- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
-
roy_b
csendes tag
válasz
fixedgear #204 üzenetére
Monddcsak fixed, nekem nem tudnal valamilyen tippet adni, hogy mi lehet nalam a baj???
Egy TP-Link Routerem van, es eddig laptoppal PDA val, mindennel sikerult karcmentesen hasznalnom a WIFIT...Van valami szabaly, hogy milyen IP t kaphat?? Vagy mar mast nem tudok elkepzelni...Kerem, ha barkinek van valami tippje erre vonatkozoan akkor ossza meg velem, mert en a google n sem talalok erdemben semmit...ugy tunik, hogy nincs olyan a forumokon akinek hasonlo problemaja lett volna...
-
roy_b
csendes tag
válasz
fixedgear #202 üzenetére
Es a wifihez valo kapcsolodasnal minden siman ment neked?? Nem tudom, hogy nalam mi a f*sz van, de megtalalja a telo a routert, aztan meg sir, hogy az ip cim ervenytelen...
DHCP be be van regelve, de megis a telefonnal nezve az ip 0.0.0.0
Es akarmennyit guglizok, nem talalok ra megoldast...Nem tudom, hogy ez miert lehet, de mar kezd nagyon elegem lenni belole...
-
RM1
aktív tag
válasz
fixedgear #185 üzenetére
Ékezetet előttem írták.
Fagyással még nem találkoztam, de próbáld meg frissíteni a software-t, ha feltelepíted a cd-t a gépedre, automatikusan néhány gombnyomással meg tudod oldani.
Nálam még zenelejátszáskor sosem dobott hibaüzenetet (több, mint 2 hónappal ezelőtt vettem), de több oka lehet: nem választod le helyesen a hardvert mikor lehúzod az usb kábelről, vagy maga a zene fájl hibás, stb.
Aktív tokot külön tudsz venni hozzá, 3 ezer ft emlékeim szerint. Nekem a noname iphone tok is bőven jó volt, pont belefér.
A gépeléssel sem volt különösebben problémám. Többen kérdezték hogy tudok ilyen kicsi gombokat nyomogatni, de ha az ember keze hozzá van szokva a billentyűzethez, plusz nem vastagabbak az ujjai az átlagosnál, akkor sima ügy. -
<NewL>
addikt
válasz
fixedgear #185 üzenetére
az ekezetes karakterek ugy jonnek ,h hosszan nyomod a karaktert es utana ki kell valasztani a megfelelot a tpaddal.
ez a 10ezer kicsit santit,a kezdoreszlet 10 plusz 12honap x 2100ft korul.
jo arban van meg igy isbongeszonek meg az opera minit ajanlom,a gyaritol sokkal gyorsabb
-
törölt tag
válasz
fixedgear #174 üzenetére
1. az, hogy kiírja, csak annyit jelent, hogy elérhető, nem azt, hogy használja is éppen.
2. szerintem egyik telefonon sem tudsz alapértelmezett böngészőt beállítani
3. wifiről úgy tudsz netezni, hogyha a wifi beállításainál áttolod "hotspot mode"-ba. egy csomó dolog persze így sem fog menni. a gyári böngésző, opera mini meg egy rakás progi így képes lesz netre menni, de péládul a facebook app, az összes google alkalmazás, és még nagyon sok, az nem. csak akkor, ha van BIS/BES előfizetésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest