- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Crafter32 #221 üzenetére
Én sehol nem olvastam, hogy nem jönne több bb10es telefon/frissítés, szóval egyelőre amit beszél az egy nagy 0. Ne próbáld meggyőzni, szemellenző van rajta, mástól is hallottam. Van a az a pont, amikor érdemes kiszállni egy "vitából" és ez az a pont. Néhány ember csak fikázni tudja a BB-t, minden posztnál és érdekes módon ezek általában ugyanazok az emberek az elmúlt ~2-3 évben. Figyeld meg még én is leleszek oltva
Rendszerhez. Nekem tetszett a 10.2, ugye itt szálltam be, használható volt, droid után felüdülés, de nekem sem Z10en sem most a Classicon nincs bajom a 10.3-al, sőt, szerintem ezek az ikonok szebbek is(ami ugye személyfüggő). A másik poén az az, hogy eddig bárkinek is adtam oda a telefonomat megnézni, mindenki úgy adta vissza, hogy, ha lenne pénze, akkor egyértelműen a bbos-t választaná. A BB a régi hardverrel tolta el inkább.
Egyébként valakinek van itt már PRIV-je? icezozo? Fülesről tudna valaki mondani pár szót? Valóban olyan gyászos lenne, ahogy a tesztben írják?
-
Zoz
őstag
válasz
Crafter32 #141 üzenetére
Meg annak is aki szívből gyűlöli a tapicskolós kijelzőt, mint pl én
Nokia 9110 -> Nokia 9210 -> Nokia 9500 -> HTC Touch Pro -> Sony Xperia Pro -> Motorola Droid 4
4 éve nem jelent meg valamire való QWERTY Android, miközben a tapicskolós szarokból van több száz tök egyforma...Szóval nagyon remélem a BB sikeresen betör az Android piacra, értelmes árkategóriában is. Vagy pár év múlva veszek használt Priv-et...
-
Воланд
titán
válasz
Crafter32 #34 üzenetére
hat de basszus, nem is kell ennyit kifizetni a keszulekert. ahogy az iphonert sem kell 300.000-ret kiadni. meg kell nezni, hogy a nagy piacokon, a szolgaltatoknal mennyibe kerul. komolyan mondom, hogy nem ertem, hogy miert tartunk meg mindig ott egy szakmai forumon, hogy a teljesen irrelevans fuggetlen arakon nyavajognak egyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest