- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
Csináltam pár játék tesztet, olvass vissza, egész használható arra is a készülék. Az előttem lévőket megerősítve netezésre, munkára (email, office, stb) kiváló. zene fronton (fülessel) az eddigi legjobb hangzást leadó készülékem, pedig volt már pár darab...bár nekem nagyon hiányzik a gyári zenelejátszóból a mappa alapú lejátszás. Kamerában ne számíts sokra, makróban sem, kb egy középkategóriás készüléknek felel meg ezen a fronton.
-
V B A
aktív tag
netezés: szerintem jó a böngészője, és ha főleg olvasol a neten, akkor a négyzetes képernyő sokkal kényelmesebb mint a "hagyományos" téglalap képarány
fotózás: konkrétan a lenovóval nem tudom összevetni, viszont mozgó témát fotózni a PP-al elég nagy kihívás mert nagyon lassú a fókusz (még annál is lassabb, mint amit elképzelsz), álló témákat egész jól lehet fényképezni vele
zenehallgatás: szerintem ebben nagyon jó. Zenehallgatásnál nekem két fontos dolog van: mennyire könnyű egy készülékre a számokat és milyen formátumokkal boldogul el. A PP-ra Wifin keresztül rá tudod másolni a zenéket Intézővel, Commanderrel; én mp3 mellett flac formátumot szoktam rajta használni (a megvásárolt zenék nekem ebben a formátumban vannak meg főleg és mivel nagy SD-kártya van benne nem szórakozok konvertálgatással) és eddig mindig mindent lejátszott.
játék: nem használom játékra, nem tudom, de a négyzetes kijelző erre nem lehet praktikus
Egyébként az egyik legjobb dolog a PP-on a négyzetes kijelző, annyira jó böngészni, emaileket, ebookokat olvasni vele. Régen mindig hordtam magammal a Kindlet, de teljesen átszoktam most már arra, hogy útközben a BB-n olvasok könyveket a Kindlet pedig csak este használom, otthon.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Ha lehet élőben is nézd meg mindkét készüléket...a fotó.: mint írtuk, sajnos a Passport lassabban fényképez a Lenovo-nál (bár arról csak a Mobilaréna tesztet olvastam) .
Ne feledd: ez nem androidos készülék...bár kb a Google Play appok 65-80% -a elfut rajta.
Játék : nem minden androidos játék megy el a Passporton, pl a Mini Ninjas sajnos nem. (lehet hogy Google Play Service bűvészkedéssel menne, azt nem csináltam végig vele).Viszont több egyéb meg jól fut.
Viber: állítólag problémás lehet (bár megy), Whatsapp jól fut. Skype fut, de gyenguska. (40-45 perc videó után hajlamos megszakadni.)
BBM jó, kivéve ha T-mobilos vagy, mert ott külön előfizetés kell hozzá, bár az extra adatforgalmat is jelent a netezéshez. (Vodafone -os vagyok, nem tudom a részleteket sajnos)
A képernyő gyönyörű, de a 16:9 -ben lejátszott videó ugyan nagyon szép és éles, de viszonylag kicsi lesz, hiszen négyzetes kijelző .
A videó amúgy állítható, hogy 4:3, meg egész képernyőre kitett, de akkor a szélénél vág le. -
Ceftriaxone
aktív tag
Hát, szerintem a Passport akkor jobb választás, ha sokat akarsz levelezni.
Nyilván a Z2 Pro-nak nagyobb a képernyője, és "androidosabb" , hiszen ténylegesen android , így talán az a jobb, ha inkább a szórakozás: játék -videó vonal lenne az előnyösebb számodra.
A zenehallgatás és pláne a netezés a Passporton is nagyon jó. (hang minősége abszolút jó, netezni meg pont hogy előnyös a négyzetes nagy kijelzője. ) -
V B A
aktív tag
Attól függ mire akarod használni:
- email, naptár, telefonálás: nincs ennél jobb
- appok: korlátozott
- fényképezés: sokat javult ugyan a szoftverfrissítésekkel, de még mindig elég lassú a fókusz
- böngészés: teljesen oké
- navigálás: GoogleMaps megy rajta, ha off-line kell az is megoldható (főleg pénzért) :-)
- Facebook: ultragáz app, késnek az üzenetek, jobb böngészővel használni
- Twitter: nem nagyon használom, de elég jó a natív appja
- üzenetküldés: vannak problémákAmi miatt még érdemes:
- (érintésérzékeny) fizikai billentyű nagyon okos írássegítéssel
- én imádom ezt a képarányt és a képernyőméretet
- maga a telefon alakja, mérete (útlevélméret) is zseniális, hiszen úgy tudtak egy nagy készüléket készíteni, hogy legtöbb zsebben kényelmesen elfér
- BB Blend: USB csatlakozón, WiFi hálózaton vagy mobilneten (!) keresztül hozzáférsz a telefonod teljes tartalmához desktopon/tableten (képek, zenék, könyvtárstruktúra (belső memória és sd-kártya is), tudsz emailt, sms-t írni, kontaktot felvenni, imádom
- BB Link: telefon menedzselése, szinkronizálása desktoppal, WiFin keresztül is megy. Ami miatt rohadt jó, hogy az SD-kártyát és a belső memóriát egy-egy hálózati meghajtóként felcsatlakoztatja a gépre.Ha szeretnél egy praktikus telefont, ami megkönnyíti az életedet, akkor vedd meg. Ha fényképezni, filmet nézni, játszani kell a telefon, akkor inkább ne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest