-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
-
Ceftriaxone
aktív tag
Szívesen!
Amúgy teljesen ingyenes a Navfree, és a Waze (a Mapfactor Navigator is talán megérhet egy próbát a Google Playről.? ! ? )
A fizetős navik biztos jobbak, de a Navfree egyáltalán nem olyan béna, mint hittem, sőt igen kellemes benne, hogy a Google keresőt is be lehet vetni a cél beállításakor. Mivel nincs saját autóm, azt sajnos nem tudom, a finomabb részletekben milyen. (De amit eddig ki kellett próbálnom, várakozásaim fölött teljesítette. A Navfree ingyenes, és offline. ) -
Ceftriaxone
aktív tag
Igen, jól fut. Ha javasolható próbáld ki, vesd össze a Mireo-val is.
Konkrétan engem nagyon földühített a Sygic, hogy nem tudott egy házszámot Budapest egyik legnagyobb kerületének fő útján, és kilométerekkel rakta odébb a célt (!!!) még pár hónapja. Mentségére szóljon, megnéztem a múlt héten is, akkor már jó volt, tehát fejlesztése folyamatos.
De hallottam, korábban panaszkodtak pl a romániai utakat sem ismerte jól, olyan "jelentéktelen " városokban, mint a 130 ezres Szatmárnémeti. Viszont mint írtam, úgy tűnik fejlődőképes. -
kekkola
senior tag
Ha androidot vársz, csalódni fogsz. Ha egy nagyon jól használható készüléket apk futtatás lehetőségével (!) kiegészítve, akkor megtaláltad! Apk tapasztalatok: én az amazont és a play-t nem használom egyszerre, felraktam a playt, mert van néhány alkalmazás droidra amit szeretek és kiválóan fut a passporton is. Az amazonra mostmár be sem vagyok lépve, felesleges. Azt tapasztaltam, hogy az amazonról felrakott appok is a playről frissülnek. A playen mindig a friss verzió van, az amazonon később jelenik meg. Szóval a tanács: vagy amazon vagy play. A furcsa (vicces) az az egészben, hogy a natív(nak gondolt) alkalmazások nem futnak mindig jól, amit a BB worldből töltesz le. Oka: nem natív, hanem portolt. Pl. a booking.com playről letöltve sokkal frissebb és jobban működik, mint BB worldben található régi és lassú felület.
-
-
Galahed
senior tag
-
v_tomi
csendes tag
Én is ezért hagytam el az android világát. ( Soha többet androidot ) Maradt a BB meg az iPhone
Rengeteg fajta típus volt már nekem de most ismét inkább BB Silver Edition lett
Ami rettentő jó és megbízható az eddigi tapasztalat és használatból tudok mondanikárátékutyá:
Az aksikímélésről azért tudnék vitatkozni na meg a Lollipop ram zabálásáról nem is beszélve
Nem atom stabil rendszer azért annyira, volt már S6, S6EDGE, Z3 stb.-m
Tudom a BB se 100% van 1-2 gyermeteg betegsége de még mindig stabilabb megbízhatóbb mint az android -
kárátékutyá
őstag
Ami nálam volt, és rendben volt rajta a Lollipop: Nexus 5, HTC M7 (M8), Samsung A5. Nejemnek volt S5, az egy rakás laggolos xar. Note 4-et még nem próbáltam.
Szerk: A nejem Samsung Pro 12,2"-os tablettje is szárnyra kapott a Lollival.
Renwick: Nem abból indulok ki, hanem az androidos fórumok hadából, amiket olvastam. Persze lehet benne túlzás, de akivel elcseréltem kis ráfizetés mellett a P-ra az A5-öt első kérdése neki is az volt, lehet e rootolni (knox varia mentesen)
-
Coc@s
őstag
Nekem stabilan, gond nélkül fut a WAZE a PP-n.
A Z10-en nekem is volt néha gondom, de ezen probléma nélkül fut.
Van ugyen még 1-2 droidos app a készüléken, de a gyakorlatban csak a WAZE-t használom, teljes megelégedettséggel.
A PP van olyan combos, hogy simán elboldogul vele úgy, ahogy a Z10-nek nem ment. -
feddel
senior tag
Sztem nem sok esély van natív waze-re. Én úgy használom, hogy a régi (nem BB) telómon (is) van a waze, ha kocsizok, akkor viszem magammal, a BB-vel osztok neki mobilnetet. Így azt meríti, meg azon natív waze van. Egyszerűbb lenne jól működő BB-s waze, de ez van. Végülis a kocsiban lehet tartani a régi telót, mint egy GPS készüléket. Ha vezetsz, adsz neki netet és üzemelteted a waze-t. Van sok jó navi app, de sztem azt a pluszt amit a waze tud, azt a többi nem tudja. Ha használod, neked nem kell magyarázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest