- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Csapoati #281 üzenetére
Aha, kérlek meséld el, hogy hol írtam le, hogy hibátlan a készülék, mert én egy szóval sem mondtam! A tulajok szerinted miért? Véletlenül sem azért, mert többet tudnak róla mondani, mint Te. Eddig meg csak azoknak tetszett a teszt, akik eddig is trollkodtak a bb-s posztok alatt.
kbyte1024
Nem, nem ezt választanám, ha 245k-t szánnék egy telóra, akkor Passportot vennék, de az se kizárt, hogy megmaradnék a Classicnál. Még mindig nem azért váltottam os10-re, mert találtam az utcán egy Z10-et..
-
Peti78
őstag
válasz
Csapoati #242 üzenetére
Nem, nem csak jókat lehet írni, viszont ez a cikk az elejétől kezdve keserű, szerintem ez nagyban befolyásolta a tesztelőt. Ennek sok oka lehet, benne van az ego is. Miazhogynekemnemadnakegyrohadtprivet? Egyébként én biztos találnék olyan "nekem" nem tetsző tulajdonságokat bármelyik gyártó telefonjában, amiért mások odalennének.
Ez nem szerintem nem "teszt".RaveForce Köszi
-
minek?:S
őstag
válasz
Csapoati #200 üzenetére
Egy cikkben nem az számít lehúzósnak vagy nemlehúzósnak, hogy felsorolják a pozitívumokat és az előnyöket, természetesen mindennek 2 oldala van, ugyanígy a samunak és a szifonnak is, természetesen a BBos10nek és a bb+droidnak is, de a szavak használata, egy mondat összetétele és a mondatok összessége adja meg egy teszt hangvételét és ez bizony lehúzós.
(#201) kbyte1024
Azért, mert nem jellemző az itteni szerkesztőktől a negativitás. Elég sok - túl sok- telefonról lehetne írni ilyesmi cikkeket, amik esetleg neked/nektek nem tetszenének.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Csapoati #202 üzenetére
Eladtam a 10.3 frissitès után. Ritka hulladekra sikeredett a Z30-ra. Amugy tudod hogy imádtam. Meggyőződèsem hogy a BB os verhetetlen! Csak hat amikor irtam ,hogy nincs app stb,le lettem vauzva☺ ès mi lett? Most mindenhol ezt olvasni
mindegy. Sajnálom hogy a sajat os-t kukaztak. De ennyièrt ez az 1teló nem alternatíva.
-
toth_janika
őstag
válasz
Csapoati #195 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy a kiemelt rész tényleg nem túl okos, viszont nyilván Bocha tévedhetetlen és cseppett sem elfogult egy olyan telefonnal amin nem a híres BBOS van...
Csak ismételni tudom magam. Ez a cikk lehúzósra sikeredett (és ha visszaolvasol nem csak én érzem így)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest