- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz FaceThePro #700 üzenetére
Te vagy troll... milyen 300 ezerről beszélsz? .... Istenem.............
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #581 üzenetére
"a vásárlók csak azért veszik meg, mert státusz szimbólum"
Ákos, az esetleg nem lehet hogy ezek a termékek jók és ezért vesszük meg?
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #494 üzenetére
Mivan ? Hol Nokia 5800 az iPhone 5???
-
buvartacsko
addikt
"Illetve, mi köze a Thinkpadben található scannernek az iPhone-éhoz?
Azon kívül hogy a cél ugyanaz, semmi, teljesen más a felépítése (gondolom ez még azok számára is kiderül, akik mind a két szenzort csak képen látták)"Azon kívül végül is semmi hogy 2005-ben tudta ezt az a gép, és az Apple megoldása fényévekkel fejlettebb, nem tudom te hogyan használod a dolgaid, de vízes kézzel én alapvetően nem nyúlok hozzájuk, tehát itt buktad a dolgot. Ja és persze ott van még az apróság is hogy az Apple azt a céget (authentec) vásárolta fel aki a legtöbb üzleti notiba is gyártja az ujjlenyomat-olvasókat. Jelenleg az X200 Tabletembe is ilyen ujjlenyomat-olvasó van.
Rohadtul hasznos az NFC, igaz én még senkit se láttam használni. Vagy ha igen akkor se valami hihetetlen hasznos dologra.
Számodra is ajánlom ezt az bejegyzést, amiben le van írva mit is jelent a Retina, ha szerinted ez bullshit akkor semmi közöd az informatikához. Bocs már hogy valami jól hangzó nevet választottak, és nem azt hogy "neszebazdmegkurvamagasappiszámezénemlátodapixeleketteparaszt!!!44"
Az Apple a keynoteban elmondta hogy dupla gyors a proci és a vga is. Az oldalukon is kint van. Ha ezeknek nem hiszel tessék itt egy előzetes benchmark: [link] Persze biztos ez is csak hazugság meg marketing bullshit.
Igen ismerem a home gomb meghalást, én meg azt mondom neked hogy láttál 10-20 embert akinek meghalt. Ők azért írnak be mert nekik meghalt. Azt nem veszed figyelembe hogy akinek jól működik az nem fog külön topicot nyitni hogy "juhééé 2 éve jól működik a home gombom de kurva fasza gyerek vagyok!!444"
Ha szerinted ez a hardver nem fejlődés akkor nincsen értelme tovább ennek a beszélgetésnek. Te fikázzad nyugodtan a szargagyi kínai szürkeimportos telefonoddal az applet.
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #473 üzenetére
Te rohadtul nem tudod mit jelent a Retina. Lusta vagy Ákos. Ha szerinted ez parasztvakítás akkor inkább ne foglalkozz az informatikával többet kérlek!
Gondolom akkor Te sosem csináltál még fényképet a telefonoddal, ugye? Mindig van nálad egy 4-5 millió forintos DSLR szett. Az iPhoneal rohadtul vállalható képet lehet csinálni. Persze ameddig csak a Galaxy S2 hígfos kameráját próbáltad ki, addig nem csodálom hogy ezen a véleményen vagy.
-
buvartacsko
addikt
Ezen a fórumon mindenki mindenhez kurva faszán ért. Mint kiderült mindenki profi fotós aki elmondja hogy a dupla vakunak 0 értelme van. ( kíváncsi vagyok a samsungon mikor jelenik meg.... )
Mindenki processzor tervező és szakértő aka. "mi a fasznak a 64bit FELESLEGES PARASZTVAKÍTÁS"
Biztonságtechnikai szakértőnk is van aki megmondta a frankót, szerinte ha vízes a kezed az apple full gagyi ujjlenyomatolvasója semmit se fog érni nem fog működni! HAHA.
-
buvartacsko
addikt
Viszont egy kérdés, amikor nyáron órákat úszkálsz a vízben, kijössz beráncosodott ujjal a vízből felvenni a telefont, vajon tudja-e egy ilyen tömegtermék-ujjlenyomat olvasó
Elhiheted hogyha a ThinkPad X41-em kezelni tudta ezt a helyzetet akkor az Apple ujjlenyomatolvasója is probléma nélkül kezelni fogja.
Másrészt látszik hogy fogalom nélkül beszélsz, mert egyáltalán nem kötelező használni az ujjlenyomatolvasót... innentől kezdve a hozzászólásod fele egy bullshit hányás, meg egyébként is. Vizes a kezed akkor miért is ne tudnál felvenni egy telefon hívást? Ezek szerint ha vizes a kezed akkor a többi érintős telefonnal se tudod felvenni a hívást vagy mivan?
Ha tudnád mitől hívják retinának akkor nem röhögnél rajta. Azt hívják retinának hogy 300ppi felett van és nem látod a pixeleket.... A samsungod meg még mindig super amoled plus plusnak hívja a kijelzőjét, holott az ég világon semmi szuper nincsen benne.
A xiaomacskád vagy hogy hívják ezt a márkát pedig 16PPI-vel több csupán....
Érted, ez 4" kijelző 640x1366, a xiaomiaud meg 720 x 1280 4,3 inchen. Tényleg sokkal jobb a helyzet! FÉNYÉVEKKEL!!!!!!!!!444444444444
Újabb fejezetét láthatjuk a "kérjünk el egy kalap pénzt egy lerágott és megemésztett csontért" c. történetnek.
Ezek szerint a dupla gyors 64bites proci, az m7 coprocesszor, a több ram, a dupla gyors vga, a jobb kamera, jobb vaku, ujjlenyomatolvasó, új ios az így egy kalap lerágott és megemésztett csont? Kiadnak egy teljesen új telefont amin minden új a design nagyrészét leszámítva és te szerinted ez egy 0. Te is egy nulla vagy, mert lusta voltál utánanézni a dolgoknak, és úgy fikáztad le hogy FOGALMAD SINCSEN!
Illetve, amikor már szétnyomkodtad a gombot, és cserélni kell, vajon mennyibe fog kerülni?
Ez nem kínai szürkeimport mint a xiaomacskád, van hivatalos szerviz, kicserélik ingyen ha gondod van vele, de elmondom neked hogy elég sok ismerősöm van még iPhone 4-el is, és nekik se halt meg a home gombjuk egyszer se.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz donceleger8 #417 üzenetére
Te totálisan nem vagy normális már bocs.
Amikor most odaadom valakinek a telefonom most is elsőnek feloldom a jelkóddal... az még szenvedés EZ viszont hol szenvedés neked ? Nézd már meg a saját szemeddel, nem kell huzigálni az ujjad, csak odateszed és már be is olvasta és fel van oldva a telefon. Eddig is megnyomtam a kurva home gombot mikor feloldottam a telefont, most viszont csak oda kell tenni az ujjad, meg se kell nyomni és sec alatt feléled minden. Mondd már el mitől gáz ez?
Ha a retina display szerinted hülyeség akkor gondolom a többi telefonban is csak egy hatalmas parasztvakításnak gondolod a magas PPI számot, ugye?
A samsungnál nem zavar a mega super amoled elnevezés? Az nem csak egy jól hangzó marketing szöveg?
Egyszerűen fingod sincsen arról amiről beszélsz! Vedd már észre. Igen... annyira alulmaradt az iPhone 5 kamerája hogy még most is a legjobbak között van... ja persze. Dobálóztok ilyen szavakkal hogy alul van maradva, akkor miért az iPhone kamerája a legnépszerűbb, és legtöbbet használt mobil kamera? Érdekes....
Ja és ahhoz képest hogy nem érdekel a téma itt vagy és kommentelsz ...
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Fitzgerald #372 üzenetére
Az hogy neked csak az menne újítás számba. Attól még nem lesz igaz hogy ezek dolgok nem újítások.. végülis csak a legerősebb legfejlettebb procit kapta meg a telefon..
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz Fitzgerald #364 üzenetére
Értem, mivel nem a te igényed szerint tervezték az új iPhonet, ezért automatikusan ami most bele került az mind egy 0 szar, a semmivel egyenlő. Logikus.
Miért nem lehet elhinni hogy nem akarunk igazából nagyobb kijelzőt? Se nyitottságot? Ha azt akarnánk akkor nem venne senki iPhonet, mennénk egész nap androidot hekkelni.
Igen, jobb lenne ha kevésbé lenne sérülékenyebb a telefon.
"Megjottek az Apple fanboyok."
Én kérek elnézést hogy nem szeretem ha egy apple topic nem arról szól hogy mekkora szar az iphone meg az apple meg steve jobs forog a sírjában.... Nem tudtam hogy ezek a topicok az apple hater android fanoknak van fenntartva.
Ákoska is benyögött itt valamit, de nem tud további válaszokat adni... mert azt sem tudja miről van szó. Forog vele a világ ha betonra lép szegény.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #360 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nyilván így van!
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Burt1793 #358 üzenetére
Nekem is vannak ugyanilyen ismerőseim csak Galaxy S-ben. Ahogy kijött az S4 rohant megvenni, mert most már tud olyan képet csinálni amin látszik az előlapi kamera képe is, de hidd el fingja sincsen róla hogy milyen órajelen pörög a processzor, vagy hogy mennyi memória van benne, egyszerűen szarik rá. Elhiszed hogy van ilyen ember és nem mindenkinek megy el az élete azzal percenként új romokat, kerneleket és launchereket konfigol? Á nem... ilyen biztos nincsen. Aki androidos telefont vesz az teljes mértékben tisztában van a telefonja összes paraméterével.
Szerintem nem a lustaság kérdése hogy nem akarok ilyeneket csinálni. Egyszerűen rohadtul nem akarok ilyennel foglalkozni.
Ahogy a Windowsomat se témázgatom mindennap át. Beállítok egy hátteret amit jó esetben pár hónap után lecserélek, nincsenek ikonok az asztalon és ennyi. Biztos ezért is hülye valaki.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #356 üzenetére
Ha neked ez semmi akkor mi lenne az újítás?
-
buvartacsko
addikt
válasz Fitzgerald #348 üzenetére
Aha, tehát az ujjlenyomat olvaso, ios7, sokkal jobb kamera, 120fps videó, 2x gyorsabb cpu és gpu, több ram, jobb aksi, m7 proci, dupla többszínű vaku ami eddig nem volt sehol...... ez mind zero újítás. ÉRTEM! Te is csak egy troll vagy aki mindenféle utánanézés nélkül csak ide böfögött valamit pont mint maggi1886076.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #344 üzenetére
Van olyan is aki nem használ netet rajta egyáltalán. Nem is tudja hogy kell.
Elhiszed hogy több embert ismerek 10nél, és amikor a vírust kapottakról beszéltem akkor nem ugyanazokról akikről jelenleg?
Sajnállak ha tényleg azt hiszed hogy minden androidos ember szuper okos.
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #337 üzenetére
Kb 10 ismerősömet tudnám bemutatni neked akiknek Androidos telefonja van és nem hallott még a Play Storeról, nincsen google fiókja, és nem tudja hogy lehet egyáltalán bármit is felrakni a telefonra.
És tényleg az iOS userek a hülyék! Bocsi de nem kellene azt feltételezned hogy akinek Androidja van az egyenlő lesz Einstenel, aki pedig iOS-t használ az automatikusan egy hülye segg.
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #334 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz Burt1793 #330 üzenetére
Az tök mind1. Szerintem nem érted miről van szó.
Leírták hogy amiért az android nyilt ezért lehetetlen rá vírust és egyebet készíteni, meg amúgyis mivel linux kernel van alatta ezért 1-2 nap alatt foltoznak minden biztonsági rést. Erre fel jött fel hogy ez rohadtul nem igaz, mert igenis vannak kártevő programok és nem csak az ncoreon, hanem magán a play storeon is...
-
buvartacsko
addikt
válasz Parallaxis #328 üzenetére
Úgysem hiszi el.
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #322 üzenetére
Akkor meg fikázzál látatlanban továbbra. Grat.
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #312 üzenetére
Igen kiírja, és a legtöbb felhasználó nem olvassa el. Ráadásul mondhatom nagyon sokra mész azzal hogy elolvasod hogy a program hozzáfér mindenhez a telefonodon ha te ezt nem akarod. Javaslom vándorolj el egy iOS eszközön a Beállításokban található Adatvédelem részhez... Annak van értelme. Te magad állíthatod be hogy melyik program mihez férhet hozzá. Ha nem akarod akkor pl egy program nem fér hozzá a Kontaktokhoz.
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #308 üzenetére
Vagy a legegyszerűbb az lenne ha nem lenne minden szar beengedve a storeba. Nem? ...
-
buvartacsko
addikt
válasz donceleger8 #284 üzenetére
LOL. Te sem tudod miről beszélsz szerintem.
-
buvartacsko
addikt
válasz FeherMate #271 üzenetére
Jót nevettem ezen a hozzászóláson. Végülis lefikáztad a piac jelenleg legerősebb telefonját, és azt állítod hogy egy középkategóriás androidos telefon elveri. Grat.
Ha láttad volna hogyan működik: [link]
Tessék, ilyen ujjlenyomatolvasó eddig sehol nem volt. Lehet példálózni a motorola atrixal, de közel sem így működött. Ez kényelmes és gyors. Csak ráteszed az ujjad és annyi az egész, nem kell huzgálni, és hülye biztos. (tudom most abba fogsz belekötni hogy JAJ DE MILYEN LASSÚ BEÁLLÍTANI, EZT SENKI NEM FOGJA VÉGIGCSINÁLNI JAJ JAJ JAJ)
Fikázol egy céget és egy terméket amit nem ismersz...
Nem tudom te milyen laptopban használtál ujjlenyomatolvasót, ( gyanítom semmilyenbe ) nekem a lassan 5 éves thinkpad x200amba nem idegesítő a működése, gyors és pontos.
-
buvartacsko
addikt
válasz FіkuszKukіsz #231 üzenetére
nade majd ha a csingcsangcsung (samsung) is belerakja a telefonjába a 64 bitet majd egyből rohansz megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest