-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #6892 üzenetére
Lehet persze Playbook-ra appokat tolteni (es vasarolni). En minden nap hasznalom a 4G-s verziot.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #6892 üzenetére
Mérget nem vennék rá, hogy az SE volt az utolsó BB10 teló, de valóban egyelőre úgy tűnik. Azért az OS meg a rendszer még pár evig biztosan támogatva lesz, elég abba belegondolni, mennyi BB10 eszköz van állami / kormányzati flottában, azok alól nem fogja kihúzni a szőnyeget a BlackBerry. Ugyanúgy, ahogy BBOS is teljeskörűen működik a mai napig, ez is fog (ehhez BIS sem kell ugye). 10.3.3 hivatalosan be lett jelentve, sőt 10.3.4-ről is szó van ( év vége fele).
Meglàtjuk, lehet a közelgő MWC-n mond vmit a BlackBerry ezzel kapcsolatban is, amitől okosabbak leszünk. Aki esetleg Barcelonában lesz jövő héten: Hall 2, 2L2O
-
válasz
Ceftriaxone #6844 üzenetére
Időben visszafelé haladva Passport, Bold 9900, Bold 9780 és Pearl 3G.
-
fido75
tag
válasz
Ceftriaxone #6825 üzenetére
Én két alkalommal jártam náluk /egy boldra ramentem a kocsival és most egy passport se kijelzője kezdett elvállni/ és csak ajánlani tudom őket.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6803 üzenetére
Arra jöttem rá, hogy a Passport egy remekmű (az én ízlésem szerint), a telefon mérete, a képernyő mérete, a billentyűzet (imádom az érintéserzékenz gesztusokat), az akku mérete, de még olyan apróságok is, hogy a Passport BT moduljának nagyobb a hatótávolsága és gyorsabban kapcsolódik.
Egyébként a Q10 tök jó cucc, csak más színvonal (szerintem).
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6805 üzenetére
Nem tudom, hogy miért lenne fárasztó, sose használtam még több órán keresztül egy huzamban a Q10-et, mert túl kicsi a képernyője.
-
zaphod78
tag
válasz
Ceftriaxone #6795 üzenetére
Köszi. Pont az a bajom, hogy a partnereknél nem jelenik meg a gmail. Sajnos mostanában kevés az időm, ezért ilyen darabos a válaszom. Most átnézem, hátha a gugli beállításaimmal van gond a fiókban. Hátha. Bár minden más eszközön simán tudom szinkronizálni.
-
zaphod78
tag
válasz
Ceftriaxone #6793 üzenetére
Sajna nincs, nem látom a listában
-
zaphod78
tag
válasz
Ceftriaxone #6791 üzenetére
Köszi. Akkor jó helyen kerestem, de sajna ott nem találom a partnereket
-
zaphod78
tag
válasz
Ceftriaxone #6775 üzenetére
Köszi. Sajnos itt csüngtem meg. Nem találom, hogy hol is tudnám beállítani, hogy ne csak az email-t szinkronizálja
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6783 üzenetére
Két bb10es között a legjobb, a videóhívás szuper, nagyon jó kép és hangminőség, a hanghívás kicsit jobb mint whatsappon, de abban az is jó.
Ez a trollhívás kb a faszság kategória. Amióta van okostelefonom azóta van valami voip kliensem és egyszer nem fordult még elő. Bezzeg a sima telefonon... szóval ez csak egyszerűsít rajta hogy nem kell mindenkivel cserélni pint hanem a telefonkönyvedet szinkronozza. Ezért használják többen is. -
válasz
Ceftriaxone #6783 üzenetére
Pontosan...
Akartam priviben írni, hogy egy ultimate ficsör van benne, ami a whats és viberben pont nincs, így elkerülöd: nem telefonszámmal azonosít, így alapból nem kapsz troll üzenetet. Nem tud elérni, aki akar!
Szépen háttérben, gond nélkül tudsz kommunikálni zavarmentesen.
Én tudok olyan családot, ahol a családtagoknak a mobilon ott pislog a BBM és az ingyen hívogatás helyett BBM Csoport van, mert a szó elszáll, de az írás megmarad! -
válasz
Ceftriaxone #6763 üzenetére
Én egy előnyét tudok kapásból mondani a BBM-nek a whatsapp-al (ami szerintem nagyon jó, nekem nagyon bejött) és a viberrel (ami szerintem nem jó, nekem nagyon nem jött be) szemben: nem kell megadnom hozzá a telefonszámom annak, akivel kontaktolni akarok.
Plusz még a hangminőség nagyon tuti. Még mobilneten is. -
turbulencia8
őstag
válasz
BBM-en nagyon jo a videohivas, de az is csak BB10-es telok kozott mukodik (pl. ezt csak baratnommel szoktam hasznalni). A Whatsapp sokkal elterjedtebb, hasznalata kenyelmesebb. A BBM hanghivasa szerintem jobb minosegu, de a meghivosdi-visszaigazolosdi resze eleg macera, videofajl kuldesenel a 16 Mb-os korlat is bena. A BBM-nek tobb extraja van (csatornak stb), de osszesegeben a Whatsapp hasznalhatobb.
-
eduba
aktív tag
válasz
Szerintem maradj a whatsapp-nál, egymilliárd ember nem tévedhet
A BBM-el az a bajom, hogy erősen butitja a csatolt képeket, egy csevegésben mindig a legutolsó üzenetre ugrik, nem pedig az első olvasatlan üzenetre amikor megnyitod, nem lehet videót csatolni a csevegésben, korábban a képeket is külön jelenítette meg nem a beszélgetés folyamatában és külön is lehetett a képet kommentelni, most már lehet a beszélgetés közben is képet csatolni de megmaradt a külön komment is, tehát egy kicsit meg van keverve.
Nekem jobban bejön a whatsapp.
-
sasa134
addikt
válasz
A BBM-nek is van asztali kliense (kis túlzással), úgy hívják, hogy BlackBerry Blend (az egész HUB-od látod gepen, élő sem kell venni a telót). Tabokra is feltehető (ipad,droid), meg PC-re is.
Bbm: sztem a legjobb hangminőséget ez hozza messze, főleg két BlackBerry között, aztán élőben tudod a partnered Glympse-en követni (position share, térképen), vannak csatornák, csoportok 50 főig, tudsz időzített üzeneteket küldeni amik a megtekintés után eltűnnek, nem kell a regisztrációhoz telefonszám,mert BlackBerry pin alapján azonosít (BlackBerry ID-vel minden kontakt, csoport, csatorna megy veled), tud screen share-t, azaz élőben meg tudod osztani a kijelződet a partnereddel, és látja, hogy mit csinálsz, valamint tud videó hívást. -
bigsee
addikt
válasz
Inkább a hátrányát mondanám: k*rva kevesen használják*. Annak ellenére, hogy a legjobb sztem! De az ismeretségi körömben senki sem hajlandó áttérni. Félnek tőle, mert
BBnem Whatsapp-Viber-Messenger, stb...*Az itteniek persze mind kivételek!
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #6759 üzenetére
Privátban!
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #6734 üzenetére
Itthon sajnos nem menthetőek el a térképrészletek, így sajnos nem. Máshol viszont a térkép mentése után működik. Viszont nem használ sok adatot, teljesen vállalható.
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #6729 üzenetére
-
válasz
Ceftriaxone #6712 üzenetére
Valójában már se a Passportot, se a Lumiát nem használom "főműsoridőben", csak megvannak. A másodlagos kártyámat használom ebben a két telefonban felváltva, és akkor sem navigálok rajtuk. Amíg használtam napi szinten a Lumiát ott se a Here Drive-ot szerettem hanem inkább a waze-t próbálgattam.
Valójában fő telefonként pár hónapja szifont használok újra. Erre meg van véve a Navigon Európa teljes, megvan rá a promócióban megkapott iGo Szülinapp, illetve a korában szintén megvásárolt iGo Primo. Ezen felül van rá Apple Térképek ami szintén navigál, Google Maps és Waze. Illetve legoffabb módon a kocsiban is van beépített navi*, így azt hiszem kb. ha navigációról van szó az le van fedve.
Valójában BB-n minden navigációs próbálkozásom, minden app olyan totálisan katasztrofális volt a fentiekhez képest, hogy így visszatekintve elmondani nem tudom. Anno Blackberry-s használható navi élményem az még a 9700-zal volt, amikor ott is a gyári BB térképet használtuk párszor, érdekes az tök használható volt.
Amikor telefonos navit indítok el a kocsi helyett, az 90%-ban a Waze, a torlódásfigyelés miatt. Ezt az appot nagyon szidtam korábban, de az újabb verziók tök használhatók, és bejön. De ritka a telefonos navi, általában minden igényemet lefedi a kocsi navija.*valójában szerintem a kocsi navija miatt nem kísérleteztem soha különösebben a Z10 és a Passport navigációs készségeivel, talán pár alkalommal próbálgattam de annyira elrettentő volt, hogy rájöttem hogy nincs nekem szükségem erre. A Navigont és az iGo-t is akkoriban vettem meg, mikor a kocsimban még nem volt beépített navi. A következő kocsiban egy olyan megoldást szeretnék, ahol vagy a kocsi kijelzője tudja megjeleníteni a telefon képét, vagy legalábbis a kocsi fedélzeti számítógépe rá tud csatlakozni a telefon által tetheringelt netre, és így tud naprakész navit adni, de telefonon annyira nem érzem kényelmesnek a navigálást.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #6717 üzenetére
Es a Navfree-ben nagyon nagy poen, hogy tudsz (mobilnettel) gugli maps alapu keresest is vegezni, emiatt jobb a hazszam adatbazisa, mint a Heremaps-nek. A navigalas persze offline. A menuben nincs magyar nyelv, de magyarul tud navigalni. Teljesen hasznalhato Magyarorszagon is. Az elejen a terkep letoltese soran parszor megakadhat, de ujrainditas utan rendben folytatja a letoltest es a telepitest. A forgalomfigyelo resze Magyarorszagon szerintem nem aktiv (kb. az az egyetlen elonye a Genius Maps-nek, csak utobbi eleg draga mulatsag).
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #6712 üzenetére
Van sok tapasztalatom autóban Navfree-vel, főleg Németo. és Portugália. Semmi panaszom, elvitt oda, ahova kellett. Magyar térkép nem tudom milyen..
-
válasz
Ceftriaxone #6679 üzenetére
Velem olyan hangon és stílusban beszéltek telefonon, hogy végül úgy döntöttem, hogy kizárt, hogy egy forintot is elköltsek náluk. Pedig telefont akartam venni én is.
-
kenguru99
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6690 üzenetére
Igen. Ősszel akartam venni tőlük de csak arab volt feketében.
-
kenguru99
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6685 üzenetére
Azzal számolj, hogy ha feketét szeretnél akkor az 99%, hogy arab billentyűzetes lesz. Ezt a nem elhanyagolható információt valahogy mindegyik gsm bolt "kifelejti" a leírásból.
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #6683 üzenetére
Én az Elitegsm-nél rendeltem, teljesen rendben volt...
-
hito
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #6683 üzenetére
Olvass sok véleményt róla (pl. árukereső)
-
hito
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #6681 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni
Nem tudom mi a kettő között a különbség, de ami nagyobb baj, hogy nem ismerem a másik boltot. Az online bolt simán lehet megbízhatóbb is (emag is online), de lehet rosszabb is. Tehát inkább a másik bolt megbízhatósága kell, hogy döntő legyen, nem pedig az online-nem online. Egyébként a webshopnak megvan az az előnye, hogy 14napos elállási jogot nyújt (indoklás nélkül) a vevő részére. És ettől pozitív irányba a vevő javára el lehet térni (lsd.: emag, 30nap).
-
hito
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #6679 üzenetére
Összességében szerintem igen, bár azért vannak szép számmal negatív vélemények is róluk. Még mindig a legmegbízhatóbbak közé tartoznak.
-
tomcat1987
tag
válasz
Ceftriaxone #6611 üzenetére
Szinkronizáltam a gmailt a hub-ba, de sajna semmi változás. Nincs névjegyzékem. Kellene még csinálni vmit pluszban? Semmi lehetőséget nem találtam.
-
válasz
Ceftriaxone #6608 üzenetére
Szerintem sem Z30, sem Q10, a Klasszik ellenben tudja!
Keress rá picit guglin, van videó is. Nem tudom bemásolni, villamosozom. -
válasz
Ceftriaxone #6606 üzenetére
Passportot használom specko memóriával menteni. Fasza!
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6594 üzenetére
Én egyszer ennek utánaolvastam és nagyjából ezeket szűrtem le (közgazdász vagyok nem fizikus/biológus):
- kétféle hatása van a mikrohullámú sugárzásnak: emeli a hőmérsékletet az emberi szövetben, megváltoztatja a sejtek anyagcseréjét (ez utóbbi hatást a telefon által kibocsátott sugárzás önmagában nem éri el, habár kiszámíthatatlan, hogy a testet egy időpillanatban érő sokféle hatásnak mi az eredője)
- a koponyán belüli hőmérséklet emelkedése felnőtteknél kis kiterjedésű és nem nagy mértékű, viszont gyerekeknél jelentős kiterjedésű és nagyobb mértékű, aminek az oka a kis fejméret, vékonyabb koponyacsont és leginkább az, hogy a gyerekek agyának magasabb a fajlagos víztartalma (ahogy a mikrosütő is gyorsabban melegíti a magasabb víztartalmú ételeket)
- a 2g-s "sugárzás" pulzáló jellege miatt egészségtelenebbMeg még volt egy csomó minden, csak ezek maradtak meg. Ha vkit érdekel előtúrom és belinkelem a pdf-et, ha jól emlékszem egy ELTE-MTA kutatás volt, a nagy része egész közérthetően van megfogalmazva.
-
válasz
Ceftriaxone #6555 üzenetére
MESSENGER NEM FACEBOOK!
laci, de a nagy számjliakt nem és még sorolhatnám mit nem. Gyakran nem látom mit írnak mert csak a szöveggel meg kisebb dolgokkal boldogul el. de nem amygarázom annak aki nem használja naponta. rohadtul felcseszett és azt sem tudom hogyan mentem a telszámoakt meg mindent, mert újra kell húzni a rendszert. ez mióta megvettem nem volt, tele van képpel doksival mindennel.
blend meg a link sem látja a telót további öröm.
-
válasz
Ceftriaxone #6543 üzenetére
Q10.... levett kijelzővel és magadnak be tudod a kijelzőnél állítani a színt.
Nekem volt mindkettő, én a Q10 -re szavaznék. -
válasz
Ceftriaxone #6537 üzenetére
Neutrális szinek, papírfényű kijelző.. veszel egy papírt és a mobil mellé teszed..
Sok esetben látom, hogy extrém eltolt színű kijelzővel mereven lesnek kijelzőt.
Ennél nagyobb gond szerintem, ha valaki csutkára felvett fényű mobillat teszi mindezt!
Nem tesz jót a szemnek a reflektorozás.
Természetesen mindenkinek joga van hülyéknek lenni. -
hito
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #6537 üzenetére
Én el tudom képzelni, hogy egy rossz minőségű (nem színhelyes) amoled jobban fárasztja a szemet a harsány, tolakodó színei miatt.
-
bigsee
addikt
válasz
Ceftriaxone #6453 üzenetére
Hát az android után már semmin sem csodálkoznék...
-
csemete5
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #6393 üzenetére
Köszi.
-
kekkola
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6346 üzenetére
inkább egy kényszerzubbonyt nézz neki
-
jacis
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #6342 üzenetére
A fotós topikban sok Q10-es képet találsz mert a topikgazda BigBlackDog azzal lőtte a képei 90%-át.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6339 üzenetére
Q10
+
- jobb fényképek (sztem sokkal)
- jobb billentyűzet
- robosztusabb felépítés (eléggé prémium cucc a Q5-höz képest)
- erősebb proci
- nagyobb tárhely
- jobb a telefonálás hangminősége-
- gyengébb a képernyő fényerejeÉn Q10-et vennék.
-
válasz
Q10 képeit láttam és nekem bejöttek.
-
laci1892
őstag
válasz
Sokat nem használtam Q5 -t. DE! Amit az egy hetes használatból észre vettem az a kijelző. Fura mód, a q5-é szebb.
A kamera pedig... ha kamerát sokat használod akkor q10. q5 elég gagyi képminőségben szerintem. Q10 sem erős de nem látványosan csúnya.
Egy szép állapotban lévő, nem le lakott hibátlan Q10 -et már maximum 40-ért lehet kapni. De szerintem az nagyon a maximum.
De a legjobb az a passport
-
icezozo
addikt
válasz
Ceftriaxone #6316 üzenetére
tobb fejleszto ismerosom is jelezte ,hogy meghosszabitottak a szerzodesuket azaz mind nativ applikacio mind qnx kernelu OS10 fejlesztes nem all le max ha kirugnak mindenkit
-
válasz
Ceftriaxone #6312 üzenetére
"ha lesz iCar" van, csak CarPlay-nek hívják, 2013-ban jelentették be [link]
Működés közben sajnos még nem láttam.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #6312 üzenetére
Mindenben egyetértek veled, teljes mértékben. Én sem pánikolok, nekem a jelenlegi formájában a BB10 2-3 évig biztosan megfelel. Aztán meglàtjuk, merre megy a BlackBerry. Addig is hű társam lesz, a Passport, vagy az SE. Úgysem valtogatom a telefonokat, a Z10-em is majdnem 2 évig megvolt.
Nekem a második (magyar kártyás) telóm egy Q10, de lehet kipróbálok egy Z30-at, az még nem volt. -
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #6305 üzenetére
Tavasszal / nyáron akarok is egyet venni a mostani helyett. Először nagyon nem tetszett (képeken) , de aztán nyomkodtam egyet és élőben nagyon tetszetős. Erő meg így is bőven több mint elég, egyáltalán nem érdekel, milyen proci stb van benne amíg így teljesít BB10-zel.
-
válasz
Ceftriaxone #6305 üzenetére
A bejelentés mellett hasaltak sajnos részvények is... bár az apple több mint 20-ot esett egy honap alatt.
-
dagoniat
tag
válasz
Ceftriaxone #6171 üzenetére
Ezt a Visegradi 18-at megnezem. Egy iPhone szervizt ir a google. Remelem jovo 7en is nyitva lesznek. ;-)
-
phanze
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6140 üzenetére
Jobbulást!
-
válasz
Ceftriaxone #6136 üzenetére
Szerinted?
Betörtek, otthon volt, rendőrt akart hívni.
Lebukott, megverték - a saját lakásában! (Z10 meg lett taposva.)Had ne kelljen mar kurva némitást keresgetni, nem?
-
válasz
Ceftriaxone #6136 üzenetére
Mondjuk egy durva stresszes helyzetben nem fogsz q-betűzni.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6107 üzenetére
én használom a mérőt, ráadásul Vodafonenal, bár a gyakori OS-frissítések miatt, nem minden hónap megy végig
3GB előfizetésem van, amikor küldik az SMS-t arról, hogy elfogy a PP számlálója is 3GB körül jár
-
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #6109 üzenetére
A reklamálás előtt nézd át a díjcsomagod feltételeit.
Extrém esetben akár 100kB-os is lehet a számlázási egység, és minden megkezdett egységet egy egésznek számítanak.
Ilyen esetben a sok kicsi forgalom ugyanannyit számít, mintha egyben nagyobb mennyiséget húz le valaki. -
válasz
Ceftriaxone #6107 üzenetére
Igaz nem vodafone, de másik szolgáltatónál nekem az volt a tapasztalatom, hogy meglehetősen pontosan mérte a passport a tényleges fogyasztást, nagyon közel azonos méréssel a szolgáltatóhoz.
Nem lehet, hogy a vodafone-nál nagyobb a számlázi egység? Pl sok 1 kb-os forgalom 10 kb-os számlázási egység esetén? -
válasz
Ceftriaxone #6101 üzenetére
Gratula! Bíztunk a megoldásban!
-
válasz
Örülök hogy megoldódott!
-
tomee007007
addikt
válasz
Milyen hibákat okozott a SIM?
-
válasz
Ceftriaxone #6097 üzenetére
Hát én szegedi vagyok, azt hittem valamiért hogy dél-alföldi vagy. Akkor ez messze van sajnos
Akkor tudod mit próbálj meg szerintem? Sachesivel tedd újra a szoftvert. Rég csináltam már ilyet, de szerintem az egyik beépített "app" (nyilván nem app, az egyik szolgáltatás, de szoftverelem) megsérülhetett akár, és azt is újra lehet telepíteni valahogy, de azt meg nem mondom hogy hogy. Szerintem egyszerűen egy szoftver újratöltést próbálnék akkor ki. Akár ugyanarra a verzióra, ami most fent van.
-
válasz
Ceftriaxone #6095 üzenetére
Merre laksz? Van konverter keretem mind a kettő méretre, van másik készülékem, másik passport is amiben kipróbálható, másik 4 féle rendszer, szóval minden kombináció. Yodafonos kártyám is van, szóval elég sok konfigot ki tudunk próbálni ha arról van szó.
-
válasz
Ceftriaxone #6085 üzenetére
Egy összes átirányítás törlése esetleg? Egy próbát megér alapon. Bár gondolom biztos próbáltad már.
-
Galahed
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6090 üzenetére
Nincs esetleg egy másik SIM kártyád megpróbálni?
-
Galahed
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6088 üzenetére
a lényeg a váltáson lenne..., akkor tedd át másra esetleg....
-
Galahed
senior tag
válasz
Ceftriaxone #6086 üzenetére
Nézd meg a mobilhálózat beállításaidat (hálózati mód) és tedd át 2G/3G/4G-re. Nálam ez megoldotta.
-
vrgn
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #6048 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. :-) Hezitálok, meglátom hogy érzem holnap a dolgot ébredés után
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #5964 üzenetére
újratelepìtés volt már?
-
fido75
tag
válasz
Ceftriaxone #5927 üzenetére
Szia! Megnéznéd, hogy a Nokia Here-t el tudod-e indítani?
-
válasz
Ceftriaxone #5929 üzenetére
Főleg úgy, hogy még azt sem követi a valódi menet.
-
agyarka
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #5927 üzenetére
Webes miért nem jó?
-
phanze
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #5899 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,most a Passport mutatója áll jobban,igazából csak a kamera és a környezetem fog vissza... De az az utolsó kép nagyon szép lett! Ez a hangalapú pedig fenomenálisnak tűnik,meg az assistant is.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Ceftriaxone #5860 üzenetére
Droidot nem teszek rá. Ezt már jó ideje megtanultam, azzal csak a baj van. Azzal főzök, ami az áruházban van. Nagyon jól van oiptimalizálva, rezzenés nélkül megy rajta a 10.3.2.De ami ennél is fontosabb, mindenfajta probléma nélkül.
-
válasz
Ceftriaxone #5778 üzenetére
Értem, azt hittem lekicsinyítetted. Így nem fut, és ebből kifolyólag ahogy a többiek írják, adatforgalma sincs.
-
sasa134
addikt
válasz
Nem fut, az csak egy shortcut lesz. Akkor fut, ha megnyitod.
-
-igu-
veterán
válasz
Az csak egy parancsikon, nem fut a böngésző, csak ha ráböksz. Gyakorlatilag egy könyvjelző.
-
válasz
Ceftriaxone #5774 üzenetére
Hogy érted hogy kitetted? Fut a böngésző a háttérben?
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #5728 üzenetére
Szerintem is csak placebo.
-
Lall
veterán
válasz
Nem!
-
válasz
Igen!
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5709 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Arra nem emlékszel hol kellett a kódot megadni, beírni? -
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5700 üzenetére
Igen play-en vettem és gond nélkül használom más készülékeken...sőt, a sygic accomban is bent van ha ránézek a honlapjukon...
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5697 üzenetére
Persze...évek óta..
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5692 üzenetére
nálam hiba üzenet... érdekes hogy a barátom telefonján is ugyan ez...pedig biztosan jó adatokat írtunk be...nem értem
-
válasz
Ceftriaxone #5690 üzenetére
Persze, minden látszott, sőt még a hubban is megjelent, hogy nem fogadott hívás. Csak furcsa volt, hogy a táskában hagyott wp-s telefonom jelzett, a kezemben lévő BB meg nem, pedig még futott is a skype app, igaz a kijelző le volt zárva. Valójában a skype-ot én is marginálisan ritkán használom. A whatsappot minden nap, és az hibátlanul megy is.
A Skype előnye a skypeout, feltöltöm valamekkora egyenleggel, és nagyon jó minőségben lehet belőle telefonálni normál telefonszámra, van üzenetrögzítő funkciója, vehetsz rendes számot, amin ha hívnak, akkor a skype kliens csörög stb. A múlt héten volt 2 skypeout hívásom, és hétvégén megkérdeztem azt akivel beszéltem, hogy érzékelt-e bármi különbséget a hagyományos telefonhíváshoz képest, és azt mondta, hogy nem. Én se. Szerintem drága a skypeout itthon, de a minőségére nem lehet panasz, és szerintem ez így jó.Illetve, még egy előnye van, beállítható, hogy milyen mobil vagy vezetékes számot jelezzen ki skypeout hívás esetén. Ez azért jön jól, mert ha nem a céges telefonomról hívok (mert csak a magán van nálam), akkor meg tudom oldani úgy a hívást, hogy az ügyfelem 1. nem tudja meg a maszek számom, 2. tudja hogy én hívom és fel fogja venni munkaidőn kívül is. Ezt a funkcióját is szeretem az összes olyan voip megoldásnak, ami tudja ezt.
-
válasz
Ceftriaxone #5681 üzenetére
A whatsapp teljesen hibátlan, a szöveges üzenetek, képek is azonnal, gond nélkül jönnek-mennek. A hanghívás is szépen megy rajta.
A skype érdekesebb, mind a két telefonomon be voltam jelentkezve, és indítottak felém egy skype hívást, és csak a wp-s telefonomon csörgött ki, a bb nem jelzett egyáltalán. Aztán a skype klienst elindítva egy nem fogadott hívásom volt a skypeon belül, szóval azt nem használnám bb-n, de a whatsappot igen. Amikor én indítottam skype hívást a bb-ről, az hibamentesen működött, hang és videohívásként is.Más voip app tekintetében minimális tapasztalatom van, browsercallst használtam párszor külföldre telefonálásra, azt az androidos mobilevoip alkalmazással, szépen, minden gond nélkül működött. A natív Taki nevű appot próbáltam még, ami fizetős egyébként és nem jött be, a SIP szerveren beállított beállításokat minden híváskor alaphelyzetbe állította, így pl. a hívószámkijelzésemet is, szóval végül töröltem, és hiába vettem meg, használtam inkább helyette egy ingyenes androidos appot.
turbulencia: a te ismerőseid rugalmasabbak. Én egyik céges ügyfelemet is próbáltam rávenni, hogy irodán belül használja, mert milyen jó csoportbeszélgetések lehetnek stb., egy nap használat után csúnya szavakkal jellemezte a bbm-et és törölte. Szerintem egyszerűen csak nem szánta rá az időt az ismerkedésre sajnos.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #5670 üzenetére
Facebook üzenetek késve érkeznek, skype kliens szerintem nem az igazi, gtalk ha jól tudom nem megoldható, Viber és társai merítik a telefont...
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5677 üzenetére
Hát igen...ezen én is meglepődtem
A két Hangouts klienst ugye írtam, még a HG10 is nagyon hektikusan működik...nem rég egyik kollégával tárgyaltuk a gtalk-ot, az nála működik, de sem én, sem az egyik barátom akinek ilyen készüléke van, enm tudtunk bejelntkezni. FB-t nem használok, Whatsappal tettem még egy próbát, az sem 100%-os. A BBM-nél pedig nekem sincs válaszom -
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5673 üzenetére
vegyes...van amit nem kapok, van amit csak 2 nap csúszással...
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5670 üzenetére
Én eddig a Hangouts helyettesítőket (gtalk/HG10) próbáltam, de a gtalk programba nem is enged bejelntkezni, a HG10 meg nem igazán ér semmit, nem kapom meg az üzenetek 80-%-át...ugyan ez a a helyzet a Whatsapp-al is. Sőt, ahogy eddig próbáltam, a BBM sem sokkal jobb.
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #5661 üzenetére
Lehet hogy én csinálok valamit rosszul? Mi lenne a menete?
-
BB-Levi
csendes újonc
válasz
Ceftriaxone #5463 üzenetére
Köszi a válaszokat! Hard shell tokot és üvegfóliát tervezek rá rakni. Mást nem. Ezekkel tapasztalat van valakinek?
-
Zsombe
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5395 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet! Egyébként van Sygic accountom, bár eddig csak androidra telepítettem. Lehet teszek egy próbát a triallal.
-
Zsombe
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5390 üzenetére
Köszönöm, csak ha jól tudom már nem akciós.
Mindegy, majd megvárom, míg megint az lesz.
Hagel: Neked is köszönöm az ismételt segítséget!
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #5351 üzenetére
Nagyon tuti a diktálás - én nem láttam még ennél jobbat.
Ez, a HUB, gesztusvezérlés meg a Blend - azt hiszem ez a 4 kedvenc fícsöröm a BB10-ben.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #5349 üzenetére
Az már igaz... Azé' direkt így írtam, mert a település úgyse perel
Amúgy nem feltétlenül rossz anyagválasztás az Al, csak hát a fránya mechanikai tervezés. Megfelelő profil a titka. -
jagertibi
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #5346 üzenetére
Még csak pár órája használom, de nem hinném hogy lenne különbség közte. Viszont hogy a classic hátlap anyagát megkapta így sokkal biztosabb a fogása.
-
válasz
Ceftriaxone #5319 üzenetére
Főleg a kék!
Kár hogy a bronz nem jött ki. -
CB
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5312 üzenetére
"Pl. lenyomom az 'I" betűt, és az az időjárás, a B a böngésző, G a gmail..."
Ez tök jó. De hogy a billentyűket hosszan lenyomva automatikusan beírná az á, é, í, ó, ő, ö, ü, ű betűket, azt persze nem lehet.
Tudom, ti már felpöckölitek a szavakat, de ezt akkor is jobb lenne így. Pl. Classic-on mindig oda kell nyúlni a képernyőre az ékezetes betűért. -
Zsombe
senior tag
válasz
Ceftriaxone #5263 üzenetére
Köszönöm az információkat, akkor a Sygic mellett kipróbálom a Mireo-t is. Annak van demója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest