- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biztos lenne igény, de az azért már régen nem 100% igaz, hogy azt gyártják, amire van igény... Kényelmesebb a legtöbb cégnek, hogy ők szabhatják meg, mire legyen.
Netbookra is lenne igény még mindig, sokan keresik, árak jó magasan, mégsem nagyon kapni, pláne nem annyiért, amennyit érne.
Nyilván billentyűzetes droidos fonra nincs olyan nagy igény, de amit meg kihoztak, az a mai napig keresett dolog. Ez sem teljesen véletlen. -
Ijk
nagyúr
BB Hubot egyik telefon sem tud, márpedig főleg ezért van BlackBerrym.
Meg az egész rendszer letisztult, egyszerű, jól vezérelhető a gesztusokkal, nem kell home gomb. Ez állt leggyorsabban kezemre, iOS-t nem próbáltam, de nem is lesz ájfónom ilyen árakon. BBZ30-at 50-ért vettem. -
janeszgol
félisten
Az nagyon nagy luxus lenne. Nem merik meglépni, hogy ne váltsanak fő verziót.
Más: szép telefon, ahogy olvastam, minden vackot támogat. (Cat9, ez igen. Még nem figyeltem fel rá, de ahogy olvastam az S820-ban ez van integrálva.) Egy prémium árhoz prémium szervizhálózat (még hazánkba) is kell. Nem tudom, hogy ez meg van-e, csak felvetettem.
-
Crafter32
őstag
A frissítések biztos jönnek ha leállna telefon gyártás is. A cég most már biztosan nem megy csődbe, legalábbis nem jobban, mint bármelyik. OS10 -re is jön a frissítés pedig semmi info új OS10 telefonról. Előbb fog elhasználódni kezedben bármely telefon most, mint megszünt volna a Priv támogatása. Egy androidos telefon meddig kap mostanában frissítést? (nem tudom) Talán 2 év? Az én BlackBerry már 3 éves és folyamatosan frissül, nem lesz ez másképp most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest