Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei FreeBuds 5i - az ebet a karóhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nem sokat változik az új Xperia 1 külseje
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
"A védelem kapcsán felmerülhet az ujjlenyomat-olvasó hiánya, amit a gyártó direkt nem rakott bele a készülékbe, az ő szemléletükkel nem összeegyeztethető, hogy a felhasználóikról efféle adatokat kezeljenek és tároljanak."
ezt a bullshitet.
egyreszt maganak a cegnek semmit nem kellene kezelni, meg tarolni, az ujjjlenyomat "digitalis masolatanak" el sem kellene hagynia a keszuleket. masreszt a ceg szemleletevel osszeegyeztetheto az, hogy az os nem sajat fork, hanem tele van google alkalmazasokkal meg szolgaltatasokkal?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Graphics
Jómunkásember
Jól érzem, hogy egy kis előítélet volt azért a tesztelőben az Androidos BB irányába?
Ez a DTEK meg kb olyan mint egy Security, egy Biztonsági kozpont stbstv , mas gyartoknal
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Csapoati
nagyúr
Ugyan egyáltalán nem fogott el a must have érzés (főleg ennyiért...), de a formaterv az 100/100-as nálam.
legalábbis az a részeg, amelyik a tesztpéldányok elosztásáért felelt
Ez meg a best typo ever!tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kbyte1024
addikt
Melegedik?? durva...
Poco X4 GT
-
H.Istvan25
senior tag
A BB meg merte lépni azt amit a Nokia nem és azok tönkre is mentek bele. Az android az utolsó esélyük. Viszont durván túl lett árazva. Én szurkolok nekik, de kéne valami olcsóbb droidos cucc is, az biztosan megmentené őket
Huawei Mate 9
-
Воланд
titán
válasz
H.Istvan25 #6 üzenetére
csak megsugom, hogy "az olcsobb droidos cuccokon" kb nulla profit van. a penzt a csucskeszulekek termelik, nem a ketpalcas muanyag elektronikai hulladekok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mitől lesz biztonságos ez az Android?
Aztán röhögnék ha pár hét múlva pl az xda-n megjelenne a rootolás lehetősége
-
Móci
addikt
Nagyon szép a készülék, de ezen kívül annyira nem győzött meg, hogy remegjen érte a kezem. Ettől függetlenül szurkolok, hogy ne tűnjön el a cég a süllyesztőben...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Khelben
nagyúr
Kérhetném ezt a Q10 házában, Snapdragon 410-zel 60 ezerért? Mert akkor már indulok is érte.
-
Воланд
titán
válasz
H.Istvan25 #9 üzenetére
es szerinted egy kinai gyarto ugy mukodik, mint egy normalis nyugati gyarto? ugyan olyan nagysagrendben kolt r&d-re, szabadalmakra, marketingre, ugyan ugy mukodik naluk a raktarozas, szallitmanyozas? mert ezeket a koltsegeket vagy megsporoljak, vagy nagyon leszoritjak. igy konnyu olcson adni a keszulekeket.
[ Szerkesztve ]
-
H.Istvan25
senior tag
Akármelyik gyárto kiad egy olcsó telót, ott már nem költ nagyon fejlesztésre. Beleszórja a maradékot és jólvan. És miaz hogy normális nyugati? Ha ugyanazt a tudást és minőséget megkapom olcsóbban kinaiban az mivel rosszabb mint a "normális nyugati"?
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
Воланд
titán
válasz
H.Istvan25 #15 üzenetére
jah, szerinted.
-
erer1000
őstag
9 év alatt kb fele annyit költöttem telefonra mint amennyibe ez kerül
minden esetre szép szép, kamera is eléggé tetszetős. sok sikert kívánok a BB-nek, ha egy 60-90 ezres androidos telefonnal is belépnének a piacra lehet nem érné hátrányosan őket
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Воланд
titán
válasz
H.Istvan25 #20 üzenetére
a nyugatit nyilvan a hozzaallasra ertettem....
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
"még az azonos rendszerchippel szerelt Google Nexus 5X-szel szemben is rendre alulmarad a Priv"
Ez azért annyira nem meglepő, ha figyelembe vesszük a pixelek számát (1080x1920 vs. 1440x2560).
<< Heimdal >>
-
l.skywalker
félisten
Egyszer az életben ha valaha is össze fogok szedni 200-300 ezer magyar buznyákot azért, hogy kifejezetten telefonra költsem, akkor biztos, hogy sem az iPhone-t sem a Galaxy széria legújabbját nem fogom választani. Épp azért, mert mindenkinek az van. Biztos jó, de nekem nem kell olyan, ami mindenkinek van. Azonban a Priv meg a másik oldala a lónak. Ha ennyi pénzért vehetnék telefont, akkor hamarabb nyúlnék a Nexusok irányába vagy egy csúcs kategóriás Windows phonért, mint a Priv-ért. BB Classicom van. Nagyon szeretem, megtanultam a Google nélkül élni (kis hazugság, mert van egy tabletem azért...), de az ár nagyon lényeges szempont akkor, amikor olyan kínai gyártók, mint a Meizu, a Xiaomi, a Huawei vagy a OnePlus vagy az Oppo már képesek csúcs kategóriás készüléket gyártani megfelelő fejlesztési és szervíz háttérrel. De ha maradunk az észak-amerikai kontinensen, akkor már az USA-ban is vannak olyan márkák, amelyek olcsóbban adnak ki versenyképes terméket, ill. ha a Google is leszokik arról, hogy az új termékeit túl árazza, akkor a Nexusokkal tuti nem veszi fel a versenyt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
strogov
senior tag
válasz
kbyte1024 #22 üzenetére
Nézzük support: Addig álljál féllábon ameddig kijön egy frissítés a samsung, LG, sony, stb. bármelyik alsó-közép kategóriás gépére. A "szar" kínai xiaomi-ra meg jön hetente.
Szerviz háttér ... ismétlem önmagam. Addig álljál féllábon ameddig a samsung magyar szervize megjavít neked bármit annyiért amennyiből nem tudnál egy újat venni. -
lugosi
félisten
Így a tesztet olvasva jó készülék lett, de árban nagyon elszálltak.
Ennek szerintem a bruttó 180e alatti ársávba kell bejönni ahhoz, hogy számottevő érdeklődés legyen iránta.
Ismerve viszont a BB csúcskészülékeket, ez az ár fél éven belül meg is lehet simán, sőt.Emellett az a véleményem, hogy ezzel a telefonnal is későn jöttek ki.
-
Quqesz
nagyúr
Szép,tetszetős telefon lett ez, de ennyit nem ér se ez, se más. Főleg ha eladni is akarnak belőle nagyobb számban. Én is kb 180e datálnám az árát és akkor sokan elgondolkoznának rajta mint alternatíva. Azt se felejtsük el,ők még gyerekcipőben járnak az android világában és a frissítések gyakorisága nem biztos, hogy tartható lesz a többiekkel szemben. Az idô majd eldönti, de ennyiért jobban bejáratott androidos telefonokat lehet kapni(majdnem mindegyikből 2 is). Szervízháttér meg lassan leredukálodik telemax meg cordonra itthon. Ettől függetlenül drukkolok a BB-nek!
woland yk2
A nyugati gondolkodásmódba beletartozik a volkswagen dízelbotrány is...nem minden arany ami fénylik[ Szerkesztve ]
-
szaszyka
senior tag
Meg sem lepődtem, hogy woland_y2, és kbyte1024 az első kommentelők közt van ennél a BB-cikknél is
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Forest48
aktív tag
Most kéne meggyőzniük az embereket, hogy ez mennyire frankó és ilyet vegyenek. DE! ahhoz az kéne, hogy értelmes áron próbáljanak versenyezni. Az első droidos készülék, amit talán nem is követ több. Tegye fel a kezét, aki úgy akar telefont venni, hogy ha nem lesz siker, akkor bezár a bazár. Utána nuku frissítés és ha a biztonsági funkciók nem naprakészek, akkor elég esélyes, hogy a felhasználó kitörölheti vele a hátsóját.
Pont ennek kellett volna jó árat adni, hogy megérje ezt a rizikót. -
ViSAS
senior tag
Hogy-hogy nem született méréses teszt a kijelzőről?
-
Crafter32
őstag
Ha jól emlékszem a pcworld.hu -n olvastam, hogy a priv árat John Chen februárban hivatalosan csökkenti akarja és már meg van a terv az olcsóbb androidos telefonra, de megvárják Priv hogyan teljesít.
