- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz
BB-Levi #5464 üzenetére
Sztem ezek a hibák nem jelentkeztek túl sok felhasználónál, nem jellemző. Hibák minden készülék esetén vannak, garanciában javíttatni kell és kész. Gyári hard shell-nek nagy plusz. Nagyon tetszik, jó a fogása, illik a készülékhez, nem takar túl sokat mégis védi a sarkokat és a kamerát, plusz elég vékony. Adnak hozzá fóliát (bár törlőkendőt pl nem...
) én azt raktam fel.
Edzett üveg fóliát rendeltem hozzá egyszer, Nillkin 9H e-bay, 3000 huf. Nem ajánlom, a PP kijelzője enyhén lefelé görbül a széleken, így ott nem fekszik fel teljesen, csúnya felrakva és a por is bemegy alá egy idő múlva. A silveré állítólag teljesen sík. -
sasa134
addikt
válasz
BB-Levi #5464 üzenetére
A Hard shell nagyon jó tok, többen használjuk . kellemes az anyaga és jobb fogást is biztosít. Plusz nem kell aggódni, hogy a hátlapi kamera összekarcolódik, illetve kijelzővel lefele is le lehet tenni nyugodtan a telefont mert a sarkok kiemelkedései megvédik. Plusz jár hozzá fólia - de én azt nem tettem fel.
-
sasa134
addikt
válasz
BB-Levi #5457 üzenetére
Nyilván azok írják le a gondjaikat akiknek van, akiknek teljesen hibamantes a telójuk, nem írják fel a fórumra - ez ilyen. Vegyél egy új, garis passsportot, ha bármi gond van vele, gariztasd - minden telefon esetében így megy. Abszolút nem gondolom, hogy a Passporttal több baj lenne mint bármely más telefonnal. Én még nagyon az elején vettem, 1 éve decemberben és kutya baja. Se kijelző folt, se kijelző elválás, semmi. Gondolom mi vagyunk többségben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged