- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
válasz
Praetorianus #283 üzenetére
Wazze az asszonyt kihagyod?😉
-
kbyte1024
veterán
válasz
minek?:S #278 üzenetére
Van billengyűzet ok. Ha akkora nagy dolog lenne akkor már arrol olvasnánk,hogy rekordokat döntögetnek eladásban. De nem olvasni ilyet. Vagy szerinted mert van billengyűzet akkor máris ajánlott plecsni kell neki? Mert itt olyanok hangzottak el hogy azert ilyen a cikk mert nem kapták meg a telot stb. Ez a durva nem gondolod? Most őszintèn, ha volna 245k telóra,te ezt választanád?
-
kbyte1024
veterán
válasz
BigPhoenix #276 üzenetére
Nincs ezzel gond! Ha neked bejön akkor használd egèszsèggel. Nem az os10-el van gondja itt senkinek. Ès legyen csináljon a BB droidos telót. De könyörgöm ne 1darab telóval akarja megváltani a világot. Mèg azt is elfogadom,hogy a fanok vèdik mert márkahűek. De azèrt ne hajoljunk már a földig mert ez a Priv annyira nagyot üt.. Majd a piac hamar eldönti mennyire jó is. Aztán ha ne adj istem ki jön egy ilyen cikk ami nem isteníti akkor meg megy a köpködès?
-
kbyte1024
veterán
válasz
BigPhoenix #267 üzenetére
Neked is gratula
ezert tart itt a BB mert rengeteg üzleti mobolt adott el?? Ha igaz lenne amit irtál,akkor valószínüleg nem "kukáznák" a saját os-t!! Vagy csak vicceltèl?? Remèlem igen
mert ezzel a privvel se fogja megváltani a világot.
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
válasz
minek?:S #204 üzenetére
De pont ez a lènyeg nem? Nem úgy kell vèlemènyt alkotni ,hoigy nekem\neked tetszedjen. Hanem ugy hogy összehasonlítam a hasonló aru\tudásu keszulekekkel. Nyomkodtak már eleg telot ahhoiz,hogy kijelenthessèk jó vagy nem jó,megèri nem èri meg. Az hogy itt pár fanatikus tagnak nem tetszik várható volt,de attol mèg nem lesz se jobb se rosszabb. Nem?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Csapoati #202 üzenetére
Eladtam a 10.3 frissitès után. Ritka hulladekra sikeredett a Z30-ra. Amugy tudod hogy imádtam. Meggyőződèsem hogy a BB os verhetetlen! Csak hat amikor irtam ,hogy nincs app stb,le lettem vauzva☺ ès mi lett? Most mindenhol ezt olvasni
mindegy. Sajnálom hogy a sajat os-t kukaztak. De ennyièrt ez az 1teló nem alternatíva.
-
kbyte1024
veterán
válasz
toth_janika #199 üzenetére
És mièrt baj az ha lehúzós? Nyilvan többet vártak egy ekkora áru telotol. Ha vannak hibái plusz tularazott erősen akkor ez van.
-
kbyte1024
veterán
Melegedik?? durva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest