- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
fixedgear #185 üzenetére
az ekezetes karakterek ugy jonnek ,h hosszan nyomod a karaktert es utana ki kell valasztani a megfelelot a tpaddal.
ez a 10ezer kicsit santit,a kezdoreszlet 10 plusz 12honap x 2100ft korul.
jo arban van meg igy isbongeszonek meg az opera minit ajanlom,a gyaritol sokkal gyorsabb
-
<NewL>
addikt
válasz
Depression #45 üzenetére
Ahogy mondod,ez nem kellene amit leírtam negatívumba azért nem.
Várok egy Bold utódot,és majd meglátom. Annyira nagy csalódás nem lenne azért mert ez is jobb mint az E75,talán a felhasznált anyagokban nem. -
<NewL>
addikt
A hangminőségről annyit ,hogy volt ebben az évben 3 olyan telefonom amin más más platform volt és egy kategóriába sorolhatóak (árban biztos)
Htc Dia - BB Bold - N E75
Hangban és mindenben a pipába sincs a kettő a Boldhoz képest,meg semmiben sem... -
<NewL>
addikt
-
<NewL>
addikt
válasz
#16820480 #29 üzenetére
Nekem a Boldon nem olyan volt (inkább berakok egy képet
)
Amúgy eszembe jutott miért váltam meg tőle igazán. A trackball nem jött be,könnyen koszolódott a párát nedvességet abszolút nem bírta. (arcszesszel takarítottam) Azért lenne jó ez az optikai panel.
Most jutott eszembe ,hogy a múltkor egy kis vita vagy mi volt a hd2 topikban a "karcálló" plexikről. A boldon nekem egy hajszálkarc se volt közel négy és fél hónap után sem. Tokban csak a kocsiban tartottam,mindig zsebben volt,erre itt van most az E75 telis tele hajszálkarccal. Pedig egy vékony plexi védte a kijelzőt,ha megnyomtam kicsit már folyt a folyadék vagy (mi?)
-
<NewL>
addikt
Negatívumok :
Ennyi pénzért jobb anyaghasználatot várok,egy kis fémet,bőrt vagy valami mást de nem gumihátlapot.
Fixfókuszos kamera segédfény nélkül,mit akar a RIM ezzel? egy tetves lapot nem lehet lefényképezni ,hogy utána el tudja olvasni az ember.
Hátlap alatt a microSD foglalat a baszott nehezen levehető hátlap alatt van.Egyébként a gombok teljes mértékben testre szabhatóak,azt rendelünk az oldalsó funkciógombokhoz amit akarunk,ezt szerettem. Én inkább semmit sem rendeltem hozzájuk mert pl állandóan a kamera jött be ha véletlenül megnyomódott.
És még most sincs kész az 5.0 OS,atyaég,amikor vettem a Boldom,májusban mindenütt azt olvastam ,hogy mindjárt itt van. Mondjuk nekem semmi problémám nem volt a régivel sem,atomstabil volt,négy hónap alatt egyszer sem fagyott!
Talán még a hangminőségnél megemlítettem volna azt ,hogy mennyire részletes,mély-magas hangkiemelés. Kihangosítva meg tényleg ki van,az 5x4es szobámban úgy beszéltem ,hogy le volt rakva az asztalra a telefon én meg járkáltam a szobában,nagyon profi. (Bold,de gondolom itt is ilyen)
(next/previous) -
erre nem jöttem rá 4 hónap alatt
hangszínszabályzó - van! csak belül nem lehet,hanem egyet vissza kell lépni a lejátszóból,a zene főmenüjébe
Amit tetszik az az optikai panel. Egy rövid videót azért csinálhattál volna működés közben
Már megint aamanóm
Egyébként nagyon megbántam ,hogy eladtam a Boldot. Még azt nem is annyira mert az egyik legjobb üzletem volt,60% nyereséggel adtam el négy és fél hónap után. Viszont inkább azt ,hogy egy blekihez képest marabuta E75-öt vettem,ami annyira tetszett az elején,most meg nagyon nem must have.
Később szívesen még egy blackberryt. Az volt a legjobb benne ,hogy elég egyedi is volt,csak lesték ,hogy mi az,van aki azt mondta rá pénztárca,tégla,megfogta ez milyen könnyű és bőr,fém hmm
A bőr az egyik legjobb dolog,nem izzad rajta a kezed,egy cseppet sem,pedig nekem szokott. Nem lesz ujjlenyomatos,jól néz ki,főleg egy kis fémmel kombinálva.Ha jól tudom 2.6" volt a Bold kijelzője,az a pont ideális,ez kicsi szerintem,de ebbe az árkategóriába belefér.
Szóval jó lenne egy BB,bőr hátlappal,0.2"-al nagyobb kijelzővel,egy kis fémmel,AF-es kamerával,kevesebb tiltással,meg az optikai egérrel vagy mi a szösszel.
Köszi a tesztet,jobb volt olvasni mint egy iphone hírt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged