Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Köszi,
így már még biztosabb, hogy Xiaomin ilyen nincs. Megtaláltam az EMUIs leírást erről, de Xiaomiék ezt úgy tűnik kihagyták. Autostartot tudok csak appnak állítani, meg hogy maga a rendszer milyen szinte szabályozza az akksifogyasztását az appnak, de a más app általi futtatást nem lehet állítani. Pedig valsz tényleg ez lehet a para mert mindenféle app közben beugrik a Mi Fit.
Köszi azért, még guglizgatok. -
gbela
senior tag
Kollégák, olyat tapasztalt már valai, hogy a Mifit app random elindul a telon, legtöbbször mikor épp másik appban vagy? Nagyban játszok, mind1 milyen játékkal és jön a mifit főképernyő. Úgy h amúgy is megy elvileg a háttérben. Mostanság egyfolytában ezt csinálja, szörnyen idegesítő.
-
gbela
senior tag
Az ébresztőhöz ami nálad be van lőve folyamatos BT kapcsolat kell. Ha épp abban az időben alszik a BT akkor nem ébreszt. Az alatta lévő inteligenst lődd be, ahoz nem kell telefon legyen mellette egyáltalán, én azt használom, mindig ébreszt (igaz csak 10 sec-ig rezeg, de ez csak nálam rossz úgy vettem ki).
-
gbela
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #2467 üzenetére
Nem lehet, hogy nem rezeg elég sokáig?
Nekem pár hete az ébresztés csak 10mp-ig rezeg, aztán sohatöbbet. Általában felkelek rá, de akkor is nagyon zavaró. -
gbela
senior tag
Valaki írta pár napja, hogy ébresztője csak 10 mp-ig rezeg, aztán magától leáll és nem is rezeg többet. Reméltem hátha mond rá vki vmi okosat de nem nagyon jött válasz. Én is ezt tapasztalom, többiek nem? Akár Mi Fit-ben, akár Notify-ban állítom be ugyanez. Ez bug vagy másnál is ilyen már?
-
gbela
senior tag
Furcsa, nekem párosodva van teloval, Mifitben látom, szépen a Mi accountomat is, böngészőben belogolva viszont nem látom a device-ok között. Ott még a teloban megadott nicknevem sincs bent a profilban, pedig tuti ugyanaz a Mi acc, mert az ID azonos.
Nem különösebben zavar, csak ha valaha unpairelni akarom nem akarok úgy járni mint pár peches kolléga itt. -
gbela
senior tag
Aliexpresses leírásban vajon miért írják ezt?:
"Download and install an official version of Mifit by the link:
http:m.app.mi.com/detail/68548
DON'T install the Mifit in APP Strore or Google Play Store. "Mitől jobb, más az az app? Vagy mi baj a guglissal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Kihajthatós Tok-Pénztárca Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G készülékhez, Mandala mintás, Valódi bőr, Új
- Üvegfóliák Xiaomi Mi 8 telefonhoz.
- 10 db mobiltok vegyesen, Samsung, iPhone
- Könnyen megjegyezhető telefonszám - Hotline telefonszám - Ügyfélszolgálati telefonszám
- Samsung 15W és 25W gyári töltő kábellel, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - Logitech MX KEYS billentyűzetek 19.000 Ft/db (amíg a készlet tart)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest