- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
nagyon jó készülék a PP, de nem androidos telefon, fut rajta egy csomó app, de szinte semmi sem tökéletesen, vagy kompatibilitási problémák vannak, vagy a négyzetes kijelző zavar be
ha ezzel együtt tudsz élni, akkor lesz egy olyan telefonod, aminél nincs jobb a világon ha telefonálásròl, emailezèsről van szó
és ne feledkezzünk meg a négyzetes kijelző zsenialitasáról: baromi jó olvasni rajta
+1: az útlevél mérete zseniális, ez a telefon úgy nagy, hogy minden olyan zsebbe kényelmesen belefér, amibe egy útlevél is
-
Szia, amit Ceftriaxone írt, azokat én is tartom, annyival egészítem ki, mint 1520-at is használó, hogy navigációban ne is remélj Here Drive+ szintű dolgot BB-n. A Viber néha WP-n is képes hektikus lenni (késve érkező üzenetek, elmaradt hívások), de BB-n ez rosszabb lesz viber esetén (whatsapp nagyon jó).
Az e-mailt és üzeneteket kezelő HUB sokkal jobb mint WP-n akár az egyesített levelesládák (sőt inkább azt mondanám hogy bármelyik platform bármelyik megoldásánál jobb).
Appokat kb "felejtsd el", hazai vonatkozású appok nagyítóval vagy inkább mikroszkóppal, játékok felejtő. Androidos appokat lehet futtatni rajta, de ne erre vedd a telefont mert csalódás lesz. A Z30-at semmiképpen nem ajánlanám a Passport ellenében. A Passport üzemideje nagyon jó. A BB rendszere nekem logikusabb, használhatóbb mint a WP, sebességben természetesen nagyon rendben van.
Kb azt mondanám, hogy ha az appokat és a bizonytalan jövőjű OS-t el tudod felejteni, akkor nem lesz rossz.
-
Ceftriaxone
aktív tag
A levelezés az nagyon jól megy a Passport -on, pláne hogy szinte vakon tudsz gépelni rajta egy idő után, a helyesírást saját maga is javítja, az ékezeteket kiteszi stb. Abban a Lumia a nyomában sincsen.
Ja, és egyenesen szuper a diktálási funkció! Már volt hogy hegy túra során mondtam rá egy levelet, amiben elborult jogi szakkifejezések is voltak-és beírta!
Na azon ledöbbentem...A Navigáció : hát, itt nincs ingyenes offline világraszóló stb mint a Lumián, van az offline navigációs alkalmazási közül a fizetős Sygic, meg talán a Mireo még. Ingyenesnek meg a Navfree,( offline szintén) ami különben nem is olyan gáz, de nyilván nem egy Here Drive +...
Waze jól fut, valószínűleg sokkal jobban mint WP-on...(androidos)Viber: fut, de nem túl jól. Whatsapp vagy BlackBerry Messenger jó helyette.
Ja, és a fotók terén a Lumia jóval jobb. A Passport amúgy nem csinál rossz képeket, (párat föltettem itt a fórumban én is) de a fókusz elég lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest