- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
MiBand3rol lehet tudni barmit is? Ugy remlik, mintha par hete kiaadtak volna egy sejtelmes kepet, amirol arra lehetett utalni, hogy hamarosan infokat kapunk az uj mibandrol. Viszont googleban semmi hir. Tudtok esetleg valamit?
-
bexinho23
őstag
válasz spiderpig820 #9369 üzenetére
Rendben, írtam neki. Remélem a jövőben használható lesz ez az alkalmazás is a sleep as droid-dal. Akkor mondhatni már tökéletes lesz számomra az applikáció.
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #9363 üzenetére
Uh, elnezest. Gyorsan irtam, es nem olvastam el, mit kuldtem. Na szoval, a tools and miband apps működik a sleep as droiddal, viszont a mi bandage eddigi tapasztalataim alapjan nem (utobbit honapokkal ezelott megvettem).
Szerintetek varhato ilyen iranyu fejlesztes a mi bandagenel?
-
bexinho23
őstag
Par honapja mar kerdeztem, de nem kaptam itt valaszt. Esetleg tudja valaki, hogy a mi bandage appot ossze lehet kapcsolni a sleep as droiddal?
Most le van akciozva, de ugy nem vennem meg az appot, hogy nem tudom, hasznalhato e a ket app... demoval nem tudtam semmit kezdeni. Hátha valaki okosabb itt.
-
bexinho23
őstag
Gondolom mi bandage alkalmazast nem tudom osszekapcsolni a sleep as droiddal, jol gondolom? Sajnos csak a tools appot ajanlja fel a program.
-
bexinho23
őstag
Gondolkodom azon, hogy megvásároljam. Okos ébresztést szeretnék beállítani rajta, hogy az ébresztővel egy időben kapcsoljon fel automatikusan a Yeelight izzóm, illetve a mi band is ennek megfelelően ébresszen, ne kelljen külön beállítanom a mi banden, illetve a sleep as droidban is az ébresztést.
-
bexinho23
őstag
Valaki hasznalja a mibandet a sleep as droid alkalmazassal?
-
bexinho23
őstag
válasz Putyin90 #8186 üzenetére
Tavasz óta van a kezemen a mi band2, minden egyes nap a kezemen van zuhanyzás közben, sőt, nyáron a kerti medencében is abban fürödtem. Semmi baja nincsen.
A kijelző karcállóságával viszont nagyon elégedetlen vagyok. Nagyon oda szoktam figyelni a műszaki cikkeimre. 2010 óta van okostelefonom (Samsung Wave1, Samsung Galaxy S Plus, Galaxy S3, Huawei P8, Most Xiaomi MI A1), mindegyiket GorilaGlass védte, fóliát sosem hordtam, de egyedül a P8-on volt egy hajszálkarc, többin nem. Ezt csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, mennyire vigyázok a kijelzőkre. Nos, a mi band-re is nagyon vigyázok, mégis csupa karc, mintha egy rossz minőségű, régi típusú, megviselt kijelzőfólia lenne rajta. Ránézve nem látszik, de ha fénynél forgatom, mindig megáll egy pillanatra a szívem a szomorúságtól. Tudom, hogy ezen nem gorilla glass van, de meglepően könnyen karcolódik.
-
bexinho23
őstag
válasz Black_Raven #7967 üzenetére
Oké, jelzem a fejlesztő felé.
-
bexinho23
őstag
válasz Black_Raven #7964 üzenetére
Mindent jól csinálok, de 2 óra alatt semmit nem reagált, csak a hívásértesítés működött. Amúgy hajnali 1ig voltam fent miatta, és szinte már feladtam a próbálkozást, de többszöri újraindítás, újratelepítés, MIUI-ban újra engedélyek, értesítések bekapcsolása után már működik. Azonban a webes hívások (viber-messenger) még mindig néma.
Nagyon jó amúgy az app, viszont egy dolgot még beletennék a fejlesztő helyében:
értesítési sávon csak az ikon hátterét lehet módosítani. Na most nekem sötétítetten átlátszó a lehúzható értesítő panel, így a fekete betűket nem igazán látom sötét hátterű home képernyőre lehúzva. Ha lehetne módosítani a betű színén, az nagyon jó lenneLáttam, hogy a fejlesztő olvasgatja a fórumot, s remélem látni fogja az észrevételemet. Ennek hatására esetleg beleteszi ezt az opciót, hogy még tökéletesebb legyen az app.
(#7965) air
Védett volt. GPS applikáció (endomondo) folyamatos leállása miatt már mindig odafigyelek az új appok telepítésekor.[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Megvettem a mi bandage appot, es hiaba van beallitva az egyeni ertesites tobb appnak, nem jelez. A hivasertesites rendben mukodik, meg a hivo felet is megjeleniti, azonban a viber messenger hivas, email es messenger uzenetelet meg csak nem is jelzim. Mi fit appban mindent kikapcsoltam (app ertesitesek es hivas ertesites), megsemmukodik. Mar mindent probaltam. Ujrainditas, ujratelepites, semmi... Ha mi fitben bekapcsolom az app ertesitot, jelzi a mi band2. Valakivel volt mar ilyen?
Huawei P8 a telefon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...