- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Újabb két moslék telefon a piacon! Valódi innováció az ujjlenyomatos feloldás???? Hát ez tényleg kellett, mint hóembernek a hősugárzó. És az olcsóbb szifon is 200k??? Nevetséges. Retina display? Még csak 720p sincs, ekkora parasztvakítást!!!!! Gyalázat ez a cég. Azokat meg nem értem, akik kiadnak ezekre pénzt, persze az ő döntésük, de akkor is. Felesleges e-pénisz növelése, mintsem hasznos eszköz.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
válasz buvartacsko #272 üzenetére
Nem a legerősebb, hanem a legdrágább!
Biztos sokan vannak, akiknek csak az számít, hogy a legdrágább legyen az övék, az hogy mit tud szart sem ér!
Sokkal olcsóbb telefonokat is lehet venni nagyobb tudással és kompatibilitással, nem mellesleg szebbek is!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
válasz buvartacsko #353 üzenetére
Ujjlenyomat olvasó egy érintés érzékeny világban, csak ismételni tudom magamat, kellett mint hóembernek a hősugárzó. Itt már kényelmi szempontból kesztyűben való vezérlésnél, illetve dupla koppintásos felélesztésnél tartunk. Itt meg buzerálhatunk az ujjlenyomattal.
Milyen telód van? iPhone 5S. De jó megnézhetem? Persze, tessék! Ja várj, egy pillanat, iderakom az ujjam és már nézheted is! Jaj de szupi szupi!!!!!!!
IOS7, hát ez pont annyira izgat fel, mint az android új verziója, vagy a WP Amber frissítése. Ez ennek a telónak az egyedi rendszere, nem összehasonlítható mással.
Jobb kamera, 120 fps videó. Hát, a kamera igencsak alulmaradt, már ami az 5-öst illeti, ebben nagyon el van maradva a szifon. Dupla több színű vaku, hát ez legalább akkora parasztvakítás, mint a Retina Display. Csak egy jól hangzó valami és egyelőre viccnek hangzik. Hogy a fenébe nem találta fel ezt még a Nikon, vagy a Pentax stb..... Ja persze, hisz mindent az Apple talál fel!
Gyorsabb cpu és gpu, több ram! Igazából ezek értelmét egy mobileszköz lévén sosem értettem. Ezek akkor is csak egy miniatürizált eszközök a számítógépekkel szemben, hiába pakolnak bele 8 magos procit, 8 GB RAM-ot stb...., attól még nem lesz sokkal használhatóbb a cucc! Erre talán egy jó példa a Symbianos Nokia N8 vs Samsung Galaxy S2! Előbbi 1 magos 680 MHz-es procival, utóbbi dupla magos 1200 MHz-es procival, 512 vs 1024 MB RAM! Full HD videó lejátszása egyszerre történő indítás mellett az S2 talán 1 mp-el gyorsabban indította el a videót, de utána ugyanaz volt a teljesítmény. Nem akadt az N8, nem maradt le. Állítólag a dupla magos proci a FHD rögzítés miatt kell. A röhej az, hogy ennek ellenére az N8 videója volt szebb! Igaz csak 720p, de azt jóval nagyobb mbit/s minőséggel tudta.
Szóval a dupla magot elismerem kell a FHD miatt, ha már vannak ilyen tévék ugye, de az ennél több magos procik jelenléte egy telefonban teljesen felesleges.
Más fórumokon, de itt is olvasok olyat, hogy vazze az új Galaxy teló már 4 magos, 2 GB RAM-os stb..., ez már jobb mint az asztali PC-m! Ilyenkor szinte sírva fakadok és verem a fejem az asztalba! Ezek után nem csodálkozom, hogy az ilyen, és ehhez hasonló fejlesztéseket az egekig magasztalják egyesek!
A jobb akksi, na ebben egyet értünk. Ez legalább valóban jó dolog, ha már van egy ilyen szinte mindenes készülékünk, akkor legalább használni is tudjuk, és ne kelljen fél naponta töltőre dugni!
És az ára, az valami horror!
Ezek többsége egyébként bármelyik telefonra elmondható.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
De szeretem ezeket a hozzáaszólásokat, azt hiszed kell neki egy seggnyaló? Amúgy meg lehet több közöm van a műszaki cikkekhez, mint neked, immáron 15 éve foglalkozom hasonló dolgokkal, nem mondanám magamat laikusnak. De te tudod. Beböfögsz ide egy egysoros kommentet és te vagy a király, mert jól megmondtad! Grat!
-
donceleger8
őstag
válasz buvartacsko #420 üzenetére
Nem haraxom, teljesen más a nézetünk! Szerintem az a marhaság, hogy ezt az ujjlenyomatos pár perces csodát ilyen szinten nevezik innovatívnak. Szerintem ez harmatgyenge újítás egy ekkora brand esetében, hogy szinte e köré építsék az új telót!
És igazad van, valóban sosem érdekelt a PPI szám, én ugyanis azon kevés mobilhasználó közé tartozom, aki nem nagyítóval a kezében használja az eszközt, és nem azon rágódom, hogy vajon ma is meg tudom-e számolni a pixeleket, vagy sem. Én használom a telefont és nem érdekel, hogy ezt 214, vagy éppen 344 ppi mellett. Látható mindkét esetben a lényeg, ez nekem bőven elég. Filmeket meg tévén nézek, nem pedig egérmozit tartok az ágyban.
Ráéreztél, mert a Samunál is zavar a mega super amoled, az is csak egy jól hangzó valami.
Több összehasonlító tesztet is olvastam a közelmúltban, mert a mobiltelefonok a gyengéim, és ott bizony az iPhone 5 alul maradt. Nem én csináltam a tesztet, nem én írtam a cikket, szóval ezért ne ám haragudj. De a szemem jó és bizony a végeredményt még meg tudom állapítani.
Nem mondtam, hogy nem érdekel a téma. Noha soha nem lesz szifon készülékem (és igen, próbáltam már legalább egyet), ettől függetlenül gondolom itt lehetek és leírhatom a véleményemet, még akkor is ha az merőben más, mint a többség véleménye! Én egyszerűen ezt gondolom az Apple termékekről és erről a telefonról. Ez van!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
Vártam az első ilyen jellegű hozzászólást. Annó mint retina display, meg ppi huszár iphone a nagyobb felbontással volt a legnagyobb találmány. Sokan kinevették az N8 640x480-as felbontását. Konkrétan az hangzott el, hogy a szifon széltében jelenít meg annyi pixelt, mint az n8 hosszában. Tudod, most is ez a helyzet, csak éppen fordítva.
Most, hogy van jobb az almánál, mert valamiért most ők leragadtak, akkor rögtön jön a mi a francnak ennél nagyobb szöveg. Gyönyörű. Az appel funoknál nincs is hűségesebb.[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Hihetetlen innováció!!!! Ujjlenyomat olvasó!!!! Grat!
Ekkora parasztvakítás már rég volt!
Hihetetlen, hogy ennyien benyalják ezt a szarságot!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- További aktív témák...