- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz Cyberpunk #919 üzenetére
Egy kolléga rakta be a szakmaiba ezt a képet, összehasonlítandó ugyanazt a játékot grafikai részletesség szempontjából. Elég durva, hogy az SGS4-re így optimalizálják a cuccokat a fejlesztők, i4 szintjén van, a 4S súlyosan alázza... Biztosan vannak jobban reszelt játékok is, de hogy egyáltalán előfordulhat ilyen.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Cyberpunk #894 üzenetére
Nem is a történet a kényes, hanem hogy nem tűnik fel, hogy van különbség. Én magam is csak szórakozásból szoktam nézegetni az uptime-ot, és kicsit mérgeskedek, ha valami nem várt dolog miatt újra kell indítani a kütyüt. Éppen ma morcogtam a magentás topikban, hogy 66 nap után elqrták az uptime-ot, mert az éjszaka valamit bütyköltek az LTE hálózaton, amin a telefon lógott, és reggel stabil "No service" felirat fogadott, amin csak restart segített.
Pár hete a céges szerver törölte az iPadem valami jelszó bug miatt (akárhogy írtam be a jót, nem fogadta el), úgyhogy ott egy friss készülékek van, de nem vettem észre gyorsulást. 9 hónap nyúzás és max. 7-8 restart után ugyanazt tudta, mint gyári állapotba hozáskor. Hozzászokik az ember, és utána durvának találja, hogy a gyerek Lumia 620-a másfél hónap alatt már kétszer újraindult...A legjobb aláírás a héten
-
addikt
-
addikt
válasz Cyberpunk #835 üzenetére
Mindenki azt vesz amit akar, de a legtöbb iPhone-t nyomogató ember úgy néz ki, hogy mikor elmegyek mellette az utcán odadobok neki egy százast, mert azt hiszem hogy fedél nélküli.
Tisztelet a kivételnek persze, de mikor a 4 megjelent, olyan emberek álltak érte sorba akiknek az egész ruhatára nem ért fele annyit sem, mint a telefon amit megvett.
Én csupán ámulok és bámulok, az emberek értelmezhetetlen értékrendjén.
Akinek van rá pénze és megveszi vegye, de az a baj hogy sokan megveszik azok is, akik nem engedhetik meg maguknak, és mind ezt csak azért hogy elmondhassa hogy ő is almás terméket nyomogat.
Amerikai Áron megvenném én is bármikor, de undorítóak azok az árak, amennyiért nálunk kínálják.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
-
erdoke
titán
-
iSonic
addikt
-
ZooLee
senior tag
válasz Cyberpunk #746 üzenetére
Hajszálkarcok elég durván látszanak azokon is. Ha meg leejti mondjuk betonra egyértelmű a következmény. Minden műanyag karcolódik, max tokba dugják ezért vélik úgy hogy ez jó, de az meg csalás ugyebár.
Én azt mondtam, hogy emlékeim szerint nem túlzottan. De akkor ezek szerint az S3/S4 tulajok (is) villantanak... Mondjuk a mostani BB-m (9790) hátulja egyáltalán nem karcolódik (igaz, ez nem fényes, hanem matt), viszont cserébe a képernyője olyan, mint egy domborzati térkép...
A leesés ellen meg tök mindegy, hogy milyen anyagú a készülékház, nyoma lesz, ott a fém sem előny, sőt... Legfeljebb ha a nagyszerű szilikon gumibugyit ráhúzod (amit most már gyári változatban is kaphatsz. )
-
7Heads Drago
veterán
-
Ali G.
senior tag
-
Ali G.
senior tag
válasz Cyberpunk #520 üzenetére
kb ezért nem érdemes használni ilyesmit telefonban, azok az emberek akik használják a kezüket esetleg nők akik kenik kézkrémmel stb. úgyis akad olyan eset hogy nedves,piszkos lesz és akkor lőttek az egész ujjlenyomatos dolognak, az emberek kikapcsolva fogják tartani, jó oké elsőre jól hangzik de gyakorlatba már nem mindig, az ember meg mindig törölgesse a kezét főleg mikor fontos hívása van és előtte épp olyan dolgot csinált amitől a keze nem elég tiszta Annyira épp jó hogy elszórakozik vele az ember első alkalommal de aztán már csak bosszantóvá tud válni hogy hamarabb be lehet ütni egy kódot a feloldáshoz mint szarakodni míg elfogadja az ujjlenyomatot
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
válasz Cyberpunk #512 üzenetére
Egy biztos: a fekete mar tenyleg fekete. Este vaksotetben youtube videot nezek: elejen bufferel: kozepen kis ikon forog, az szurke, de a tobbi full fekete. De nem csak szebbnek latom, hanem elesebbnek (nem pixeles!). Kiszamoltam: 294 ppi. 268ppi-nel lattam pixeleket, de majd megcsodalok egy olyan szerkenytut
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
Ursache
senior tag
válasz Cyberpunk #508 üzenetére
Note II-met kicsaptam s4 melle euronicsban. Mondom mi ez!!! Azota van s4-em. Note II pedig nem is pentileos...
igaz 5" vs 5.5"... de note I-et is pixelesnek lattam a maga 5.3"-jevel. Igen is lehet latni a kulonbseget. Nem allitom, hogy mindenki latja.
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
maggi1886076
addikt
válasz Cyberpunk #490 üzenetére
mikor is volt külsőre is nagyobb változás? 3GS után? azóta nem nagyon. na jó az 5.nél egy kicsit nyújtottak, ami szintén rossz húzás volt részükről, nokia 5800-ás lett...
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Burt1793
veterán
válasz Cyberpunk #400 üzenetére
A kijelző az i4 óta nem fejlődött, a hülye bal felső vissza miatt nem is tudják növelni (bocs, most olvastam vissza, látom ezt már felvetették), remélem átrakják máshova, hogy ne kelljen nyújtózkodni, ha vissza akarsz menni a zenealbumokba... . A kinézet szintén nem változott.. i4-i4s-i5-i5s... mind ugyanaz. Ezt csak azért írom, mert amikor kijön egy ötödik samsung ugyanazzal (enyhén módosított) kinézettel, akkor mindenki leszólja.
De ez nem számít semmit, nagyon is elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Cyberpunk #400 üzenetére
Az iOS7-ben lévő gesture-rök azt vetítik elő, hogy nagyobb kijelzőre is készülnek már. Ott pedig nem kell a bal felső sarokban lévő vissza gombra tapicskolni. Ergo használható maradhat akár 4,5"-csel.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
joey04
titán
válasz Cyberpunk #365 üzenetére
Mondjuk nálam pont ez az első S amire azt mondom, hogy sokaknak már megéri váltani sima 5-ről is. Én azért persze nem váltok, mert a fotós dolgok tetszenek de egyre ritkábban használom, az ujjlenyomat olvasó miatt viszont kicsit irigykedni fogok. Majd max a következő, addig kipróbálok pár tepsi droidot.
-
h3lios
addikt
válasz Cyberpunk #291 üzenetére
NEM ezzel van bajom. Megint félre értesz. Az iOS Userekkel semmi bajom, mert ott is van több csoport az üzletembertől a SWAG-ekig minden. De az Androidban, mint rendszerben sokkal nagyobb lehetőségek rejlenek, mint az iOS-ben. Persze a legnagyobb előnye a legnagyobb hátránya is egyben, sok telefonra készül és nagy mértékben testre szabható, ezért nem elég optimalizált.
Én 1 szóval nem mondtam, hogy az iPhone userek idióta birkák akik csak morogva kommunikálnak. A mondandóm lényege az, hogy amit Android alatt többé kevésbé alapjáraton elérhetsz, az az iOS alatt JB nélkül nem megoldható.B-tag: H3lios#2825
-
ak76
senior tag
válasz Cyberpunk #236 üzenetére
Nincsenek semmiféle rémek,tények vannak,amik ha tetszenek,ha nem,létező jelenségek,van egy mindenre,és mindenkire kíváncsi NSA,van Echelon,van Patriot Act,van egy globálisan is a legnagyobbak közé tartozó gigacég aki becsszóra nem a felhőben tárolja a legintimebb adataidat,vannak olyanok akik bármit megadnának ezekért az adatokért,ésatöbbi.
Ez nem sci-fi,nevethetsz,jólszórakozhatsz',Nouriel Roubini-t is kiröhögték amikor megjósolta a gazdasági szopórollert,a Római Klub Meadows jelentésére is csak somolyogtak,aztán nézd meg mi lett bő 30 év múltán,stb. -
atike
nagyúr
válasz Cyberpunk #236 üzenetére
Nem látok rémeket, részemről semennyire nem érint a dolog...
Annyit írtam, hogy elgondolkodtató...
Nyíltan felvállalva sok program kérdezi azt meg, hogy anonim módon, de gyűjtene adatokat a használatról... Nem egy olyanról tudunk ami nem kérdez, csak teszi... Adott most az NSA "botrány", nem olyan régen meg szintén volt egy telefonos mizéria (talán tavaly nyáron)...
Ki tudja mik zajlanak... De van egy olyan mondás, hogy "nem zörög a haraszt..."... Na mind1.
Ha a Google StreetView sokfelé aggályos volt ez nem lesz az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest