- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Köszi,
így már még biztosabb, hogy Xiaomin ilyen nincs. Megtaláltam az EMUIs leírást erről, de Xiaomiék ezt úgy tűnik kihagyták. Autostartot tudok csak appnak állítani, meg hogy maga a rendszer milyen szinte szabályozza az akksifogyasztását az appnak, de a más app általi futtatást nem lehet állítani. Pedig valsz tényleg ez lehet a para mert mindenféle app közben beugrik a Mi Fit.
Köszi azért, még guglizgatok. -
gbela
senior tag
Kollégák, olyat tapasztalt már valai, hogy a Mifit app random elindul a telon, legtöbbször mikor épp másik appban vagy? Nagyban játszok, mind1 milyen játékkal és jön a mifit főképernyő. Úgy h amúgy is megy elvileg a háttérben. Mostanság egyfolytában ezt csinálja, szörnyen idegesítő.
-
gbela
senior tag
Az ébresztőhöz ami nálad be van lőve folyamatos BT kapcsolat kell. Ha épp abban az időben alszik a BT akkor nem ébreszt. Az alatta lévő inteligenst lődd be, ahoz nem kell telefon legyen mellette egyáltalán, én azt használom, mindig ébreszt (igaz csak 10 sec-ig rezeg, de ez csak nálam rossz úgy vettem ki).
-
gbela
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #2467 üzenetére
Nem lehet, hogy nem rezeg elég sokáig?
Nekem pár hete az ébresztés csak 10mp-ig rezeg, aztán sohatöbbet. Általában felkelek rá, de akkor is nagyon zavaró. -
gbela
senior tag
Valaki írta pár napja, hogy ébresztője csak 10 mp-ig rezeg, aztán magától leáll és nem is rezeg többet. Reméltem hátha mond rá vki vmi okosat de nem nagyon jött válasz. Én is ezt tapasztalom, többiek nem? Akár Mi Fit-ben, akár Notify-ban állítom be ugyanez. Ez bug vagy másnál is ilyen már?
-
gbela
senior tag
Furcsa, nekem párosodva van teloval, Mifitben látom, szépen a Mi accountomat is, böngészőben belogolva viszont nem látom a device-ok között. Ott még a teloban megadott nicknevem sincs bent a profilban, pedig tuti ugyanaz a Mi acc, mert az ID azonos.
Nem különösebben zavar, csak ha valaha unpairelni akarom nem akarok úgy járni mint pár peches kolléga itt. -
gbela
senior tag
Aliexpresses leírásban vajon miért írják ezt?:
"Download and install an official version of Mifit by the link:
http:m.app.mi.com/detail/68548
DON'T install the Mifit in APP Strore or Google Play Store. "Mitől jobb, más az az app? Vagy mi baj a guglissal?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!