275 ezer nagyon sok pénz. Ahogyan Legendd az Iphone videó tesztjében is mondta, nehogy bemesélje már vki ér ennyit egy telefon. (nem pontos az idézet)
Ha már vki kifizeti a pénzt tökéletes gépet akar és hát egyik csúcs mobil sem az. Néha még SD kártya hely sincs. BlackBerry talán nagy erénye, hogy tényleg gyönyörű és egyedi és alapvető hibái egyáltalán nincs.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Gondolom nem véletlen ennyi az ára...
Az átlag felhasználók úgy is almát, vagy csamcsungot vesznek, az üzletembereknek meg nem számít az árkülönbség....Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Воланд
titán
válasz
Crafter32 #34 üzenetére
hat de basszus, nem is kell ennyit kifizetni a keszulekert. ahogy az iphonert sem kell 300.000-ret kiadni. meg kell nezni, hogy a nagy piacokon, a szolgaltatoknal mennyibe kerul. komolyan mondom, hogy nem ertem, hogy miert tartunk meg mindig ott egy szakmai forumon, hogy a teljesen irrelevans fuggetlen arakon nyavajognak egyesek.
-
Lavar
aktív tag
Ez bizony nagyon szép készülék lett.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
l.skywalker #25 üzenetére
Ez egy érdekes felfogás.
Akkor te sex közben gumit se használsz(nál) mert a legtöbben használnak?
A telefon leginkább használati eszköz, nem ezzel kell kitűnni (hiába próbálják sokan erre is használni és a gyártók is próbálják erre nyomni a népet) Ami jó, az jó. Én nem venném meg ugyan azért a pénzért a rosszabbat csak, hogy "egyedi legyek".10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Воланд
titán
válasz
Crafter32 #38 üzenetére
jah, es akkor azert mert itt elunk es senki nem keres normalisan, meg f*szok a szolgaltatok, akkor mar legyen szives a kedves bb vegye mar figyelembe ezeket es lehetoleg itt adja ezt a keszuleket 50.000 huf-ert? lol
-
Crafter32
őstag
válasz
Giorgio1313 #40 üzenetére
Elég fura a hangulata cikknek, de a lényeg benne van: jó a készülék, nem lehet belekötni.
-
sztikac
senior tag
Hmm, szép meg egyedi készülék de két dolog miatt nem vennék:
1. Az ára. Ahogy itt már más is írta, ennek 180 000 körül lenne elfogadható az ár/érték aránya
2. A BB bizonytalan helyzete. Nagyon nem örülnék ha vásárlás után 1-2 hónappal kiderülne, hogy ennyi volt, a továbbiakban se frissítés, se semmi. A BB mostani kommunikációja se nagyon igyekszik megnyugtatni a potenciális usereket...#40: hát azért akad olyan cikk is, ahol a hiányosságokról is írnak (összeszerelési minőség, pár nap után elromló fizikai billentyűzet).
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Engem nem fogott meg... Nem rossz, nem rossz, de valahogy számomra nem áll össze... Jó, lehet ez az ára miatt is van...
-
-
Crafter32
őstag
A frissítések biztos jönnek ha leállna telefon gyártás is. A cég most már biztosan nem megy csődbe, legalábbis nem jobban, mint bármelyik. OS10 -re is jön a frissítés pedig semmi info új OS10 telefonról. Előbb fog elhasználódni kezedben bármely telefon most, mint megszünt volna a Priv támogatása. Egy androidos telefon meddig kap mostanában frissítést? (nem tudom) Talán 2 év? Az én BlackBerry már 3 éves és folyamatosan frissül, nem lesz ez másképp most sem.
-
Coq
aktív tag
Mindig jo dolgokat csinalnak, de az arral elszallnak... Mindig es mindig...
-
Воланд
titán
nezd, ertem en, hogy elfogytak az ellenervek, meg fajnak a tenyek, de ha szerinted trollkodok, akkor irany a modker.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó elvileg mindent beleadott és megalkotta a világ legbiztonságosabb androidos okostelefonját. Viszont attól, hogy biztonságos, még nem lesz jó ajánlat.
- Használt garanciális Redmi Note 10 Pro 6/128 szürke
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- ÚJ BONTATLAN S23 ULTRA 8GB 256GB fekete, dobozában, számlájával, garancialevelével
- iPhone 13 Pro Sierra Blue 128Gb
- Apple iPhone 11 Pro Space Grey Színben,Makulátlan állapotban! Akku 87%,Kártya független!
- Apple iPhone XS 64GB Ezüst Színben,Makulátlan állapotban! Akku 92%,Kártya független!
- Poco F2 Pro 6GB/128GB eladó
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest