- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
szlovibuki
tag
Ez az iphos 5s egy igazi parasztvakítás, tele haszontalan funkciókkal, de hangzatos és éppen ezért a sok buta ember biztos meg fogja venni csak azért, mert hú ujjlenyomatolvasós, azta de menő! Én személy szerint nem tárolok olyan adatokat a telefonon, ami kompromittáló lehet, ha esetleg elhagyom/ellopják. A fényképeimet jelszóval védtem le, így ha usb-re kötik sem látják azt a mappát, csak ha előtte feloldják, ami jelszó tudásának hiányában elég nehéz lesz. Az meg ha igaz, hogy az ujjlenyomatokat továbbítják valahová az csak a pont az i-re az iphosokkal kapcsolatban. Az 5c-ről pedig inkább nem mondok semmit. 30 ezret megérne talán, ennyiért esetleg alternatíva lehetne, de nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sz3lim
tag
Nekem nem jön be ez az "olcsó" iPhone 5C. Szerintem nagyon hajaz a Lumiákra ezzel színes hátlapos megoldással.
-
Assdak
őstag
válasz 7Heads Drago #88 üzenetére
Én ennyire nem mennék messze. De pl velem sokszor előfordult, hogy pl a céges telefont otthagytam valami értekezlet után az asztalon. Eddig legalább meg tudták nézni kié a telefon és visszaszóltak, ha ez a szar nem kikapcsolható, akkor az jó nagy baromság.
Ha pedig kikapcsolható, akkor viszont semmit nem ér, mert állítom 1 hónapon belül tele lesz a youtube videokkal a törésről. Ugyan így a jelszó és egyéb baromságok sem védenek lopás ellen, ezért sem értettem soha, egyesek minek baszakodnak ilyenekkel.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Az 5c most komolyan 3x annyiba kerul, mint egy nexus4?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
h3lios
addikt
Pont ilyen esetre utaltam az egyik hsz.-emmel. Nem ez a leggyakoribb eset, de igen is megtörténhet.
B-tag: H3lios#2825
-
Lambach
tag
Oké oké de mostanában nagyon sok ilyen digitális megfigyeléssel, titkos adatbázisokkal kapcsolatos híreket olvasni így az aggodalom szerintem valahol jogos.
Jó pénzért ezek a szemetek simán oda adják az adataidat egy harmadik félnek úgy, hogy fogalmam sem lesz róla.
A Szaniszló-féle 4 darab zsidó irányítja az egész világot típusú hülyeségekben nem hiszek, de azért elgondolkodtató az, hogy ha rossz kezekbe kerül az információ mennyi kárt lehet vele tenni.
Az apple amúgy sem a korrektségéről híres cég.Now its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
Cyberpunk
félisten
Nem kötelező használni, és pin kóddal is zárható, ugyan úgy megtudsz jelszót is adni az ujjlenyomatod mellé, ha netán valamiért nem ismerné fel.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
CaptainHomer
csendes tag
Mindenki bűnöző akiről nem bizonyították még be az ellenkezőjét. Avagy nincs egészséges paciens csak rosszul megvizsgált beteg! Muhhahhahhaaa! Amúgy laptopokon ez újlenyomatadatbázisgyűjtés nem haladt elég gyorsan no majd így felpörög az tuti!
-
ZooLee
senior tag
Szintén előrelépés egyébként, hogy 64 bites módban már 64 bites egész számokkal való munkára is van lehetőség, de ez egy telefonnál szintén teljesen érdektelen.
Nem igazán értek hozzá, de a kriptográfiában ennek nem lehet jelentősége? Az ujjlenyomat ellenőrzés-kezelésben, esetleg ez alapján történő adattitkosításban nem jöhet jól ez a lehetőség?
-
7Heads Drago
veterán
A tesom asztalos és a körfürésszel levàgta 2 ujját is. A telo az ővé. Nekem lemerült a telom.... Az ujjait meg nem találom, mert eldobta gép, a gyerek meg sokos állapotban van. Mi a teendő???? Arról meg már nem is beszélve, hogy mi van ha bedöglik a scanner.
Sajnos ez megtörtént eset. Röhej hogy milyen ügyesen tudjuk magunkat sarokba állítani. Aki akarta eddig is le tudta védeni a teloját.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Cyberpunk
félisten
5S tetszik, talán még vennék is, meg talán veszek is. Majd kiderül.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
margithid
veterán
Figyelemmel kisértem, tudom ők voltak az elsők, köszönjük is nekik az innovációt, de elment Jobs és elmentek az ötletek is sajnos.
Ha nem is adnának ki nagyobb kijelzős teleofnt, de hozznának IGAZI innovációt, pl hajlitható kijelzőt.
Annak szeritnem több értelme lenne mint a 64 bitnek, meg az ujjlenyomatolvasónak...
Ja és az apple tömegcucc, ez nem is vitás szeritnem. Az autókkal való összehasonlítás meg enyhén szólva is vicces. Pesten láttam már rongyokba öltözött ember kezében is iphonet, de porschéból még hasonló embert nem láttam kiszállni -
zone
őstag
Az NSA biztosan örül.
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
h3lios
addikt
Azért ezt már most megcáfolnám. Azért mert drága rengeteg iPhone szaladgál az utcán.
Eleinte még kitűntél a tömegből vele, de ma már az összes "SWAG" ilyennel rohangál. Persze ez első sorban az üzletemberek telefonja volt, de ma már a Hypster réteg miatt széles körben elterjedt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azért az vicc , hogy függetlenül az i5c 200k körül lesz...
Egyedül az ujjlenyomat olvasó , ami érdekes, meg talán a jobb kamera, ennyi.
3njoy the Lif3
-
kispecek
aktív tag
-
tomi5244
őstag
Kis hazánkban továbbra sem lesz átlag ember számára elérhető iphone. Ezt a színes szériát meg főleg nem értem. Aki kiad érte majd 170-180k-t egy független (pl. piros ) műanyag modellért, az szerintem komplett idióta Főleg, úgy, hogy kb 25-30 ezerrel drágábban ott lesz a csúcs modell ujjlenyomat olvasóval (ami nem mellesleg baromi jó dolog szerintem egy ilyen értékű telefonnál)
Egyetlen érdemleges eredménye lett ezeknek az új iphoneoknak, mégpedig az, hogy az i4S talán majd emberibb áron elérhető lesz, főleg szolgáltatóktól.
T
[ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
De az árával van baj. 600 Euróért itt Írországban kocsit veszel és nem is hulladékot...
(Na ok, meg a magyar fizetésekkel is baj van persze.)
Amúgy az arany elég sukár. Talán lehetne aranyabb...Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
-
golyós
addikt
Bár rühellem az alma üzletpolitikáját és az erősen túlárazott cuccait,de az 5c-t beújítanám az asszonynak( és később talán magamnak is) .De attól tartok, hogy majd az árát meglátva továbbra sem lesz apple termékem.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
wolfman
veterán
Hát már az Apple-t is elérte az egy generációban erősebb-gyengébb készülék felmutatása. Itt lenne az aranykoruk vége?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
DeathAdder
veterán
A cikk végéig rendesen dörzsöltem a szemem, hogy hogyan kanyaríthatott ilyen cikket Bocha magáról a hardverről
Mostmár legalább világos az az x64-es mizéria[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Mert ha van egy funkció, amit ki lehet kapcsolni, akkor 1 kis buherálás után a hozzá értő réteg meg is oldja, hogy "feltörjék" a cuccot. Ezzel a funkcióval csak a dolgukat könnyítették meg.
Egyébként a "mentik az adatainkat az FBI szervereire" c. történetet leszámítva, ami szerintem baromság egy hasznos újdonság, mert nem kell a képernyőre rajzolt mintákkal esetleg 1 számkóddal szórakozni, mert csak azok férnek hozzá az adataidhoz, akiket te is hozzá adtál előzőleg.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Nekem csalódás csak az új iphone-ok megjelenése?
Simán azt vártam, hogy az 5S-nek lesz egy 4 és mondjuk egy 4.7-5"-os kivitele is.
Az iphone elégé le van maradva a trendtől (én is utálom a tepsimobilokat, de ezt kajálják manapság az emberek) és szeritnem lassan de biztosan halad a nokia útján...
Az 5C-nek szeritnem semmi értelme, lett volna olcsóbb a sima 5, no meg a 4S.
Nemsokáig fognak megélni a nevükből álméák. -
pzstm
titán
pont kérdezni akartam:
A rendszer több ujjlenyomatot is kezel, azonban ezeket az adatokról soha nem készít biztonsági másolatot és nem is tölti őket fel a felhőbe.Itt senkiben nem merül fel, hogy ez tényleg így van-e, vagy hogy adatvédelmileg aggályos-e? Vagy ez csak MS esetében érdekes?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bok92
addikt
-
Kasya
nagyúr
Szép-szép, sok gondolatot éreszt, hogy milyen lesz az Iphone 6. Az irány adott...mindenkinek van ideje felkészülni, kérdés, a befektetők várnak-e addig vagy pedig csökkenni fog a részvények értéke.
Nekem tetszik az ujjlenyomat olvaso. A fekete pedig továbbra is gyönyörű. Az 5c pedig Nokia klón
-
h3lios
addikt
De várjatok, tuti van valami lehetőség, hogy kiiktassák az ujjlenyomatos érzékelést. Egy tök egyszerű példa: Ha netán szervizelni kell egy telefont és netán le is kell adni hozzá, akkor hogy oldják meg a tesztelést ?
Bocsi haver, szükségünk lenne az ujjadra, 1 hét múlva jöhetsz érte és a telefonért.B-tag: H3lios#2825
-
tixem
addikt
5C személyében az első Apple termék amit szívesen látnék a zsebemben. Kifejezettem utálom őket de ez nagyon jó lett, főleg a zöld Persze hiába c olcsó úgyse lesz.. Szóval marad a sóvárgás és majd újítok egy Alcatelt
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Lambach
tag
Lassan elkezdődött..
Nem vagyok a konteók híve de mondom a kulcs szavakat
Apple... Ujjlenyomat-olvasó telefon.. NSA... központosítás... nemzetközi adatbázis...
halad ez apránként.Now its too late/I bite I suck I empty you/Theres no escape/You have to follow me into/Into the empire of the vampire/Where dreams turn into fright/Into a land called transsylvania/Where life begins at night
-
pzstm
titán
válasz maggi1886076 #32 üzenetére
550dollár függetlenben, én olyan 140körülre tippelem.
jah és ugye ezekután akkor már a telefontesztekben ha műanyag a hátlap az nem negatívumként fog előjönni ugye?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Roxbury
őstag
Én azt nem vágom, hogy hogyan csinálhatja meg, hogy 1 év garanciát ad, amikor 2 a kötelező? De amúgy egy vicc ez az 1 év. Látszik a profitról szól minden.
Az új 5S aranyban nagyon tetszik amúgy.
GyoreF1: ugye ezt te sem hiszed el? Az, hogy a cég mit kommunikál kifelé, az nem egyenlő az igazsággal. NSA biztos lehetsz benne, hogy már rá van ugorva a dologra.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
Ez egy nagyon gyenge próbálkozás volt. még az 5c sikeres lehetne, de mire ide ér tuti 120+ lesz az ára.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Lacces
őstag
Jó lett az iPhone 5S, venném is majd fél év múlva, de az az ujjlenyomat olvasó, nem tetszik, főleg hogy nekem nem hiányzik, hogy Amerikai adatbázisban ott legyen, és egy esetleges CIA akciónál az én ujjlenyomatomat hagyják ott...
-
őstag
Az 5s esetében végre megéri váltanom I4-ről, régóta használom a telefont de eddig egy generáció váltás sem győzött meg, most cserélni fogok viszont.
Tetszik a telefon és az is hogy maradt a méret, számomra előny hogy ekkora a telefon, egyszerűen nincs szükségem nagyobb telefonra.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
h3lios
addikt
Szerintem ezt jobb ha nem tudjuk, mert az összeg láttán selyem tokban és 1 ládában tartanánk a telefont, nehogy a home gomb megsérüljön.
#Bylan: Meg mondom őszintén nem, amennyi hibával ki szokták adni az iOS legújabb verzióját, elég a térkép mizériára gondolni, simán elképzelhetőnek tartom, hogy pláne ekkora váltásnál ilyen funkciót kihagynak.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Az olcsó nem lett olcsó, persze az jobb, hogy a "régi 5-t" leváltva javult az ár/érték aránya!
Jók a színek, és nem rossz az ujjlenyomat azonosítás, majd ez után jöhet a retina szkenner, ha már van egy jó előlapi kamera!
Rosszul emlékszem, hogy ujjlenyomat azonosítás régebben is volt valamelyik Pocket Pc-nél?
Talán NEC volt? -
Blyan
félisten
válasz predator00 #19 üzenetére
És egyszer csak azon kapod magad, hogy egy Bourne Supremacy szintű cselekmény főszereplője vagy...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
h3lios
addikt
Köszi a válaszokat.
Én magára a képernyő feloldásra gondoltam. Mert lezárt kijelzővel lássuk be nehéz tárcsázni.
Egyébként a több ujjas megoldás király lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Legendd
senior tag
Csak lesz már pótmegoldás is, mármint gondolom az ujjlenyomat-olvasó a gyorsabb és biztonságosabb, de közben kóddal is fel lehet oldani...bár akkor meg mi értelme az egésznek egyébként a 112 mindig hívható...
Nekem a nagy kérdésem, hogy ha letelik az egy év garancia, és elromlik ez a home gomb, vajon mennyi lesz a cseréje?[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
gyoref1
aktív tag
válasz predator00 #19 üzenetére
A teló mellett a tolvaj viszi a kezedet is
-
bok92
addikt
Köszönjük a részletes leírást!
-
batai15
félisten
Az 5s komoly ketyere. De aranyárba lesz.
-
Bog
HÁZIGAZDA
SIM nélkül is lehet mentőt hívni, ez szabvány.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
h3lios
addikt
Egyébként, bennem felmerült 1 kérdés, teszem azt a kijelző feloldását az ujjlenyomat mintához kötik. Akkor mi van, ha valakinek megsérül az adott ujja ? Teszem azt balesetben lekapja róla a bőrt, vagy levágja (nem röhög előfordulhat). Utóbbi esetben mentőt sem tud hívni az illető mert nem tudja unlockolni a kijelzőt?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eddig vártam az 5s-re,hátha érdemes lessz egyet venni,engem nem gyözött meg,igy rendeltem egy gyári független iphone 5-öt remélem ma kihozza a futár
Az 5c meg nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
Az 5C nagyon ronda szvsz. Az 5S nem lett rossz, csak nekem kicsi a kijelzője még mindig, meg persze nagyon drágák.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz tothmaxy182 #2 üzenetére
nekem is bejön
pedig androidos voltam világ életemben
de az android világban:
1. a minőségi készülékeket gyártó htc előbb utóbb kihal
2. egyre nagyobb kijelző a standard, most már a számomra messze túl nagy 5" az alapszóval egyre inkább nézelődök apple irányba
az új os igaz hogy elég gusztustalanul színes, de az átmenet effektek nagyon exklúzívak, és folyamatosnak néznek ki
valamint az is + um, hogy végre különválasztottak egy drágább iphonet meg egy olcsó variánst, így nem mindenki ugyanazzal a modellel fog rohangászni, így az 5s inkább exklúzív modell leszha a htc bedől akkor egyre valószínűbb hogy iOS-re nyargalok át
-
kolosanyi
veterán
Szerintem jól sikerült a ráncfelvarrás. Az új iOS kifejezetten tetszik, az új készülékek is jók. Viszont még mindig nem adnék ennyi pénzt egy telefonért...
-
törölt tag
Külsőleg tényleg jól náz ki az I5.
De nem csak az ára miatt nem venném meg... ez a 64 bit-es rendszer meg nem tudom minek kellett. nem hinném, hogy 4 giga vagy több memória lenne benne... teljesítménybeli eredménye nyilván van, de számottevő??? -
Érezni lehetett, hogy Abu keze benne van a dologban. Rég volt már ilyen mélyvizes hír a Mobilarénán.
Legalább most már tudjuk a 64 bitet hova rakni.Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
satz18
őstag
Nem egy rossz dolog hogy a "ráncfelvarrás" verzió kétszeres sebességet tud. Az más kérdés hogy már az 5 is elég gyors volt, szóval arról váltani sztem nem éri meg.
Amúgy nagyon lehetett érezni, hogy ebben a cikkben Abu keze is benne van
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
8 GB RAM valóban túlzás lenne, de legalább akadálya nincs. Az ujjlenyomatos azonosítás szvsz tényleg hasznos fícsör.
<< Heimdal >>
-
h3lios
addikt
Azért azok körében akik nem tudnak az ujjlenyomat olvasóról külsőre olyan az 5S mint egy lekopott Home gombos 5. (persze kis túlzásokkal)
-
tothmaxy182
őstag
Nekem az 5S nagyon tetszik... Persze csak külsőre... Ennyi pénzt nem adnék érte, de attól még szerintem jól néz ki.
Ezt gyorsan le akartam írni még a sárdobálás előőt, mert utána már úgysem fogom olvasgatni a kommenteket!
Minden szavam magánvélemény!
-
Blyan
félisten
Állítólag 1,3GHz-es a 5c.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA