- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz LaptopSystem #999 üzenetére
gari nélkül persze nem kellene semmi
főleg egy ekkora értéknél
amikor megvettem az 5-őst azt is ár alatt vettem meg, és volt rá gari rendesen
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
-
joey04
titán
válasz LaptopSystem #996 üzenetére
igazad van, sznob dolog a garancia, meg az azonnali csere, főleg egy nehezen szerelhető készüléknél. biztos hozzáértő kezek szerelnék a sufniban.
-
Xero
nagyúr
válasz LaptopSystem #996 üzenetére
Én meg megveszem a magán előfizetésemhez fél áron.
Ettől függetlenül a szürke importban nem bízom. -
őstag
-
joey04
titán
válasz LaptopSystem #991 üzenetére
soha nem csökken. persze a sufnis ár az ugrál.
-
Xero
nagyúr
válasz LaptopSystem #993 üzenetére
A szürke import engem nem mozgat különösebben.
Az 5 210e-el nyitott és annyival is zárt hivatalosan apple.hu-n. -
őstag
szerintem fog
gondoljunk bele az 5-ös jóval 200,000 felett indult majd pár hónap és 160.000 ért megvettem zsír újonnan
ha elakarják adni azt a sok millió darabot akkor muszáj az egyszerű halandókat is odaengedni a vályúhoz
lesz az nem is olyan soká 160k
1000%
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Xero
nagyúr
válasz LaptopSystem #991 üzenetére
Ez nem fog csökkenni, csak egy év múlva.
-
őstag
remélem egy hónap és 200 alatt lesz az ára
-
mijos
senior tag
Ha amcsiban veszem akkor itthon lesz ra garancia? Tudom majd hasznalni ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
joey04
titán
Nem törték fel.
---------------
btw a bukás: First Weekend iPhone Sales Top Nine Million, Sets New Record -
atike
nagyúr
Törték is az olvasót...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Felkérném a nagyérdeműt, hogy kulturáltan viselkedjen.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
joey04
titán
válasz donceleger8 #961 üzenetére
Tudom én, hogy bánt a nokia helyzete, ezt leírtad másik topikban, de azért ne az almát szidd. btw nem csak macskával megy: [link]
-
erdoke
titán
Nem kötelező érteni, mi az a komolyabb cég...
Visszatérve az ujjlenyomat olvasóra, az asszony álmomban kíváncsiskodhat az ujjammal (), és véletlenül törölheti az egész telefont. Ha nem volt friss mentés, az is éppen elég gáz lehet. Szóval az olvasót egyszerűbb nek tűnik akaratot nélkül működésre bérni, mint a jelszót. Nyilván mindkettőt kiverhetik belőled, de akkor már az üzleti titkokat is, amit esetleg tudsz.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Parallaxis #963 üzenetére
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy komolyabb cégeknél nem fognak rágyúrni az 5s ujjlenyomat azonosítójára, vagy csak a jelszóval együttes használat lesz elfogadott. Bedob valaki egy altatót a poharadba, és simán hozzáférnek a telefonod tartalmához...
-
Seshrak
csendes tag
Szerintetek normális?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nagyon jó! Handras vehet egyet a macskájának is.
-
Parallaxis
addikt
Lehet, hogy neked meglepő újdonság, de a macskának is van ujjlenyomata, így biza azt is képes azonosítani
Egyébként a fejed a falba majd akkor verjed, mikor egy komolyabb cégnél kizárólag i5s-t fogadnak el általad használható készülékként és a droidos jószágodat a portán le kell adnod.
Az Apple nem hülye, a biometrikus azonosítással egyértelműen nem téged, meg a sarki pistikéket célozza, hanem a nagyvállalatokat és az állami szektort, ott ilyen eszközt eddig csak méregdrágán, egyedi rendelésre kaphattak csak, a használatuk meg nehézkes és bosszantó volt.
-
erdoke
titán
Hát persze, akinek más igénye van, mint neked, az csakis hülye lehet.
Én éppenséggel örülnék neki, ha nem kellene minden alkalommal begépelnem a jelszót, amikor aktiválom a kijelzőt, aztán még egyszer egy másikat, amikor letöltök egy alkalmazást vagy dalt, könyvet, stb. Biztos nagyon nehéz megérteni, de hátha sikerül...[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Hihetetlen innováció!!!! Ujjlenyomat olvasó!!!! Grat!
Ekkora parasztvakítás már rég volt!
Hihetetlen, hogy ennyien benyalják ezt a szarságot!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
joey04
titán
iFixit sem tétlenkedik:
-
atike
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Na lássuk:
Szifon Live!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Seshrak
csendes tag
Handrás azt nyilatkozta, hogy az i5c 200-210 lesz náluk, akkor tuti, hogy az i5s 240-250-nél fog kezdődni. Durva... de nekem akkor is kell
-
Misi1979
őstag
válasz hallerlaller #948 üzenetére
Felhívtam őket, beszámítják az i4S-emet 30-35ezerért
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Xero
nagyúr
Sajnos pont ezen gondolkoztam. Amikor még 200e alatt voltak a független árak, akkor mókás volt a 250-300-as szürke importos sufnigsm árak, de manapság már valóban alternatíva ha sürgősen kell. Mondjuk ezt még mindig nem tudom elfogadni.
A jelenlegi 100€-s európai áremelés kapcsán én is azt mondom, hogy pofátlan az Apple. Az 1:1-es USD:EUR váltás is mókás volt sok esetben Mac-eknél, de ez nálam is kiverte a biztosítékot kissé.
-
joey04
titán
Ha tényleg 240 lesz itthon, akkor viszont akinek kell, már talán valóban értelmes alternatíva HA-n megvenni 250ért. Az a 10k már megéri hogy most meglegyen, mint várni legalább novemberig. Hangsúlyozom: Annak éri meg, aki rászánná az itthoni hivatalos független árat is!
-
Xero
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Ha nem lett volna még,a német media markt már beárazta:5s 09.25 az érkezés.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Cyberpunk
félisten
válasz buvartacsko #936 üzenetére
Nyilván úgy gondolják elég az még. Ha robot lenne, azt mondanám gáz, de nem az.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
joey04
titán
AnandTech 5s review
-
ZooLee
senior tag
válasz Burt1793 #915 üzenetére
Hidd el, pontosan tudom, mennyit kell érteni a romoláshoz, még WinMo alatt kezdtem, így összehasonlítási alapom is van az Androidhoz. Pont ugyanúgy megy, és ugyanazért is kell Android alatt is romolgatni, mint a WinMo alatt kellett. És pont ugyanúgy óriási különbségek vannak a custom rom-ok javára. Nem tanult a Google a Microsoft hibájábóló, pedig elég látványos volt a WinMo bedőlése.
És persze, valóban egy óra a romolgatás, ha már benne vagy a témában (a családban rajtam kívül mindenkinek Androidos készüléke van) de pont az, hogy ezt három havonta mentrend szerűen meg kell(ene) csinálni, az nem fér bele. Legalábbis nekem. Lehet vele élni, és jól működik, de egyszerűen nem vagyok hajlandó rá, hogy csak azért, hogy normálisan működjön (ugyanúgy, mint 3 hónappal azelőtt) akár egy órát (plusz még annyit, amennyi az elveszett beállításokkal újra el kell tölteni) is rászánjak.
Van más olyan rendszer, ami (többek között ebben is) jobban kiszolgálja az igényeimet. És leszólni pedig azért szólom le elsősorban, mert ott tart, ahol anno a WinMo tartott, és ez a gáz. (Igaz, erről elsősorban nem az Android tehet, hanem a gyártók, de ez nem különül el a felhasználók számára, ők "Androidos telefon"-t vesznek egyben. És a 99%-uk nem ért hozzá, még azt az egy órát sem tudja megcsinálni. -
Ricardo
titán
Megszegte a hagyományokat az Apple
Nem jönnek az első hétvégi adatok az előrendelésekről. Mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Mikortól lehet letölteni az iOS7-et? 09.18. 0 óra 1 perctől, vagy estefelé majd valamikor?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Misi1979
őstag
Eddig akárhányszor olvastam a custom rom-ok előnyeiről, legtöbb esetben elfelejtik megemlíteni a hátrányokat, kedvencem pl az, amikor nem megy a kamera vagy a rádió, de felrakják és használják az adott rom-ot, mert az kapja a legtöbb pontot Antutu-ban és így nő az e-pénisz..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
erdoke
titán
válasz Cyberpunk #919 üzenetére
Egy kolléga rakta be a szakmaiba ezt a képet, összehasonlítandó ugyanazt a játékot grafikai részletesség szempontjából. Elég durva, hogy az SGS4-re így optimalizálják a cuccokat a fejlesztők, i4 szintjén van, a 4S súlyosan alázza... Biztosan vannak jobban reszelt játékok is, de hogy egyáltalán előfordulhat ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Dettó. Le van mentve a friss, minden alkalmazással felszerelt, beállított oprendszer (ami már kiforrott és mivel ez egy több mint 2 éves cucc, nem lesz frissítés). Ezt 5 perc alatt felrakom twrp alól. A sebesség hibátlan, iphone 4s szintű. Az i5 nagyon tetszik, mert jobb ennél. Hát most még ez az új cucc! Kipróbálom pár hétre, aztán lehet, hogy leváltom, de nem az android miatt, amit sokan szidtok itt össze-vissza.
-
erdoke
titán
válasz Burt1793 #915 üzenetére
Én már úgy 5 éve is ROM-olgattam, amikor androidos készülékek még nem voltak az XDA-n... Tudom milyen, elég volt. Amit most várok egy készüléktől: kiveszem a dobozból, megadom az email/kontakt/naptár szerverek adatait, beállítok 1-1 háttérképet a zár- és a home képernyőnek, 1-1 hangot az SMS-email-hívásnak, ill. felteszem a gyakran használt appokat. Ezen túl nem tűrök el újraindulást, lassulást, zavaró akadozást akkor se, ha már éppenséggel 2-3 hónapja fut egyfolytában a készülék.
-
Burt1793
veterán
Hidd el, alig kell érteni a romoláshoz, 3 hónap alatt egyszer kell 1 órát rászánni és akkor olyan a működése, mint amikor először szűzen a kezedbe vetted.
Épp azzal, hogy nem samsungos romom van, használom a sima androidot, mert bizony a csupasz android (persze szépen feltémázva) nagyon gyors és nagyon testreszabható. De én nem ezt akarom dicsérni, csak azt nem szeretem, hogy ennyire le van szólva ez az egész. -
Sztif
aktív tag
Hello, tudja vki hogy mikortól és mennyiért fogják kínálni az USA-ban a független i5s-t??
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
joey04
titán
gold 5s képek [link]
-
joey04
titán
-
ZooLee
senior tag
válasz Burt1793 #891 üzenetére
Mondod mindezt úgy, hogy széttuningolt, nem hivatalos ROM-ot használsz? Nem gondolod, hogy ez egy kicsit álszent? Ez az "ugyanolyan jó" duma mindig előjön, aztán valahogy mindig kiderül, hogy meglehetősen sok munka van vele, mire "ugyanolyan jó" lesz...
Nem tudom, hogy egy átlag felhasználónak miért baj, ha 8 magos a mobilja és mégis olcsóbb és az üzemideje sem rosszabb mint az iphone.
És miért jó neki, ha 8 magos a procija? Miben lesz több, annál, aki - mint ahogy írod, neked is - két magos procival is teljesen jól megy? Másrészt a 8 magos procival addig van ugyanolyan üzemideje, amíg nem használja a procit. Mert amint elkezdi üzemszerűen, használni (tényleg, van olyan alkalmazás, ami kihajtja?) akkor le fog esni az üzemideje...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro - gyakorlatilag új - független, Apple garancia, fekete titán, doboz, számla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Uj Akkuval, Kártyafüggetlen, Használt, 12 Hónap Garancia
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (005)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest