- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Crafter32 #221 üzenetére
Én sehol nem olvastam, hogy nem jönne több bb10es telefon/frissítés, szóval egyelőre amit beszél az egy nagy 0. Ne próbáld meggyőzni, szemellenző van rajta, mástól is hallottam. Van a az a pont, amikor érdemes kiszállni egy "vitából" és ez az a pont. Néhány ember csak fikázni tudja a BB-t, minden posztnál és érdekes módon ezek általában ugyanazok az emberek az elmúlt ~2-3 évben. Figyeld meg még én is leleszek oltva
Rendszerhez. Nekem tetszett a 10.2, ugye itt szálltam be, használható volt, droid után felüdülés, de nekem sem Z10en sem most a Classicon nincs bajom a 10.3-al, sőt, szerintem ezek az ikonok szebbek is(ami ugye személyfüggő). A másik poén az az, hogy eddig bárkinek is adtam oda a telefonomat megnézni, mindenki úgy adta vissza, hogy, ha lenne pénze, akkor egyértelműen a bbos-t választaná. A BB a régi hardverrel tolta el inkább.
Egyébként valakinek van itt már PRIV-je? icezozo? Fülesről tudna valaki mondani pár szót? Valóban olyan gyászos lenne, ahogy a tesztben írják?
-
Zoz
őstag
válasz
Crafter32 #141 üzenetére
Meg annak is aki szívből gyűlöli a tapicskolós kijelzőt, mint pl én
Nokia 9110 -> Nokia 9210 -> Nokia 9500 -> HTC Touch Pro -> Sony Xperia Pro -> Motorola Droid 4
4 éve nem jelent meg valamire való QWERTY Android, miközben a tapicskolós szarokból van több száz tök egyforma...Szóval nagyon remélem a BB sikeresen betör az Android piacra, értelmes árkategóriában is. Vagy pár év múlva veszek használt Priv-et...
-
Воланд
titán
válasz
Crafter32 #34 üzenetére
hat de basszus, nem is kell ennyit kifizetni a keszulekert. ahogy az iphonert sem kell 300.000-ret kiadni. meg kell nezni, hogy a nagy piacokon, a szolgaltatoknal mennyibe kerul. komolyan mondom, hogy nem ertem, hogy miert tartunk meg mindig ott egy szakmai forumon, hogy a teljesen irrelevans fuggetlen arakon nyavajognak egyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai gyártó elvileg mindent beleadott és megalkotta a világ legbiztonságosabb androidos okostelefonját. Viszont attól, hogy biztonságos, még nem lesz jó ajánlat.
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Vezetékes FEJhallgatók
- eFootball
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest