este adtam le csak kedden kaptam megerősítést róla), pénteken jött volna, de véletlen elírtam a címet, így korrigálás után most hétfő lett belőle. Teljesen korrektek voltak szerintem, de még ők kértek elnézést az én hibám ellenére.
Akkut igaziból még nem töltöttem fel teljesen, miután kiszedtem a dobozból, 55%-on volt, akkor bedugtam olyan másfél órára, lett belőle 80% (ez volt még hétfőn). Azóta telepítettem pár dolgot, kicsit interneteztem is, volt olyan negyed óra zenehallgatás. Jelenleg 38%-on vagyok. Ahhoz képest, hogy hétfő óta nem dugtam a töltőre szerintem jól bírja, de most befogom dugni, ha lefekszek. Kíváncsi leszek 100%-ról meddig bírja majd.
-
erer1000
őstag
https://forums.crackberry.com/attachments/blackberry-priv-f440/393078d1457026405t-blackberry-priv-models-supported-frequencies-priv.png
Mind támogatja a B20at
Szoftver alapból támogatja kb az összes létező nyelvet
7 az elvileg lesz rá ősz körül, HW bőven elég hozza. Valószínűleg a KEYone miatt nem adtak ki mindegyikre 7et, hogy megmaradjon vonzó erőnek arra.
Termék támogatás rendszeres frissítés keretében marad még a egy ideig, mert kiadástól 25 hónapig garantált
-
Isti2
aktív tag
válasz
MomoSinX #740 üzenetére
köszi.
akkor gondolom a magyar b20 lte működik rajta?
nyilván a soft is teljesen magyar?
dobozból kivéve még 5 volt, frissítette magát 6.01-re?
7 vajon lesz rá?
biztonsági csomagja mikori most?
megrendelés után mennyi idővel érkezett és hogyan rendelted(futár, utánvét, előreutalás)?
akkuja eddig milyen? -
MomoSinX
aktív tag
Minden bontatlan volt (eredeti záró pecsét, gyári fóliák is a helyén), volt egy füles, töltő, USB kábel, egy "kulcs" nyitni az SD és SIM slotot, leírás. A dobozon kívül odavágtak nekem trén a csomagolásba egy töltő átalakítót, de nem kellett végül. Szerintem benézték mit akartak küldeni vagy lövésük nem volt mit küldenek.
Kaptam rá 12 hardveres és 12 hónap szoftveres garit. GSMvonaltól vettem végül (tudom nagy rizikó), gari hozzájuk szól,de ha jól szedtem ki, akkor a szállítójuk az a Zacsamex kft. Annyit még sikerült kibogarászni, hogy nem ők végzik a szervizelést, hanem valami külsős cég (de nyilván mivel ők csak webshop), bár az oldalukon nem merik feltüntetni ki. Remélem soha nem fog kelleni.
QWERTY bill.
Nem tudja a qi töltést, a specifikációban sehol nem látom, STV100-4-es modell. Quick charge 2.0-át viszont ír. (bár őszintén, nem tart semmiből bedugni, ez nem volt lényeg nekem amúgy sem, net szerint az STV100-1 és 2-es modellek tudják)
-
bepap
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hivatalosan hány év gyártói garanciát adnak a telefonra?
Az applehez hasonlóan 1 évet vagy a samsung féle 1+1 évet adnak esetleg?
Köszi előre is! -
MomoSinX
aktív tag
válasz
erer1000 #729 üzenetére
Na megjött ma a PRIV. Elsőre nagyon gyanúsnak tűnt, mert kaptam egy dugó átalakítót, de amikor felbontottam, nem is volt rá szükség. A csomagolás 100% eredeti volt, nem járt benne senki tutira előttem, így szerintem kilőhetem, hogy használtat küldtek. A modell maga STV100-4. Garancia papír is rendben volt.
Első dolgom az volt, hogy 6.0.1-re frissítek, ami zökkenőmentesen ment. Igaziból csak a fülesnek nem örültem, mert az a fajta, amit nem szeretek, de az mindegy is, mert a Huawei fülesem megy vele.
Mindenesetre a testreszabással már előre látom, hogy elfog menni pár óra, de nem baj, legalább ismerkedek vele.
A fóliákat fent hagytam, mert a boltban, ahol átvitettem a számom egy nano sim-re, nem volt nekik ilyen nagy tok méret sajnos.
Remélhetőleg nem lesz gond.
-
erer1000
őstag
válasz
MomoSinX #728 üzenetére
Mindenki kedves amíg venni akarsz
ha már vissza adni az más tema.
De remélem nem lesz semmi baja a privednek
Én használtan vettem, de elég jó véleményem van így is a mobilról.
Majdnem 6 óra képernyő idő van ma eddig benne , messenger + netezés, mind mobilnettel, fényerő automatikus, és még van 20%
Akku kímélő kikapcsolva, azzal szerintem durvább lenne ez sokkal
Y200am volt nekem anno 2012ben, most elő vettem (gondolom y300 is hasonló volt ami neked volt) , durva ugrás lesz
-
erer1000
őstag
válasz
MomoSinX #726 üzenetére
Ugrás lesz, de én nem igen vennék dzsunka gsm-ekben
Szegény ismerősöm megszivta már, megkapta a 70ezres lumia-t, és pár hét múlva az előlapi kamera nem ment. Hát nem akartak bevenni neki mert hogy ez nem rendeltetés szerű használatból eredhetett. Majd nehezen de küldtek érte futárt, hogy elhozza a mobilt, és végül másfél hónap után kapta vissza a mobilt, és csak annyit tettek vele hogy egy factory resetet nyomtak, és közölték hogy márpedig jó volt a kamera. Örüljön hogy a bevizsgalasi díjjal nem terhelik meg.
És mondhatta az ember akkor már hogy az előlapi volt rossz, mint mondta...
Random gsm-ek nem is adnak rendes garit, ha adnak, sokszor próbálnak kitancolni a felelősség alól, és húzni a dolgot.
Ha webshop, akkor érdemes arukereson olyat valasztai ahol ott a megbízható plecsni az uzleten, vagy nevesebb alapból is
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Dealer95 #725 üzenetére
Jobbat nem igen találtam (max használtan, de akkor meg már ott az új). Sajnos eluralkodott rajtam a vágy és rendeltem egyet a GSMvonaltól, remélhetőleg nem járok velük pórul, de majd kiderül, az oldaluk legalábbis lényegesen igényesebb, mint a másik cégé. Már szemeztem vele egy ideje, a mostani Huawei Y300-am hoz képest (ami lassan 5 éves lesz) meg hatalmas ugrás lesz élmény és hardverügyileg is.
-
MomoSinX
aktív tag
A GSMVonal és 24GSM-nél most 82k a PRIV. Én nem ismerem ezeket a boltokat, de túl jól hangzik az ajánlat. Valakinek van tapasztalata velük?
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Mi a legfrisebb android verzio a Priv-en, illetve meddig lesz tamogatva mind software mind firmware oldalrol?
Elore is koszonom!
-
sodrac
csendes tag
válasz
Ne_Tudd_Ki #715 üzenetére
Szia!
Havonta rendszeresen frissítik a rendszert. Az enyémre tegnap jött meg a legújabb.
-
erer1000
őstag
válasz
Ne_Tudd_Ki #717 üzenetére
jelenleg 6 van rajta, de májusban is jött ki rá patch
szóval nem hagyták abba a fejlesztést
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Ne_Tudd_Ki #717 üzenetére
Nincsen Priv -em, de tudtommal nem jött ki még rá a 7 es android.
Mivel BlackBerry, itt a kernelbe is belepiszkálnak a biztonság miatt. Ami időigényes .Hogy lesz e, és mikor, azt nem tudom. ( Amúgy BlackBerry Passport -om van, ami ugye BlackBerry OS 10)
-
Ne_Tudd_Ki
újonc
válasz
l.sebestyen #716 üzenetére
Akkor gondolom a 7.1 elérhető pl. most, nem igaz?
Ez jó hír, így már eléggé esélyes lett hogy ilyet veszek! -
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ne_Tudd_Ki #715 üzenetére
Szerintem frissítésekkel egy darabig nem lesz gond, elég sokáig támogatja a telefonjait a BB
-
Ne_Tudd_Ki
újonc
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásában, viszont érdekelne, hogy a Blackberry hogyan áll az Android frissítésekkel? Ismeretlen nekem mind a gyártó, mind maga a droid így nem tudom, hogy ez mennyire problémás.
Személy szerint a WM korszakban eleget bújtam az XDA-t ahhoz, hogy már ne akarjak főzött romokkal vacakolni, csak nyomkodni az update gombot. Mi a helyzet ilyen téren ezzel a szépséggel?
Köszi előre is
-
l.sebestyen
senior tag
Priven van olyan funkció ami kiírja, hogy összesen hány órát telefonáltak a telefonnal? Nem az androidos hivasinfora gondolok mert ott csak a droid azt mutatja, hogy egyes hívás mennyi ideig tartott, hanem olyanra, mint az os10 ben is volt, és kiírta az utolsó wipe óta az összes hívás időtartamot
-
MomoSinX
aktív tag
Szerintetek elképzelhető karácsony körül egy leárazás? A 100k-t még most is sajnálnám kicsit érte, de egy 70-80k-t már örömmel kipengetnék. Használtan nem igazán merek belevágni egy ilyen telefon projektbe, ha ennyit fizetek, akkor már legyen új és garis.
Lassan 5 éves Huawei Y300-am váltaná (első okostelóm és már érezhetően eljárt felette az idő), így hiába nem egy csúcskategória, nagy ugrás lenne hozzá képest hardverileg. Hiába olvastam sok rosszat a teljesítményről, ha a gagyi Y300-at használhatóvá tudtam tenni, akkor jó eséllyel a PRIV-et is azzá lehet. Mondjuk én sosem voltam az a fajta, aki egyszerre 15 appot futtat meg éjjel nappal gyűri a vasat.
Mindenesetre a fizikai billentyűzet, ami nagyon vonz (az android meg csak bónusz), ki nem állhatom a tapicskolósat :/. Egyszerűen szörnyű rajta gépelni, hiába cseréltem le az Y300-on is egy olyanra, ami lefedte a 3/4 kijelzőt, még így is sokszor félreérzékel, vagy totál nem érzékel.
-
marchellow
tag
Üdv,
Nekem van egy eladó PRIV-em ha esetleg érdekel valakit.
Fél éves, német beszerzés. Egy hibája van a bal oldali shift gomb nem működik a keyboardon (elvileg lehetne cserélni Németeknél, de annyira nem zavart a dolog hogy ezzel szórakozzak). Amúgy rendben van.
KeyONE-ra váltanék azért adnám el.7-es android nincs még rá, de én úgy tudom hogy várható.
-
l.sebestyen
senior tag
üdv. érdeklődöm, akinek van, illetve aki használt ilyet, 7 es android kijött rá, vagy várható rá?
-
püki
aktív tag
Sziasztok!Megéri még most ilyen készüléket venni? Mennyi támogatás, frissítés érkezik rá? Akinek régóta megvan,milyen tapasztalatai vannak?
Köszönöm -
California1
őstag
válasz
pepetech #708 üzenetére
Nekem a szemem fajt tőle nagyon de nagyon pár perc aktív használt után . Hogy miért az rejtély . Soha de soha ilyen nem volt egyetlen telommal se. Ezen bármit állítottam ide oda ( kontraszt ,telítettség , fenyerő) hasztalan . Amúgy rendben van a teló. Igen jó a fogása ; van súlya , én még ilyen folyamatos gyors androidot nem láttam .
-
pepetech
őstag
Buta kérdés de nagyon érdekel engem. Miért menekül mindenki a priv-től? Igaz nekem nincs nem is volt sőt csak videón és fotón láttam de elszomorít, hogy mindenki menekül tőle.
-
Ceftriaxone
aktív tag
A Priv esetén be lehet állítani egyetlen billentyűvel a némítást, hasonlóan a Passport -hoz?
Tudtommal az androidos BlackBerry készülék ezt eredetileg nem tudták, de azóta sok frissítés lefolyt a Dunán... -
Benji77
aktív tag
Magyarországon hol érdemes új priv-et vásárolni? Nem sufni GSM boltban szeretnék venni......
Gyári garos érdekelne... -
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Mi nincs jól beállítva a telómon,mert megfájdul a szemem elég hamar.elnézést a hülye kérdésért de soha egyik korabbi telómnál se ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest