- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk #919 üzenetére
Egy kolléga rakta be a szakmaiba ezt a képet, összehasonlítandó ugyanazt a játékot grafikai részletesség szempontjából. Elég durva, hogy az SGS4-re így optimalizálják a cuccokat a fejlesztők, i4 szintjén van, a 4S súlyosan alázza...
Biztosan vannak jobban reszelt játékok is, de hogy egyáltalán előfordulhat ilyen.
-
erdoke
titán
válasz
Cyberpunk #894 üzenetére
Nem is a történet a kényes, hanem hogy nem tűnik fel, hogy van különbség. Én magam is csak szórakozásból szoktam nézegetni az uptime-ot, és kicsit mérgeskedek, ha valami nem várt dolog miatt újra kell indítani a kütyüt. Éppen ma morcogtam a magentás topikban, hogy 66 nap után elqrták az uptime-ot, mert az éjszaka valamit bütyköltek az LTE hálózaton, amin a telefon lógott, és reggel stabil "No service" felirat fogadott, amin csak restart segített.
Pár hete a céges szerver törölte az iPadem valami jelszó bug miatt (akárhogy írtam be a jót, nem fogadta el), úgyhogy ott egy friss készülékek van, de nem vettem észre gyorsulást.9 hónap nyúzás és max. 7-8 restart után ugyanazt tudta, mint gyári állapotba hozáskor. Hozzászokik az ember, és utána durvának találja, hogy a gyerek Lumia 620-a másfél hónap alatt már kétszer újraindult...
-
-
válasz
Cyberpunk #835 üzenetére
Mindenki azt vesz amit akar, de a legtöbb iPhone-t nyomogató ember úgy néz ki, hogy mikor elmegyek mellette az utcán odadobok neki egy százast, mert azt hiszem hogy fedél nélküli.
Tisztelet a kivételnek persze, de mikor a 4 megjelent, olyan emberek álltak érte sorba akiknek az egész ruhatára nem ért fele annyit sem, mint a telefon amit megvett.
Én csupán ámulok és bámulok, az emberek értelmezhetetlen értékrendjén.
Akinek van rá pénze és megveszi vegye, de az a baj hogy sokan megveszik azok is, akik nem engedhetik meg maguknak, és mind ezt csak azért hogy elmondhassa hogy ő is almás terméket nyomogat.
Amerikai Áron megvenném én is bármikor, de undorítóak azok az árak, amennyiért nálunk kínálják.
-
-
erdoke
titán
-
iSonic
addikt
-
ZooLee
senior tag
válasz
Cyberpunk #746 üzenetére
Hajszálkarcok elég durván látszanak azokon is.
Ha meg leejti mondjuk betonra egyértelmű a következmény. Minden műanyag karcolódik, max tokba dugják ezért vélik úgy hogy ez jó, de az meg csalás ugyebár.
Én azt mondtam, hogy emlékeim szerint nem túlzottan. De akkor ezek szerint az S3/S4 tulajok (is) villantanak... Mondjuk a mostani BB-m (9790) hátulja egyáltalán nem karcolódik (igaz, ez nem fényes, hanem matt), viszont cserébe a képernyője olyan, mint egy domborzati térkép...
A leesés ellen meg tök mindegy, hogy milyen anyagú a készülékház, nyoma lesz, ott a fém sem előny, sőt... Legfeljebb ha a nagyszerű szilikon gumibugyit ráhúzod (amit most már gyári változatban is kaphatsz.
)
-
Ali G.
senior tag
-
Ali G.
senior tag
válasz
Cyberpunk #520 üzenetére
kb ezért nem érdemes használni ilyesmit telefonban, azok az emberek akik használják a kezüket esetleg nők akik kenik kézkrémmel stb. úgyis akad olyan eset hogy nedves,piszkos lesz és akkor lőttek az egész ujjlenyomatos dolognak, az emberek kikapcsolva fogják tartani, jó oké elsőre jól hangzik de gyakorlatba már nem mindig, az ember meg mindig törölgesse a kezét főleg mikor fontos hívása van és előtte épp olyan dolgot csinált amitől a keze nem elég tiszta
Annyira épp jó hogy elszórakozik vele az ember első alkalommal de aztán már csak bosszantóvá tud válni hogy hamarabb be lehet ütni egy kódot a feloldáshoz mint szarakodni míg elfogadja az ujjlenyomatot
-
Ursache
senior tag
válasz
Cyberpunk #512 üzenetére
Egy biztos: a fekete mar tenyleg fekete. Este vaksotetben youtube videot nezek: elejen bufferel: kozepen kis ikon forog, az szurke, de a tobbi full fekete. De nem csak szebbnek latom, hanem elesebbnek (nem pixeles!). Kiszamoltam: 294 ppi. 268ppi-nel lattam pixeleket, de majd megcsodalok egy olyan szerkenytut
-
Ursache
senior tag
-
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #400 üzenetére
A kijelző az i4 óta nem fejlődött, a hülye bal felső vissza miatt nem is tudják növelni (bocs, most olvastam vissza, látom ezt már felvetették), remélem átrakják máshova, hogy ne kelljen nyújtózkodni, ha vissza akarsz menni a zenealbumokba... . A kinézet szintén nem változott.. i4-i4s-i5-i5s... mind ugyanaz. Ezt csak azért írom, mert amikor kijön egy ötödik samsung ugyanazzal (enyhén módosított) kinézettel, akkor mindenki leszólja.
De ez nem számít semmit, nagyon is elfogadnám.
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #365 üzenetére
Mondjuk nálam pont ez az első S amire azt mondom, hogy sokaknak már megéri váltani sima 5-ről is. Én azért persze nem váltok, mert a fotós dolgok tetszenek de egyre ritkábban használom, az ujjlenyomat olvasó miatt viszont kicsit irigykedni fogok. Majd max a következő, addig kipróbálok pár tepsi droidot.
-
h3lios
addikt
válasz
Cyberpunk #291 üzenetére
NEM ezzel van bajom. Megint félre értesz. Az iOS Userekkel semmi bajom, mert ott is van több csoport az üzletembertől a SWAG-ekig minden. De az Androidban, mint rendszerben sokkal nagyobb lehetőségek rejlenek, mint az iOS-ben. Persze a legnagyobb előnye a legnagyobb hátránya is egyben, sok telefonra készül és nagy mértékben testre szabható, ezért nem elég optimalizált.
Én 1 szóval nem mondtam, hogy az iPhone userek idióta birkák akik csak morogva kommunikálnak. A mondandóm lényege az, hogy amit Android alatt többé kevésbé alapjáraton elérhetsz, az az iOS alatt JB nélkül nem megoldható. -
ak76
senior tag
válasz
Cyberpunk #236 üzenetére
Nincsenek semmiféle rémek,tények vannak,amik ha tetszenek,ha nem,létező jelenségek,van egy mindenre,és mindenkire kíváncsi NSA,van Echelon,van Patriot Act,van egy globálisan is a legnagyobbak közé tartozó gigacég aki becsszóra nem a felhőben tárolja a legintimebb adataidat,vannak olyanok akik bármit megadnának ezekért az adatokért,ésatöbbi.
Ez nem sci-fi,nevethetsz,jólszórakozhatsz',Nouriel Roubini-t is kiröhögték amikor megjósolta a gazdasági szopórollert,a Római Klub Meadows jelentésére is csak somolyogtak,aztán nézd meg mi lett bő 30 év múltán,stb. -
atike
nagyúr
válasz
Cyberpunk #236 üzenetére
Nem látok rémeket, részemről semennyire nem érint a dolog...
Annyit írtam, hogy elgondolkodtató...
Nyíltan felvállalva sok program kérdezi azt meg, hogy anonim módon, de gyűjtene adatokat a használatról... Nem egy olyanról tudunk ami nem kérdez, csak teszi...
Adott most az NSA "botrány", nem olyan régen meg szintén volt egy telefonos mizéria (talán tavaly nyáron)...
Ki tudja mik zajlanak... De van egy olyan mondás, hogy "nem zörög a haraszt..."...
Na mind1.
Ha a Google StreetView sokfelé aggályos volt ez nem lesz az?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban csak decemberben jelenhetnek meg az újdonságok. Az 5C egy olcsóbb iPhone 5, az 5S pedig annak továbbfejlesztése; jobb processzor, ujjlenyomat-olvasó.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest