- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Obyboy #10420 üzenetére
Az biztos,hogy sokmindent kibir...
Március eleje óta a fiókban hevert,mert már nagyon gyenge volt a fényereje.Akkor kaptam egy MiBand3-at,azóta ez alszik.Most elővettem,nem volt könnű,mert alig tért magához.5 óra töltés kellet számítógépről,hogy magára találjon.A kijelzője nulla,de a rezgés funkció még mist is OK.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Degeczi
nagyúr
Persze: mivel nem átlátszó, nem lehet háttérvilágítást készíteni hozzá.
A beépített világítású e-book olvasók is egy plusz olyan réteget kénytelenek alkalmazni a kijelző fölött, ami üvegszál csövecskékkel vezeti el a fényt az oldalon elhelyezett LED-ektől: bonyolult megoldás és sérülékeny (+maga az e-ink kijelző is az)Ha fontos az éjjel-nappal látható kijelző és a kis fogyasztás, olyan LCD a legjobb megoldás, ami mögött tükröző felület is van (mint a régi telefonokon, kvarcórákon - és mostanában az Amazfit Bip-en is, hogy nagyjából ideillő legyen)
-
micro
addikt
Ma teszteltem a telefont.
Leszedtem a Mi Fit-et és néhány órát használtam egy BT hangszórót. Gond nélkül ment.
Utána feltettem a Mi Fit alkalmazást, de még nem csatlakoztattam a Mi Band-et. Így is stabil volt a kapcsolat a BT hangszóróval.
Miután csatlakoztattam a Mi Band-et egyszer megszakadt a BT kapcsolat a telefon és a BT hangszóró és telefon és a Mi Band között, mert kikapcsolt a BT, de ezúttal vissza engedte kapcsolnia telefon a BT-t.
Szóval most jobb a helyzet mint tegnap. Tesztelgetem még mennyire stabil a csatlakozás...Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Degeczi
nagyúr
Ha az irodai munka sok gépelést jelent (asztalon nyugvó bal csuklóval), akkor csalódást okozhatnak az utángyártottak, mert mindegyik érezhetően merevebb anyagból készült, és az már érezhető munka közben, míg a gyári puha szíjjal észrevehetetlen, nem zavaró.
Szóval ebben az esetben érdemesebb gyárit rendelni, szokott lenni akciózva az is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...